Iv_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Ziutka']Normalnie to silniejsze ode mnie :mdleje: :evil_lol:[/quote] Prawie mi Ciebie żal :evil_lol:, że nie możesz się oprzeć tej sile :razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]<foch> nie gadam ani z Tobą, ani z Tobą ... ani też z Tobą więc tak się nie uśmiechaj!!! :roll::roll: dobranoc Gonzik i Selkacik... tylko Wy jesteście dobrzy :calus: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Iv_']Prawie mi Ciebie żal :evil_lol:, że nie możesz się oprzeć tej sile :razz::diabloti:[/quote] pfff :eviltong: ale już teraz poważnie........Żonkilko...już więcej Ci tego nie zrobię :shake: :loveu: Quote
Iv_ Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]<foch> nie gadam ani z Tobą, ani z Tobą ...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ani też z Tobą więc tak się nie uśmiechaj!!! :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc Gonzik i Selkacik...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko Wy jesteście dobrzy :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :obrazic: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :multi::loveu:[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry z rana :) za późno na przeprosiny .... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........................................................:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]nie wiem czemu ale Salsa teraz śpi i nie chciała nawet wstać jak mama ją wołała do kuchni na jedzenie :hmmmm:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a przez to zacne planowanie zapomniałam powiedzieć że Gonzik piaskowo-wodny jak zwykle śliczny :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam nadzieję że nie pomyślałaś że nie zauważyłam foteczek :oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]widziałam i ta mnie się podoba[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images31.fotosik.pl/347/bf2501af505980fe.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak dostojnie wygląda :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No właśnie tak pomyślałam, żeś nie zauważyła fotek :cool1: [quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://images34.fotosik.pl/340/afef50c598f39327.jpg[/URL] słodko :loveu: Powróciłam i się witam :lol:[/quote] Cześć:loveu::loveu: [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyznam się...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to był głaz :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ahy...... I teraz mamy dziurę w ziemi przez Cia :obrazic: [quote name='Dobcia']Bry wieczór:loveu: Śliczny piaskowy Gonzik:lol:[/quote] Cześć:loveu::loveu: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]hmmmm [/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cierpliwie czekam[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [quote name='Ziutka']A gucio a nie pierwsza :eviltong: jeszcze nie ma 00.00 :diabloti:[/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]taa wiem...falstart był [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Ziutka']Noo...:mad: Hmm, ciekawe kto dzisiaj wygra [/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jeszcze ciekawe co kto wygra :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Ziutka']yyyy........:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:placz::placz: druga[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]idę spać :([/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [quote name='Ziutka']:glaszcze::glaszcze: już więcej nie będę...obiecuję :loveu:[/quote] [quote name='Iv_']:crazyeye: obie jesteście o 00.00 a więc równocześnie :multi: a ja niestety trzecia :roll::roll::roll:[/quote] [quote name='Alicja']:cool1:[COLOR=red][B][FONT=Arial]czwarta ........................[/FONT][/B][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]piąta :cool1::cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]heja selkeciki i Iv.... Iviki??? :hmmmm: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wariatki:loveu::loveu::loveu: [quote name='Iv_']cześć :p no kombinuj mała kombinuj :cool1:, dobrze Ci idzie hahaaaa :evil_lol:[/quote] [quote name='clockwork'][COLOR=blue][B][FONT=Arial]ivaniki, iv... coś tam :grins: [/FONT][/B][/COLOR][/quote] No Klocusiowa jeszcze trochę:eviltong: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Iv_']uuuuuuu jaka dzis kolejka tu jakieś zawody czy cóś.....[/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pierwsza po spaniu [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='AngelsDream']A ja się przywitam po prostu [/quote] [quote name='Iv_']Trzecia Cześć [/quote] [quote name='Iv_']hahhahaha ale wymyśliła to ja w tej konkurencji druga [/quote] [quote name='Iv_']ale znowu ja zaczęłam nową stonę , też w końcu to jakieś pierszeństwo [/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]pierwsza o 15:13 [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='Jagoda*']Nie przeszkadzaj Pancia....;) [URL]http://img387.imageshack.us/img387/2799/leniwiecqq2.jpg[/URL][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]szaloooone [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Madzia nie marudź tylko zaszalej z nami [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iv_']:turn-l: to One One [/quote] [quote name='Iv_']ano praffda :roll:, niemożliwa, ale przy tym jaka zabawna jednak, a przynajmniej ta tutaj [/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]a tam od razu młodzież [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iv_']:mad: Żonkilcia, czaisz się już przy drzwiach [/quote] [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czaje i niech ten czas szybciej leci bo kurde muszę iść spać...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]o 6 trzeba wstać :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Iv_']Ja się dzisiaj chyba poddam :roll: i to przed samym finiszem :roll: Jestem tak śpiąca, że co i raz oczy same mi się zamykają :roll: i nie wiem , czy wysiedze do 00.00[/quote] [quote name='Iv_']:hmmmm: te 5 minut chyba wytrzymam jeszcze :roll::roll: :diabloti:[/quote] [quote name='Iv_']Do biegu........gotowi........START!!! :multi: :multi: :multi:[/quote] [quote name='Ziutka'] [CENTER]:bigok::bigok::bigok:[/CENTER] [/quote] [quote name='Iv_']chyba falstart :roll: [/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]przysnęłam [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]idę spać... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]nie gadam z Wami [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iv_']no i co? :niewiem: :evil_lol:[/quote] [quote name='Iv_']gadaj gadaj [/quote] [quote name='Ziutka']Qrde...no wiem, że obiecałam, że już będę.......ale jakoś nie mogłam się powstrzymać no [/quote] [quote name='Iv_']Masz szczęście, że Twój psiun taki piękny ;), bo już byś oberwała , za nie dotrzymywanie obietnic [/quote] [quote name='Ziutka']Normalnie to silniejsze ode mnie [/quote] [quote name='Iv_']Prawie mi Ciebie żal , że nie możesz się oprzeć tej sile :razz::diabloti:[/quote] Nadal uważąm, że cosik pod kopułką nie jest równo:diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]<foch> nie gadam ani z Tobą, ani z Tobą ...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ani też z Tobą więc tak się nie uśmiechaj!!! :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc Gonzik i Selkacik...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko Wy jesteście dobrzy :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] oooooooooo...................................:multi::multi::multi::multi: [quote name='Ziutka']pfff :eviltong: ale już teraz poważnie........Żonkilko...już więcej Ci tego nie zrobię :shake: :loveu:[/quote] [quote name='Iv_']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roll::roll: :obrazic:[/quote] Nie fochaj siem ;) [quote name='jonQuilla']:multi::loveu:[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry z rana :)[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]za późno na przeprosiny ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No nie fochaj się Ty ;) [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:........................................................:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć bezliterkowa:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=Pink][SIZE=2][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]Będę fochować bo one są zUe!!! ::diabloti::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] to mie foch... to chwyt marketingowy :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=pink][SIZE=2][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]Będę fochować bo one są zUe!!! ::diabloti::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] to mie foch... to chwyt marketingowy :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] No można to tak interpretować:cool1: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Selket']No można to tak interpretować:cool1:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niech one nie wiedzą :) muszą mieć wyrzuty sumienia :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='apple']:calus:...........:loveu:[/quote] ot następna bez słów:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niech one nie wiedzą :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]muszą mieć wyrzuty sumienia :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Aha....... Rozumiem..to taki tajniacki plan ma być?:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Selket'] Aha....... Rozumiem..to taki tajniacki plan ma być?:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] naturalnie :evil_lol: tylko Ty i ja jesteśmy wtajemniczone :eviltong::eviltong: i proszę Cię o dyskrecję ;) haha [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Iv_']:roll:________:obrazic:[/quote] Następna:diabloti: A Ty co siem fochasz??:mad: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]naturalnie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko Ty i ja jesteśmy wtajemniczone :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i proszę Cię o dyskrecję ;) haha[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] W dyskrecji to Ty przodujesz:diabloti: Quote
Iv_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]<foch> nie gadam ani z Tobą, ani z Tobą ...[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ani też z Tobą więc tak się nie uśmiechaj!!! :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dobranoc Gonzik i Selkacik...[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tylko Wy jesteście dobrzy :calus:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] oooooooo....... booooo.......... ooooooooo_______:roll: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Selket']W dyskrecji to Ty przodujesz:diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] hmm...a nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Iv_']oooooooo....... booooo.......... ooooooooo_______:roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] ale o co tu fochować... macie czego chciałyście :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]hmm...a nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale o co tu fochować...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]macie czego chciałyście :eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :mdleje: :cry::cry::cry: Quote
Selket Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Iv_']oooooooo....... booooo.......... ooooooooo_______:roll:[/quote] ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:shake: [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]hmm...a nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] No...aż mnie przerażasz tą dyskrecją:diabloti: [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale o co tu fochować...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]macie czego chciałyście :eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Skoro tak mówisz to zapewne masz rację:eviltong: [quote name='Iv_']:mdleje: :cry::cry::cry:[/quote] Nie becz... Trza było nie drażnić Żonkilki:mad: Quote
Iv_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Selket']Nie becz... Trza było nie drażnić Żonkilki:mad:[/quote] :mdleje: Zawiązałyście spisek ........:obrazic: :cry::cry::cry: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Iv_']:mdleje: Zawiązałyście spisek ........:obrazic: :cry::cry::cry:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] skąd do głowy przyszedł Ci ten pomysł? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts