Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i się "udało" przedłużyć......już nie muszą wydawać psa, któremu było "wszystko jedno"......boszzzzzzz i znowu się zbulwersowałam.....:angryy:

Oczywiście z pozostałymi psami również nie jest zbyt "kolorowo".....zero zainteresowania....stare, brzydkie.....w schroniskach powinny być przecież same młodziutkie- a nie przepraszam szczeniaki rasowe....bo taki kundle bure kto by je chciał....:razz:.

Podejście niektórych ludzi mnie "rozbraja"....:cool1:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U piesków cisza, ale w sumie o czym tu pisać skoro w ich życiu nic się nie zmienia. Nadal same w schronie. W niedzielę nie było nas ale jedziemy w środę i spacerki będą. Niestety nie dla wszystkich bo w środę nie ma naszych pomocnych dłoń Agi :shake:. Same kłody pod nogi. Oby przynajmniej pogoda dopisała.

Posted

Ja byłam w sobotę.....żadnych psów mi nie ubyło a tylko przybyło.....:shake: nie wiem co jest nie tak bo przecież mam też młode a one nadal siedzą....:-( W sobotniej grupie kilka osób ma szczęście, często ma adopcje...a ja w ciągu roku wydałam 16 moich psów...:razz: Ale pocieszam się że są wakacje i może na razie tak słabo idzie...:shake:

Posted

Byłyśmy dziś w schronie.
Liczbę adopcji przemilczę...

Na szczęście wyszły wszystkie pieski :multi:. Dzięki pomocy Morisowej udało się wyprowadzić dwie klatki z którymi same nie jesteśmy sobie w stanie poradzić, więc myślałyśmy, że te wyjdą dopiero w niedzielę.
Szkoda, że nie możemy wyprowadzać większej ilości psów. Od tylu smutnych, błagalnych spojrzeń trzeba się odwrócić. Nie ma na nie czasu :-(.

• 2 weeks later...
Posted

Ale tutaj pustki.........:roll:.
Jęczę a sama nie zaglądam...:cool1:.
Byłyśmy oczywiście w tamtą niedzielę...ale jakoś mało zorganizowane...dużo czasu kręcenia się "w kółko"....zamieszanie (jak zwykle) i jak zwykle 0 adopcji....:shake:.
Mam wielką nadzieję że pomysł z tabelkami wypali i może w końcu jakiś "nasz" psiak znajdzie swoich właścicieli....:roll: (ile jeszcze mają czekać....)

Posted

Nie zorganizowane ale psy wyszły, tak? I to jeszcze + dwa nowe. A Ty się jeszcze z jednym zaprzyjaźniłaś :evil_lol:.
Spacerowo to był dobry dzień ale adopcyjnie to tradycyjnie dno.

Posted

Yhy.....to czyli jutro Morisowej nie ma w schronisku(?)- jak tak to nie dobrze bo nie będzie mi miał kto wyciągnąć Łatka...:oops:..
Dobra dzięki to na razie nie piszę - jutro już sprawdzę.

Posted

Łatek był,- zresztą wszystkie nasze psy były na upragnionym spacerze troszkę nam się przedłużyło bo wyszłyśmy o 17...:roll:.

Chciałam napisać że Laluś ma stwierdzone przez nas ADHD,:evil_lol: nadpobudliwy to On jest bardzo a tylko spróbuję się zatrzymać to skacze, piszczy, lata, plącze się pod nogami...biedny Bond, który chodzi razem z Nim (zupełne przeciwieństwo- spokojny, opanowany i nie nachalny).
Z wkładaniem całej gromady nie było na szczęście problemu.

Posted

Ja o nim nic nie wiem...to jego fotka ze strony:www.psy.warszawa.pl
tam można poszukać nowych psów;)

A słyszałyście o tym cioteczki że Zenek poszedł do domku:) może już o tym pisałyście ale ja od wczoraj mam neta a nie mam siły czytać całego wątku...

Posted

Bardzo się cieszę, że Zenek znalazł dom :multi::multi::multi:. Ostatnio ciągle siedział w tej małej klatce i żal było patrzeć na niego.
Ogólnie smutno patrzeć na wszystkie psy w schronisku bo przepełnienie w klatkach jest znaczne a psy smutne. Pewnie dlatego, chociaż obiecywałyśmy sobie że nie dobieramy nowych psów doszedł jeden kudłacz. Tym razem on wybrał sobie wolontariusza - Magdę i wyprosił u niej już drugi spacer :cool3:.

Posted

Co do wyproszenia spaceru to na serio...ślicznie poprosił stając na dwóch tylnych łapkach i wymachując dwoma przednimi.....ja to mam za miękkie serce....:roll:

Nikt nie zagląda na ten wątek a szkoda tyle pięknych chłopaków do wyboru do koloru:cool1:.

EDIT: Na pierwszej stronie pojawiły się "zaległe psiaki": Laluś, Bond, Łatek, Sony, Borys (jeszcze jest ten od Ibi co uprosił spaceru- Ireczek ale Jego opis wstawię później).

Posted

Ostatecznie możesz wziąć to średnio wyraźne zdjęcie Borysa, bo nie wiem kiedy zrobimy nowe. Widzę że uzupełniasz braki na wątku. Psów przybywa a adopcji bez zmian - brak. Ehh...

Posted

KOCHANI!Mam do was pytanie i zarazem wielka prosbe...psiak,ktory jest 7lat w schronisku ma szanse na dom w warszawie niestety jego przyszla pani wraca z urlopu dopiero niedziela/poniedzialek a mamy transport na czwartek!Czy ktos moglby go przetrzymac te 3dni?to staruszek,łagodny,dogaduje sie bez problemu z innymi zwierzakami...BŁAGAM POMOZCIE!

Posted

Ja już dostałam PW od Asi_Klero...o tego psiaka....ona wie gdzie prosić i kto ma miękkie serce...:diabloti::eviltong::p Ale nie wiem czy ja bym go mogła wziąć...teraz nie będzie mnie... na razie jestem na działce...w niedzielę wyjeżdżam...A kiedy ten pies jest do przetrzymania? Ja nikogo nie znam...:razz:

Posted

zonia napisał(a):
Acha...tak PS.to Necio znalazł dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola::laola::laola::laola:

Tak wiem i nawet wczoraj zmieniłam na pierwszej stronie;).

Co do prośby Asi to napisała mi że psiak już ma u kogo się zatrzymać:cool3: