Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']U nas był tylko malutki deszczyk:-(

Mała rzecz a cieszy ;)

Hmmm...........:p

hmmmmmmm:p

hmmmmmmmmmmmmmmmmmm:p

Oj będzie dziś walka:diabloti:

Ha, naiwna...ona Ci chciała powiedzieć, żebyś się cieszyła teraz, bo dziś na pewno Ci nie popuści:diabloti:

Dziękuję:oops: Bierzcie przykład z Dobci, tak się chwali zdjęcia:diabloti::diabloti:[/quote]

:roll: :roll: :roll:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Alicja :hand::multi::multi::multi:
Kurcze....może masz rację..I jeszcze się zmarszczy:shake: I będzie wyglądał jak shar pei...i założe pseudohodflę:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mus kupić sucz na bazarku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Ziutka']Iv...........a gdzie masz avatarek :roll: :roll: :roll:[/quote]

:roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll:[/quote]
Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll:[/quote]

Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake:
Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem:

Posted

[quote name='Ziutka']Tere fere QQ :shock::shock::shock:[/quote]
Phi..............:diabloti::diabloti: Jak to prawda:eviltong:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mus kupić sucz na bazarku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ty inwestyjesz w sucz, ja odmaczam Gonziastego...zakładamy hodoffflę i mamy szczeniory .....zyski na pół:diabloti::diabloti: Potem się rozwinięty do innych ras:diabloti:
A może by Ozzulka zaangażować?:p
[quote name='Iv_']:roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll:[/quote]
Od razu zepsuł:roll::shake:

Posted

[quote name='Iv_']Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake:
Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem:[/quote]
Kulwcie...a żadna z ciotek nie może go napjawić :placz: taki ładny był :loveu:

Posted

[quote name='Ziutka']Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll:[/quote]
Wfacel nie zrobił...siamo się zrobiło :obrazic:
[quote name='Iv_']Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake:
Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem:[/quote]
Widzisz więć jednak to na twe życzenie zjadło:evil_lol: Spróbuj jeszcze raz...może zajarzy:diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']Kulwcie...a żadna z ciotek nie może go napjawić :placz: taki ładny był :loveu:[/quote]

:roll: ja nie umię, a ciotka coby umiała, mówi, że nie umie :shake:
i nima :niewiem:

Posted

[quote name='Iv_']to jak nie zepsuł, to gdzie jest? :niewiem:[/quote]
W domku siedzi:diabloti:

Ziutka............................ Nie da siem naprawić........... :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Wfacel nie zrobił...siamo się zrobiło :obrazic:

[/quote]

:roll: taaa, grzebał przy nim i zepsuł :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']No właśnie....no pytam, gdzie jest :-x jak nie zepsuł :mad:[/quote]
No w domku siedzi...... sobie i przy kompiku klika....taki jeden zanczy się :diabloti:
[quote name='Iv_']:roll: ja nie umię, a ciotka coby umiała, mówi, że nie umie :shake:
i nima :niewiem:[/quote]
Ojć...daj tego awatara..może się da upchnąć:shake:

Posted

[quote name='Selket']No w domku siedzi...... sobie i przy kompiku klika....taki jeden zanczy się :diabloti:

Ojć...daj tego awatara..może się da upchnąć:shake:[/quote]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareperowała :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareperowała :loveu:[/quote]
Ach ten talent i wdzięk mój wrodzony.............:diabloti:
Po prostu tak się rodzi geniusz:diabloti: