Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Dobcia']cześć:loveu: [URL]http://images30.fotosik.pl/276/c247510e0eeb794d.jpg[/URL] jaki zmarzluszek kochany:loveu:[/quote] Cześć:loveu: Właśnie Gonziasty nie jest taki zmarźluch, ale taka jedna go tak przykrywa:diabloti: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]gdybym miała Twoje gg to może i z Tobą bym się zagadała :eviltong::eviltong:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a tak to nie marudź :) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja Twoje mam:diabloti: Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='łapeczek']heyoo wam ;][/quote] Cześć:multi::multi: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Selket'] Ja Twoje mam:diabloti:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]skąd? :diabloti: i czemu jeszcze nie napisałaś? :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]skąd? :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i czemu jeszcze nie napisałaś? :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Z nk:eviltong: PIERWSZA:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Selket']Z nk:eviltong: PIERWSZA:multi::multi::multi:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no tak...ale debil ze mnie :) napisz :eviltong: DRUGA :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a no tak...ale debil ze mnie :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]napisz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]DRUGA :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] hmmm...nie wypowiem się co do inteligencji:diabloti: Nie mogę napisać:roll: Mam vistę i mi się ikony rozjechały z paska narzędzi.................. :roll: Bez sensu to oprogramowanie:roll: Quote
Iv_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dzisiaj Selketowa pierwsza na swoim wątku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dzisiaj Selketowa pierwsza na swoim wątku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] No nie:diabloti: Trza się w koncu pokazać z tej lepszej strony:diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:Iv mnie wypchała z podiuma :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:Iv mnie wypchała z podiuma :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala masz zaszczytne 4-te miejsce ;) To Selketowa dziś namieszała :mad:, o tej porze nigdy tu nie przychodziła, dzisiaj przylazła :evil_lol: Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:Iv mnie wypchała z podiuma :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Oć biedactwo potłuczone :calus: A swoją drogą ja jako właścicielka bloga unoszę się ponad podium:diabloti: Więc w sumie mam miejsce ponad PIERWSZE:diabloti: Quote
Selket Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 [quote name='Iv_']Ala masz zaszczytne 4-te miejsce ;) To Selketowa dziś namieszała :mad:, o tej porze nigdy tu nie przychodziła, dzisiaj przylazła :evil_lol:[/quote] No................:roll: Bo pierwszy raz nie poszłam spać jak mi przystoi tylko się zasiedziałam:oops: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to se przycupnę na tej 3 :roll::p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Selket'] A swoją drogą ja jako właścicielka bloga unoszę się ponad podium:diabloti: Więc w sumie mam miejsce ponad PIERWSZE:diabloti:[/quote] Bardzo bardzo ciekawa interpretacja :evil_lol: Jesteś jak ta......gołębica :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to se przycupnę na tej 3 :roll::p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Siadaj siadaj Alu :multi: wygodnie i całą......d.....:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Selket']hmmm...nie wypowiem się co do inteligencji:diabloti: Nie mogę napisać:roll: Mam vistę i mi się ikony rozjechały z paska narzędzi.................. :roll: Bez sensu to oprogramowanie:roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pfff... nie dość że mi wrzuca to jeszcze się wymiguje :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to se przycupnę na tej 3 :roll::p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No widzisz:diabloti: Możesz sobie siąść nie musisz kucać [quote name='Iv_']Bardzo bardzo ciekawa interpretacja :evil_lol: Jesteś jak ta......gołębica :diabloti:[/quote] :shake: Gołębica to nie:shake: Za duże gabaryty:shake: Ale mogę być orlicą:diabloti: I wymiar ten sam i też jestem taka NIESAMOWITA, PIĘKNA,MĄDRA, WYJĄTKOWA jak ona..........A nawet ciut lepsza bo to JA jestem:diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pfff...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie dość że mi wrzuca to jeszcze się wymiguje :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] JA???????? A w życiu, prawdę Ciebie mówię:diabloti: PIERWSZA Z SAMEGO RANA:multi::multi::multi: A nie mówiłam orlica:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to ja sobie będę druga z samego rana :eviltong::eviltong: cześć :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to ja sobie będę druga z samego rana :eviltong::eviltong:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 :-o o jacieeeee załapałam się na trzecią z rana :multi: Cześć Kwiatkowa :loveu: i.................Orlica :loveu::evil_lol::p Quote
Selket Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Iv_']:-o o jacieeeee załapałam się na trzecią z rana :multi: Cześć Kwiatkowa :loveu: i.................Orlica :loveu::evil_lol::p[/quote] Masz szczęście:eviltong: Cześć:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to ja druga :multi::loveu: cześć Ty Ty moja Ty :loveu::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts