Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Dobry wieczór Kochana :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

oj to juz nie wieczor byl tylko noc :eviltong: ide do szkoly za 50 min wracam :diabloti:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobry ;) Hehe, fajnie masz :D I chyba całkiem blisko do szkoły, skoro tak szybko wrócisz :evil_lol:[/quote]

juz wrocilam :eviltong: do szkoly mam na piechote 10 min nie cale :diabloti: teraz po wakacjach bedzie gorzej..bo szkole bede miala na drugim koncu miasta :roll: bede musiala odemnie jechac az na petle a potem jeszcze z buta z 7 min isc :roll: trawaj jedzie tam okolo 30 min :roll:

Posted

Ech, nie za dobrz Ci? Ledwo wyszła już wróciła :evil_lol: A co za przedmiot miałaś, że tak szybko? E, nie będzie tak źle ;) ;)

Posted

[quote name='Selket']Ech, nie za dobrz Ci? Ledwo wyszła już wróciła :evil_lol: A co za przedmiot miałaś, że tak szybko? E, nie będzie tak źle ;) ;)[/quote]

klasowka z matmy :razz: gdyby nie to ze to klasowka to wogole bym nie poszla ;) napisalam wszyko piateczka siedzi :diabloti: ale mam zagrozenie z historii musze poprawiac :roll:

Posted

Hmm....NIe martw się, ja też zawsze miałam zagrożenie z historii co doprowadzało mojego tatę do czarnej rozpaczy, bo on historyk z zainteresowania :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Hmm....NIe martw się, ja też zawsze miałam zagrożenie z historii co doprowadzało mojego tatę do czarnej rozpaczy, bo on historyk z zainteresowania :evil_lol:[/quote]

nie martwie sie :roll: prawie wogole..:roll: jakos to pozaliczam :diabloti:
moj to matematyk tez tylko z zainteresowania :evil_lol: czasami bierze moj pdrecznik i sobie zadania rozwiazuje :evil_lol: na szczescie z matmy mam czworke ;)

Posted

[quote name='smallpati']ja historie na maturze zdawałam :evil_lol:[/quote]

ooo ..a ja nie lubie histori :roll: na szczescie do matury jeszcze troche ale napewno nie wybiore histori :diabloti:

dzisiaj nie pojdziemy zo zoologa ..samej nie chce musi mi ktos doradzic zeby kellcia ladnie wygladala ;) a kolezana niema czasu wiec pojdziemy jutro ;)

Posted

[quote name='smallpati']historia jest fajna :loveu:, biologia, historia to moje ulubione przedmioty :evil_lol:

o ty leniu, śmigaj do zoologa a nie gadaj :eviltong:[/quote]

biologie uwielbiam ;)

poszlabym ale musze wziasc ze soba kelle bo kaganiec tez trzeba kupic a sama sobie nie dam rady :diabloti: pozatym ktos musi mi doradzic zeby nie bylo ze to ja zle wybralam :eviltong:

Posted

hehe u mnie i tak nie mają pojęcia co jest dobra dla psa tzn co jest wygodne dla niego, kupowaliby tylko co jest ładne więc zakupy wole robić z nimi albo sama ;)

Posted

[quote name='smallpati']hehe u mnie i tak nie mają pojęcia co jest dobra dla psa tzn co jest wygodne dla niego, kupowaliby tylko co jest ładne więc zakupy wole robić z nimi albo sama ;)[/quote]

heh no wsumie...ale zawsze lepiej jak jest sie z kims ;) bedzie problem zalozyc kelli kaganiec dlatego by mi sie przydal jeszcze ktos :roll:

Posted

[quote name='Selket']No i kella też się doczekała klatki na pyniek ;)[/quote]

jedna juz miala ale zepsula :roll: teraz kupie niezniszalny :diabloti: dwa rozmiary wiekszy jakby chciala jeszcze urosnac :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Biedna sunieczka :evil_lol: Gonzik też ma kaltkę na pynia metalową :D[/quote]

no ja wlasnie chyba metalowa kupie ;) ale boje sie troche bo czasmai kella nie panuje nad soba i jak chce sie bawic to wali lbem..wiec moze byc nie zaciekawie jak walnie tak bastera np :roll: ten co zepsula byl skorzany :roll:

Posted

[quote name='smallpati']kup plastikowy:) nie będzie bolało jak przywali, a pies nie ugryzie tak łatwo jak przez skórzany ;)[/quote]

no tez o takim myslalam ale niewiem kurcze zeby sie nie stopil w lato..zeby go nie rozwalila znowu tak szybko :roll: nylonowy odpada na pewno..ehh metalowego sie boje..skorzany rozwalila..oj chyba padnie na plastikowy ;)

Posted

[quote name='Gonitwa']plastikowy się nie stopi, może się jedynie połamać. Orient ma materiałowy, regulowany badziew i zwykły metalowy...[/quote]

no ja slyszalalm wlasnie ze sie topi dlatego tak rozkminialam ;) materialowy mialam dla bastera wogole straszny byl nawet dyszec nie mogl :roll: kupie ten plastik w takim razie ;)
a gdzie chodzisz do zoologa?

Posted

wlasnie wrocilam ze spacerku..pod koniec spacerku baster dostal atak na srodku chodnika...bylam z kolezanka i jej suczka wiec poszlam do niej na klatke zeby basterowi przeszlo bo wszyscy sie gapili..wbrew pozorom baster ma 6 kg i myslalm ze mi rece odpadna zanim go do niose do klatki :roll: kolezanki kundelka sie oszczenila wiec przy okazji poszlam zobaczyc szczeniaki..(namowilam ja juz na sterylke) atak trwal 5 min a potem 10 min musialam czekac az mu calkiem minie bo chyba umarla jak bym miala go niesc na rekach do domu ..dodatkowe utrudnienie..kella :roll: ciagala mnie podchodzila do bastera ...wydawalo sie wszystko ok na poczatku a tu na koniec spacerku baster mi z takim czyms wyskakuj :shake: kolezanka sie przejela bo pierwszy raz widziala taki atak :roll: no ale juz mu minelo jestesmy w domku , teraz odpoczywa..

Posted

[quote name='agaciaaa']Biedny Basterek :roll: wygłaskaj go ode mnie :loveu: mam nadzieje, że już lepiej sie czuje.[/quote]

napewno wyglaszcze ;) juz mu lepiej :roll:

ogladam jakis film o motorach na tvn siedem :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...