Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']:roll: 01.05 to nie lato :roll:, tylko wiosna :eviltong:

Aleeeeeeeeeeeeeee ściemniaraaaaaaa :mad:[/quote]
Boshe, co za upierdliwy babsztyl:angryy::placz::placz::placz:
Nie będzie fcale zdjęć :obrazic:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Boshe, co za upierdliwy babsztyl:angryy::placz::placz::placz:
Nie będzie fcale zdjęć :obrazic:[/quote]

No co :roll:, Ty nie masz liściuf w lecie a ja se święce w lecie :eviltong:
kto się pierwszy czepił? :-o

A zdjęcia wlepiaj :cool3:, w końcu to galeria co nie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']No co :roll:, Ty nie masz liściuf w lecie a ja se święce w lecie :eviltong:
kto się pierwszy czepił? :-o

A zdjęcia wlepiaj :cool3:, w końcu to galeria co nie :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]
Okropna jesteś:angryy::angryy::angryy:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]takich pompek to ja jeszcze nigdy nie widziałam...
tym bardziej w wykonaniu piesa :crazyeye::crazyeye:
[url]http://images37.fotosik.pl/1/72c7829d644c9f85.jpg[/url]

mogę podesłać do Ciebie moją bestię żebyś nauczyła ją tak?
albo żeby ją sam miszcz nauczył :cool3::cool3:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]<czujnym okiem rozgląda się dookoła>

jestem pierwsza :multi::multi:

życie jest piękne :loveu::loveu::loveu:

kocham wszystkich !!! :loveu::loveu::loveu:

dobranoc :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]takich pompek to ja jeszcze nigdy nie widziałam...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tym bardziej w wykonaniu piesa [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images37.fotosik.pl/1/72c7829d644c9f85.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mogę podesłać do Ciebie moją bestię żebyś nauczyła ją tak?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]albo żeby ją sam miszcz nauczył [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dawaj swoją sucz na szkolenie, Ciocia Selket ją i tego nauczy:diabloti::diabloti:
Niuniek też chetnie da jej nauki:eviltong::eviltong: A swoją drogą mogłabyś przyjechać :evil_lol::evil_lol:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]<czujnym okiem rozgląda się dookoła>[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jestem pierwsza :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]życie jest piękne :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]kocham wszystkich !!! [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
ŻONKILKA:multi::multi::multi::multi::multi: Gratulacje:multi::multi::multi:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]Przecież fcale nie dały Ci wygrać[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:
[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]A kto ci pozwolił moczyć piesa:mad::razz:[/FONT][/B][/COLOR]
Sam się zamoczył:oops:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj dostałam przesyłkę- cuuudna[/COLOR][/FONT][COLOR=green]:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
SUper:multi: Kamień z serca, że cała i się podoba:multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:jak się będzie tyle moczył to się skurczy :diabloti:...witka :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alicja :hand::multi::multi::multi:
Kurcze....może masz rację..I jeszcze się zmarszczy:shake: I będzie wyglądał jak shar pei...i założe pseudohodflę:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Dawaj swoją sucz na szkolenie, Ciocia Selket ją i tego nauczy:diabloti::diabloti:
Niuniek też chetnie da jej nauki:eviltong::eviltong: A swoją drogą mogłabyś przyjechać :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]to po co tak daleko mieszkasz? :roll::roll:[/B][/FONT][/COLOR]

ŻONKILKA:multi: Gratulacje:multi:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]Przecież fcale nie dały Ci wygrać[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:
[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no pewnie ze nie dały...
ja po prostu taka szybka jestem :evil_lol::evil_lol:

cześć :multi::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]no pewnie ze nie dały...[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja po prostu taka szybka jestem :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A Ty czemu tak daleko mieszkasz??:angryy:
Szybka, jak rumak:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe dzis nikt nie byl pierwszy o 00:00 ;][/quote]

:eviltong::eviltong:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale ja byłam przed 3 ;) :multi::multi:
i czuję przez skórę że to będzie wspaniały dzień :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Selket']A Ty czemu tak daleko mieszkasz??:angryy:
Szybka, jak rumak:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

bo jakby to Ci powiedzieć....hmmmm...

tutaj mnie rodzice poczęli :roflt:

prrryyy szalony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe no moze u ciebie tak ale ja ledwo wstalam i juz wiem ze bedzie kiepsko przez pogoode deszczowa ;[[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]u mnie też zachmurzenie i pewnie też będzie padać :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale to nic...
bo byłam dziś pierwsza :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek']hehehehe
szczesciara ja bede o 00:00 dzis pierwsza;p[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roll::roll: dziś już chyba kiepsko będzie być o 00:00 :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]u mnie też zachmurzenie i pewnie też będzie padać :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale to nic...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo byłam dziś pierwsza :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

U mnie leje i grzmi :roll:

Ale sie chwalisz :eviltong:, ja zapomniałam całkiem o czatowaniu przy drzwiach :roll:
a jeszcze nie spałam przecież :placz:

Gratuluję Żonkilciu :multi::loveu:

Posted

[quote name='łapeczek']dlaczego niby ?[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]bo właściwie nie wiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
Iv dziękuje bardzo :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe no moze u ciebie tak ale ja ledwo wstalam i juz wiem ze bedzie kiepsko przez pogoode deszczowa ;[[/quote]
U nas był tylko malutki deszczyk:-(
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]u mnie też zachmurzenie i pewnie też będzie padać :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Zazdraszczam:oops:
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale to nic...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bo byłam dziś pierwsza :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Mała rzecz a cieszy ;)
[quote name='łapeczek']hehehehe
szczesciara ja bede o 00:00 dzis pierwsza;p[/quote]
Hmmm...........:p
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] dziś już chyba kiepsko będzie być o 00:00 :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
hmmmmmmm:p
[quote name='łapeczek']dlaczego niby ?[/quote]
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm:p
[quote name='Iv_']U mnie leje i grzmi
[B][U]Hmm....w sumie to pokropiło i pogrzmiało[/U][/B]:eviltong:
Ale sie chwalisz :eviltong:, ja zapomniałam całkiem o czatowaniu przy drzwiach :roll:
a jeszcze nie spałam przecież :placz:
[U][B]Tak się tłumaczy[/B][/U] ;)
Gratuluję Żonkilciu :multi::loveu:[/quote]
Oj będzie dziś walka:diabloti:
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]bo właściwie nie wiem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Iv dziękuje bardzo :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ha, naiwna...ona Ci chciała powiedzieć, żebyś się cieszyła teraz, bo dziś na pewno Ci nie popuści:diabloti:
[quote name='Dobcia']Jakie ładne zachody... mniejsza o datę:loveu:[/quote]
Dziękuję:oops: Bierzcie przykład z Dobci, tak się chwali zdjęcia:diabloti::diabloti: