Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='gops']jak to co to dinka ja wyzwiozla do wloch do ....:diabloti: pracy pewnie jakiejs :eviltong:[/quote] Jak mozesz :placz: . Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Dinka']Kto jak moze? :evil_lol::evil_lol:[/quote] ja jak moge :evil_lol: oj tam no takie jest zycie...za robota wyjechala zeby na chleb miec i do szkoly zeby ci na ksiazki dac :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='gops']ja jak moge :evil_lol: oj tam no takie jest zycie...za robota wyjechala zeby na chleb miec i do szkoly zeby ci na ksiazki dac :diabloti:[/quote] :placz: . No dobra ja tam w to nie wierze :razz: . :p Powiem wszystko mamusi :cool3:. Haa .! :diabloti: Dzis z nia gadalam ;) . Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']:placz: . No dobra ja tam w to nie wierze :razz: . :p Powiem wszystko mamusi :cool3:. Haa .! :diabloti: Dzis z nia gadalam ;) .[/quote] ale pamietaj ze telefony do wloch sa duzo drozsze niz w kraju :evil_lol: wsiadaj w samolot i jedz do niej moze jakas praca sie znajdzie i dla ciebie :diabloti: :eviltong: [SIZE=1]dobra koniec :evil_lol:[/SIZE] Quote
Dinka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Gops:mad::mad: Nie strasz dziecka:eviltong::eviltong: Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='gops']ale pamietaj ze telefony do wloch sa duzo drozsze niz w kraju :evil_lol: wsiadaj w samolot i jedz do niej moze jakas praca sie znajdzie i dla ciebie :diabloti: :eviltong: [SIZE=1]dobra koniec :evil_lol:[/SIZE][/quote] Przeciez ona jest w Polsce :loveu: . Nie wybieram sie do zadnych wloch :roll: . No wlasnie [SIZE=7]KONIEC .! [/SIZE][SIZE=1]Bo mnie dobijacie :evil_lol: . [/SIZE] Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Dinka']Gops:mad::mad: Nie strasz dziecka:eviltong::eviltong:[/quote] Chociaz jedna madra :loveu::loveu: . Quote
gops Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Dinka']Gops:mad::mad: Nie strasz dziecka:eviltong::eviltong:[/quote] o dobra juz przstalam :evil_lol: [quote name='Martynia&Pusio']Przeciez ona jest w Polsce :loveu: . Nie wybieram sie do zadnych wloch :roll: . No wlasnie [SIZE=7]KONIEC .! [/SIZE][SIZE=1]Bo mnie dobijacie :evil_lol: . [/SIZE][/quote] nie przejmaj sie jutro bedzie lepiej ;) Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :evil_lol::evil_lol: Ciotka przyszla! :diabloti::diabloti: Quote
Akadna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='DuDziaczek']:evil_lol::evil_lol: Ciotka przyszla! :diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=RoyalBlue][I]a rózgę ma?[/I][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Akadna'][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=royalblue][I]a rózgę ma?[/I][/COLOR][/FONT][/quote] nieeee rozge to ma sw mikolaj :eviltong: a ciotka co najwyzej po batonie dla nas :diabloti: Quote
Dinka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Gops- Nie masz za duzych wymaga? :D:D :mad::mad: SSama zaarob... :eviltong::eviltong: Od dzisiiaj Gops karmi rodzine.. :evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Dinka']Gops- Nie masz za duzych wymaga? :D:D :mad::mad: SSama zaarob... :eviltong::eviltong: Od dzisiiaj Gops karmi rodzine.. :evil_lol::evil_lol:[/quote] oczywiscie jesli znajdziesz mi prace :eviltong: z duza placa :diabloti: Quote
gops Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Akadna'][I][COLOR=royalblue]W kopalni zarabia się ok 3 000 zł ;)[/COLOR][/I][/quote] ooo to lece tam spytac sie o prace :diabloti: moze wezma mie i bede z kilofem wegiel wydobywac :evil_lol: jesli utrzymam ten kilof :roll: Quote
Akadna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='gops']oczywiscie jesli znajdziesz mi prace :eviltong: z duza placa :diabloti:[/QUOTE] [I][COLOR=RoyalBlue]W kopalni zarabia się ok 3 000 zł ;)[/COLOR][/I] Quote
Dinka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ej, no bez takich.. Chcesz corke zabic?! PRzeciez to jeszcze dziecko... Mozesz rozdawac ulotki.. .xD Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No ja mysle sisters xD obrazek wisi juz na scianie ja mysle :diabloti: Quote
Dinka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ty myslisz?:crazyeye::crazyeye:Wow Po kim odziedziczylas madrosc? Nie po mamie napewno... :diabloti: Quote
Rahl Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='DuDziaczek']No ja mysle sisters xD obrazek wisi juz na scianie ja mysle :diabloti:[/quote] Muszę jeszcze kupić antyramę :oops: Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Dinka']Ty myslisz?:crazyeye::crazyeye:Wow Po kim odziedziczylas madrosc? Nie po mamie napewno... :diabloti:[/quote] Chyba po tacie.... :diabloti: [quote name='Asia&gordonisko']Muszę jeszcze kupić antyramę :oops:[/quote] Osz ty!!!:evil_lol: Quote
Dinka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 a KIM JEST TWOJ TATA? Sry, za capslocka... Nie chce mi sie juz poprawiac... :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts