Iv_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]apeluję do władz żeby oddali czas Gonzikowej bo jak nie to ... :mad:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie wiem :oops::oops:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jak na razie to oddali, a raczej oddała Gonzika :roll: a Ty Żonkilcia zastanów się co zrobisz :roll:.........a nie piszesz "nie wiem" :eviltong: Dzień dobry :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Cześć:loveu: oooo....jak mnie denerwuję bral multicytatów:angryy: A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :( buźki:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu: oooo....jak mnie denerwuję bral multicytatów:angryy: A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :( buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote] nie smutkaj sie sloneczko :calus::calus::calus: Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]SELKECIKU .... DASZ SOBIE RADE :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu: oooo....jak mnie denerwuję bral multicytatów:angryy: A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :( buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dasz radę! My to wiemy ;) Trzymamy kciuki ;) Quote
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]przyszłam Cię tulnąć bo wiem że najprawdopodobniej tego wymagasz w tej chwili :calus: [COLOR=Black]Iv[/COLOR], dobrze więcej nie napiszę "nie wiem" ... specjalnie dla Ciebie będę wiedziała następnym razem :eviltong::eviltong: dzień dobry :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dziękuję Dziewuszki za tulkanie :calus: Takie Kochane jesteście :calus: :calus::loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 czesc Selkeciku jak dzisiaj humorek :loveu: Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no to jeszcze raz ja na pierwszym miejscu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 I jak tam na dziś? Dobrze już? Lepiej chociaż? Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu: oooo....jak mnie denerwuję bral multicytatów:angryy: A dajcie kochane mi trochę czasu, dajcie ;) Dzisiaj pożyczyłam notatki z wykładu i oczywiście nie wróciły do mnie:placz: A mam podobno jutro wejściówkę z chemii, no i ni mam z czego się poukać :( Poza tym to mnie dopadł dół gigant :( Nie dam sobie rady na tych studiach, to nie był dobry pomysł by tam iść :( :-( :-( :-( Bez sesnu :( buuuu :( buźki:loveu::loveu::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gupia..........nie pitol..........dasz se rade z palcem w doopie.....no i zebyś mi tu wiecej nie miauczała......:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Gupia..........nie pitol..........dasz se rade z palcem w doopie.....no i zebyś mi tu wiecej nie miauczała......:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I znowu Cię śledzę :bluepaw: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']I znowu Cię śledzę :bluepaw:[/quote] [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/detective.gif[/IMG] każdy ślad :bluepaw: brany skrzętnie pod lupę [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/sherlock.gif[/IMG] Jbk-pani Detektyw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']I znowu Cię śledzę :bluepaw:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czy mam sie zacząć bać?:icon_roc: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]czy mam sie zacząć bać?:icon_roc:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Bój się bój :bluepaw: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Bój się bój :bluepaw:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boje się:nerwy:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Boje się:nerwy:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] Kurde, a może by tak przestać śmiecić Selkecikowi? Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Kurde, a może by tak przestać śmiecić Selkecikowi?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co tam........przyjdzie to posprzata....sie odstresuje trochę:evil_lol::diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co tam........przyjdzie to posprzata....sie odstresuje trochę:evil_lol::diabloti::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No właśnie myślałam o tym dole, w który wpadła, a my tu jeszcze bałagan robimy ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No właśnie myślałam o tym dole, w który wpadła, a my tu jeszcze bałagan robimy ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jak się czymś zajmie to przestanie myslec o ogoopotach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jak się czymś zajmie to przestanie myslec o ogoopotach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W sumie to masz rację Jabłuszkowa ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']W sumie to masz rację Jabłuszkowa ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aleś Amerykę odkryła:roll: [/B][/COLOR][/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aleś Amerykę odkryła:roll:[/B][/COLOR][/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] No cóż, już jakiś czas temu dowiedziałam się, że Japko jest the best :) Dogomania kształci ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No cóż, już jakiś czas temu dowiedziałam się, że Japko jest the best :) Dogomania kształci ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no już myślałam ze ta wiadmość jakimś dziwnym trafem ciebie ominęła - ale masz szczescie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts