Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]apeluję do władz żeby oddali czas Gonzikowej bo jak nie to ... :mad:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie wiem :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jak na razie to oddali, a raczej oddała Gonzika :roll:

a Ty Żonkilcia zastanów się co zrobisz :roll:.........a nie piszesz "nie wiem" :eviltong:

Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć:loveu:
oooo....jak mnie denerwuję bral multicytatów:angryy:
A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :(
buźki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu:
A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :(
buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote]

nie smutkaj sie sloneczko :calus::calus::calus:

Posted

buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dasz radę! My to wiemy ;) Trzymamy kciuki ;)

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam Cię tulnąć bo wiem że najprawdopodobniej tego wymagasz w tej chwili :calus:

[COLOR=Black]Iv[/COLOR], dobrze więcej nie napiszę "nie wiem" ... specjalnie dla Ciebie będę wiedziała następnym razem :eviltong::eviltong:

dzień dobry :multi::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gupia..........nie pitol..........dasz se rade z palcem w doopie.....no i zebyś mi tu wiecej nie miauczała......:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Gupia..........nie pitol..........dasz se rade z palcem w doopie.....no i zebyś mi tu wiecej nie miauczała......:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

I znowu Cię śledzę :bluepaw:

Posted

[quote name='jbk']I znowu Cię śledzę :bluepaw:[/quote]

[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/detective.gif[/IMG] każdy ślad :bluepaw: brany skrzętnie pod lupę [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/sherlock.gif[/IMG]

Jbk-pani Detektyw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]czy mam sie zacząć bać?:icon_roc:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Bój się bój :bluepaw:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Boje się:nerwy:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote]

Kurde, a może by tak przestać śmiecić Selkecikowi?

Posted

[quote name='jbk']Kurde, a może by tak przestać śmiecić Selkecikowi?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam........przyjdzie to posprzata....sie odstresuje trochę:evil_lol::diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co tam........przyjdzie to posprzata....sie odstresuje trochę:evil_lol::diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No właśnie myślałam o tym dole, w który wpadła, a my tu jeszcze bałagan robimy ;)

Posted

[quote name='jbk']No właśnie myślałam o tym dole, w który wpadła, a my tu jeszcze bałagan robimy ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak się czymś zajmie to przestanie myslec o ogoopotach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jak się czymś zajmie to przestanie myslec o ogoopotach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

W sumie to masz rację Jabłuszkowa ;)

Posted

[quote name='jbk']W sumie to masz rację Jabłuszkowa ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aleś Amerykę odkryła:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aleś Amerykę odkryła:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

No cóż, już jakiś czas temu dowiedziałam się, że Japko jest the best :) Dogomania kształci ;)

Posted

[quote name='jbk']No cóż, już jakiś czas temu dowiedziałam się, że Japko jest the best :) Dogomania kształci ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no już myślałam ze ta wiadmość jakimś dziwnym trafem ciebie ominęła - ale masz szczescie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]