Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']U nas był tylko malutki deszczyk:-( Mała rzecz a cieszy ;) Hmmm...........:p hmmmmmmm:p hmmmmmmmmmmmmmmmmmm:p Oj będzie dziś walka:diabloti: Ha, naiwna...ona Ci chciała powiedzieć, żebyś się cieszyła teraz, bo dziś na pewno Ci nie popuści:diabloti: Dziękuję:oops: Bierzcie przykład z Dobci, tak się chwali zdjęcia:diabloti::diabloti:[/quote] :roll: :roll: :roll: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:roll: :roll: :roll:[/quote] Zatłaś się?:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Zatłaś się?:diabloti:[/quote] yhy :roll: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']yhy :roll:[/quote] Ahy.......................................... :roll::roll::roll: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Iv...........a gdzie masz avatarek :roll: :roll: :roll: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Iv...........a gdzie masz avatarek :roll: :roll: :roll:[/quote] Zjadło jej:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']czesc ale nagadalyscie;][/quote] My????????????????????????????????????????:shake::shake::shake: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Zjadło jej:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Tere fere QQ :shock::shock::shock: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Alicja :hand::multi::multi::multi: Kurcze....może masz rację..I jeszcze się zmarszczy:shake: I będzie wyglądał jak shar pei...i założe pseudohodflę:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mus kupić sucz na bazarku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Iv...........a gdzie masz avatarek :roll: :roll: :roll:[/quote] :roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll:[/quote] Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll:[/quote] Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake: Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Tere fere QQ :shock::shock::shock:[/quote] Phi..............:diabloti::diabloti: Jak to prawda:eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mus kupić sucz na bazarku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty inwestyjesz w sucz, ja odmaczam Gonziastego...zakładamy hodoffflę i mamy szczeniory .....zyski na pół:diabloti::diabloti: Potem się rozwinięty do innych ras:diabloti: A może by Ozzulka zaangażować?:p [quote name='Iv_']:roll: taki jeden przyszedł i mi go zepsuł :niewiem: i teraz nie można go napawić i nie mam :roll: :roll:[/quote] Od razu zepsuł:roll::shake: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake: Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem:[/quote] Kulwcie...a żadna z ciotek nie może go napjawić :placz: taki ładny był :loveu: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket'] Od razu zepsuł:roll::shake:[/quote] to jak nie zepsuł, to gdzie jest? :niewiem: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Buu....:placz: to dlaciego tak źlobił :mad: i co tejaź będzie :roll:[/quote] Wfacel nie zrobił...siamo się zrobiło :obrazic: [quote name='Iv_']Bo ja chciałam nowy mieć :roll: no to mi go niby zrobił, ale nie wyjszedł i starego też nie ma :shake: Teraz nie będzie po prostu nima :niewiem:[/quote] Widzisz więć jednak to na twe życzenie zjadło:evil_lol: Spróbuj jeszcze raz...może zajarzy:diabloti: Quote
Ziutka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']to jak nie zepsuł, to gdzie jest? :niewiem:[/quote] No właśnie....no pytam, gdzie jest :-x jak nie zepsuł :mad: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']Kulwcie...a żadna z ciotek nie może go napjawić :placz: taki ładny był :loveu:[/quote] :roll: ja nie umię, a ciotka coby umiała, mówi, że nie umie :shake: i nima :niewiem: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']to jak nie zepsuł, to gdzie jest? :niewiem:[/quote] W domku siedzi:diabloti: Ziutka............................ Nie da siem naprawić........... :diabloti: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']Wfacel nie zrobił...siamo się zrobiło :obrazic: [/quote] :roll: taaa, grzebał przy nim i zepsuł :roll: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Ziutka']No właśnie....no pytam, gdzie jest :-x jak nie zepsuł :mad:[/quote] No w domku siedzi...... sobie i przy kompiku klika....taki jeden zanczy się :diabloti: [quote name='Iv_']:roll: ja nie umię, a ciotka coby umiała, mówi, że nie umie :shake: i nima :niewiem:[/quote] Ojć...daj tego awatara..może się da upchnąć:shake: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:roll: taaa, grzebał przy nim i zepsuł :roll:[/quote] A kto mu kazał?????????????????:roll::roll::roll: Quote
Iv_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Selket']No w domku siedzi...... sobie i przy kompiku klika....taki jeden zanczy się :diabloti: Ojć...daj tego awatara..może się da upchnąć:shake:[/quote] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareperowała :loveu: Quote
Selket Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iv_']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nareperowała :loveu:[/quote] Ach ten talent i wdzięk mój wrodzony.............:diabloti: Po prostu tak się rodzi geniusz:diabloti: Quote
Recommended Posts