Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']cześć:loveu:
[URL]http://images30.fotosik.pl/276/c247510e0eeb794d.jpg[/URL]
jaki zmarzluszek kochany:loveu:[/quote]
Cześć:loveu: Właśnie Gonziasty nie jest taki zmarźluch, ale taka jedna go tak przykrywa:diabloti:
[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]gdybym miała Twoje gg to może i z Tobą bym się zagadała :eviltong::eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a tak to nie marudź :) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ja Twoje mam:diabloti:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]skąd? :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i czemu jeszcze nie napisałaś? :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Z nk:eviltong:
PIERWSZA:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Selket']Z nk:eviltong:
PIERWSZA:multi::multi::multi:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no tak...ale debil ze mnie :)

napisz :eviltong:

DRUGA :multi::multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]a no tak...ale debil ze mnie :)[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]napisz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]DRUGA :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
hmmm...nie wypowiem się co do inteligencji:diabloti: Nie mogę napisać:roll: Mam vistę i mi się ikony rozjechały z paska narzędzi.................. :roll: Bez sensu to oprogramowanie:roll:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dzisiaj Selketowa pierwsza na swoim wątku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dzisiaj Selketowa pierwsza na swoim wątku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
o ja cieeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
No nie:diabloti: Trza się w koncu pokazać z tej lepszej strony:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:Iv mnie wypchała z podiuma :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ala masz zaszczytne 4-te miejsce ;)
To Selketowa dziś namieszała :mad:, o tej porze nigdy tu nie przychodziła, dzisiaj przylazła :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:Iv mnie wypchała z podiuma :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Oć biedactwo potłuczone :calus:

A swoją drogą ja jako właścicielka bloga unoszę się ponad podium:diabloti: Więc w sumie mam miejsce ponad PIERWSZE:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Ala masz zaszczytne 4-te miejsce ;)
To Selketowa dziś namieszała :mad:, o tej porze nigdy tu nie przychodziła, dzisiaj przylazła :evil_lol:[/quote]
No................:roll: Bo pierwszy raz nie poszłam spać jak mi przystoi tylko się zasiedziałam:oops:

Posted

[quote name='Selket']
A swoją drogą ja jako właścicielka bloga unoszę się ponad podium:diabloti: Więc w sumie mam miejsce ponad PIERWSZE:diabloti:[/quote]

Bardzo bardzo ciekawa interpretacja :evil_lol:
Jesteś jak ta......gołębica :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to se przycupnę na tej 3 :roll::p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Siadaj siadaj Alu :multi: wygodnie i całą......d.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']hmmm...nie wypowiem się co do inteligencji:diabloti: Nie mogę napisać:roll: Mam vistę i mi się ikony rozjechały z paska narzędzi.................. :roll: Bez sensu to oprogramowanie:roll:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pfff...
nie dość że mi wrzuca to jeszcze się wymiguje :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to se przycupnę na tej 3 :roll::p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No widzisz:diabloti: Możesz sobie siąść nie musisz kucać
[quote name='Iv_']Bardzo bardzo ciekawa interpretacja :evil_lol:
Jesteś jak ta......gołębica :diabloti:[/quote]
:shake: Gołębica to nie:shake: Za duże gabaryty:shake: Ale mogę być orlicą:diabloti: I wymiar ten sam i też jestem taka NIESAMOWITA, PIĘKNA,MĄDRA, WYJĄTKOWA jak ona..........A nawet ciut lepsza bo to JA jestem:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pfff...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie dość że mi wrzuca to jeszcze się wymiguje :eviltong::eviltong: :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
JA???????? A w życiu, prawdę Ciebie mówię:diabloti:

PIERWSZA Z SAMEGO RANA:multi::multi::multi:

A nie mówiłam orlica:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]to ja sobie będę druga z samego rana :eviltong::eviltong:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:-o o jacieeeee załapałam się na trzecią z rana :multi:

Cześć Kwiatkowa :loveu: i.................Orlica :loveu::evil_lol::p

Posted

[quote name='Iv_']:-o o jacieeeee załapałam się na trzecią z rana :multi:

Cześć Kwiatkowa :loveu: i.................Orlica :loveu::evil_lol::p[/quote]
Masz szczęście:eviltong: Cześć:loveu: