magdyska25 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 No i się "udało" przedłużyć......już nie muszą wydawać psa, któremu było "wszystko jedno"......boszzzzzzz i znowu się zbulwersowałam.....:angryy: Oczywiście z pozostałymi psami również nie jest zbyt "kolorowo".....zero zainteresowania....stare, brzydkie.....w schroniskach powinny być przecież same młodziutkie- a nie przepraszam szczeniaki rasowe....bo taki kundle bure kto by je chciał....:razz:. Podejście niektórych ludzi mnie "rozbraja"....:cool1: Quote
justynaz87 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 U piesków cisza, ale w sumie o czym tu pisać skoro w ich życiu nic się nie zmienia. Nadal same w schronie. W niedzielę nie było nas ale jedziemy w środę i spacerki będą. Niestety nie dla wszystkich bo w środę nie ma naszych pomocnych dłoń Agi :shake:. Same kłody pod nogi. Oby przynajmniej pogoda dopisała. Quote
zonia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja byłam w sobotę.....żadnych psów mi nie ubyło a tylko przybyło.....:shake: nie wiem co jest nie tak bo przecież mam też młode a one nadal siedzą....:-( W sobotniej grupie kilka osób ma szczęście, często ma adopcje...a ja w ciągu roku wydałam 16 moich psów...:razz: Ale pocieszam się że są wakacje i może na razie tak słabo idzie...:shake: Quote
justynaz87 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Byłyśmy dziś w schronie. Liczbę adopcji przemilczę... Na szczęście wyszły wszystkie pieski :multi:. Dzięki pomocy Morisowej udało się wyprowadzić dwie klatki z którymi same nie jesteśmy sobie w stanie poradzić, więc myślałyśmy, że te wyjdą dopiero w niedzielę. Szkoda, że nie możemy wyprowadzać większej ilości psów. Od tylu smutnych, błagalnych spojrzeń trzeba się odwrócić. Nie ma na nie czasu :-(. Quote
magdyska25 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Ale tutaj pustki.........:roll:. Jęczę a sama nie zaglądam...:cool1:. Byłyśmy oczywiście w tamtą niedzielę...ale jakoś mało zorganizowane...dużo czasu kręcenia się "w kółko"....zamieszanie (jak zwykle) i jak zwykle 0 adopcji....:shake:. Mam wielką nadzieję że pomysł z tabelkami wypali i może w końcu jakiś "nasz" psiak znajdzie swoich właścicieli....:roll: (ile jeszcze mają czekać....) Quote
justynaz87 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie zorganizowane ale psy wyszły, tak? I to jeszcze + dwa nowe. A Ty się jeszcze z jednym zaprzyjaźniłaś :evil_lol:. Spacerowo to był dobry dzień ale adopcyjnie to tradycyjnie dno. Quote
magdyska25 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Morisowa masz zapchaną skrzynkę:eviltong:. No to muszę tutaj napisać: potrzebny mi nr boksu i pawilonu gdzie się znajduje teraz Łatek. Quote
magdyska25 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Yhy.....to czyli jutro Morisowej nie ma w schronisku(?)- jak tak to nie dobrze bo nie będzie mi miał kto wyciągnąć Łatka...:oops:.. Dobra dzięki to na razie nie piszę - jutro już sprawdzę. Quote
magdyska25 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Łatek był,- zresztą wszystkie nasze psy były na upragnionym spacerze troszkę nam się przedłużyło bo wyszłyśmy o 17...:roll:. Chciałam napisać że Laluś ma stwierdzone przez nas ADHD,:evil_lol: nadpobudliwy to On jest bardzo a tylko spróbuję się zatrzymać to skacze, piszczy, lata, plącze się pod nogami...biedny Bond, który chodzi razem z Nim (zupełne przeciwieństwo- spokojny, opanowany i nie nachalny). Z wkładaniem całej gromady nie było na szczęście problemu. Quote
justynaz87 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Wszystkie były w niedzielę i najbliższy spacer w piątek. Mam nadzieję, ze powtórzymy niedzielny sukces i żaden w te "piękne", upalne dni nie zostanie bez spaceru. Quote
justynaz87 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jeszcze niedzielne zdjęcia nowego sąsiada Kuby. Borysek (i w tle Buba :cool3: EDIT: i nogi Magdy :cool3:): Quote
magdyska25 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 A imienia nowego kolegi nie zapomniałaś:eviltong: (chyba bardziej Ci w oko wpadł:evil_lol:). EDIT: Zapomniałaś jeszcze o moich nogach bo na zdjęciu też nawet są:) Quote
Grinia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Witam, 22.06 na Paluch byl przywieziony pies golden,lub podobny do goldena,dostal nr. 1650/08. Czy wiecie moze co z nim, jak sie czuje? Quote
zonia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja o nim nic nie wiem...to jego fotka ze strony:www.psy.warszawa.pl tam można poszukać nowych psów;) A słyszałyście o tym cioteczki że Zenek poszedł do domku:) może już o tym pisałyście ale ja od wczoraj mam neta a nie mam siły czytać całego wątku... Quote
magdyska25 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Nie słyszałyśmy o tym dopiero dzisiaj zobaczyłyśmy na własne oczy.;) Quote
eduso Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Frugo, bo tak ma na imie ma sie dobrze :) Jezeli chcesz wiedziec wiecej to zapraszam na forum "SZANSY" do jego watku: http://skocz.pl/frugodom Hania_Edi http://www.szansa.goldenretriever.pl [quote name='Grinia']Witam, 22.06 na Paluch byl przywieziony pies golden,lub podobny do goldena,dostal nr. 1650/08. Czy wiecie moze co z nim, jak sie czuje? Quote
justynaz87 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bardzo się cieszę, że Zenek znalazł dom :multi::multi::multi:. Ostatnio ciągle siedział w tej małej klatce i żal było patrzeć na niego. Ogólnie smutno patrzeć na wszystkie psy w schronisku bo przepełnienie w klatkach jest znaczne a psy smutne. Pewnie dlatego, chociaż obiecywałyśmy sobie że nie dobieramy nowych psów doszedł jeden kudłacz. Tym razem on wybrał sobie wolontariusza - Magdę i wyprosił u niej już drugi spacer :cool3:. Quote
magdyska25 Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Co do wyproszenia spaceru to na serio...ślicznie poprosił stając na dwóch tylnych łapkach i wymachując dwoma przednimi.....ja to mam za miękkie serce....:roll: Nikt nie zagląda na ten wątek a szkoda tyle pięknych chłopaków do wyboru do koloru:cool1:. EDIT: Na pierwszej stronie pojawiły się "zaległe psiaki": Laluś, Bond, Łatek, Sony, Borys (jeszcze jest ten od Ibi co uprosił spaceru- Ireczek ale Jego opis wstawię później). Quote
justynaz87 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ostatecznie możesz wziąć to średnio wyraźne zdjęcie Borysa, bo nie wiem kiedy zrobimy nowe. Widzę że uzupełniasz braki na wątku. Psów przybywa a adopcji bez zmian - brak. Ehh... Quote
magdyska25 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zdjęcie Borysa już wkleiłam. A oto sławny Iruś, który wyprosił spacer;): Quote
Asia_Klero Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 KOCHANI!Mam do was pytanie i zarazem wielka prosbe...psiak,ktory jest 7lat w schronisku ma szanse na dom w warszawie niestety jego przyszla pani wraca z urlopu dopiero niedziela/poniedzialek a mamy transport na czwartek!Czy ktos moglby go przetrzymac te 3dni?to staruszek,łagodny,dogaduje sie bez problemu z innymi zwierzakami...BŁAGAM POMOZCIE! Quote
magdyska25 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 :???:......nie mam pojęcia.....ja jak zwykle bardzo chciałabym pomóc ALE na przeszkodzie jest mój pies....on nie toleruje innych psów....:shake:. boszz 7 lat w schronisku.... Quote
zonia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ja już dostałam PW od Asi_Klero...o tego psiaka....ona wie gdzie prosić i kto ma miękkie serce...:diabloti::eviltong::p Ale nie wiem czy ja bym go mogła wziąć...teraz nie będzie mnie... na razie jestem na działce...w niedzielę wyjeżdżam...A kiedy ten pies jest do przetrzymania? Ja nikogo nie znam...:razz: Quote
zonia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Acha...tak PS.to Necio znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola::laola::laola::laola: Quote
magdyska25 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 zonia napisał(a):Acha...tak PS.to Necio znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola::laola::laola::laola: Tak wiem i nawet wczoraj zmieniłam na pierwszej stronie;). Co do prośby Asi to napisała mi że psiak już ma u kogo się zatrzymać:cool3: Quote
Recommended Posts