Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wrzuce troche fotek bastera :) kelle wrzuce wieczorkiem zdjecia ze spacerku ;)

przysypia:) szczesliwy jescze czasu kiedy kelli z nami nie bylo :)

po ciemku :)

tutaj zauwazyl ze kella zabrala jego pilke :)

i jedno kellci jak byla malutka

i fotka psa kolezanki chestera :) z nim chodzimy na spacerki i moja kella bardzo go lubi , baster troche mniej :diabloti:

chester jest z fundacji boksery w potrzebie i mial byc moj ale rodzice sie rozmyslili jak go zobaczyli niestety :roll:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kella pojechala z rodzicami do ciotki i wraca wieczorem bo pogryzly sie i trzeba bylo na chwile je rozdzielic wiec pojechala z nimi dlatego kelcie wkleje jutro albo wieczorem :)

dobra bastera juz za duzo :)

Posted

baster bardzo dziekuje :)
a w kolcach dlatego bo to parowoz i strasznie ciaga a jak mu sie psiak jakis nie spodoba i sie rzuca to my we dwie z kolezanka ledwo dajemy rade utrzymac wiec woli te kolce :roll:

Posted

oczywiscie ze wiem ale w szelkach to sie nieda bo jest jeszcze gorzej kantar kolezanka nie chce bo to bedzie bolec niby..tak mowi...to nie moj pies wiec sie nie wtracam tylko doradzam jej czasami ;)
zdjecia kelli jutro bo jeszcze nie wrocili ::)

Posted

gops napisał(a):
baster bardzo dziekuje :)
a w kolcach dlatego bo to parowoz i strasznie ciaga a jak mu sie psiak jakis nie spodoba i sie rzuca to my we dwie z kolezanka ledwo dajemy rade utrzymac wiec woli te kolce :roll:

dobre kolce nie są złe a przede wszystkim z umiarem stosowane więc NIE MA CO SIĘ TŁUMACZYĆ ......nie nawidze jak mi się ktoś wcina ze mój pies ma kolce ...ma to co ja chcę aby miał :diabloti:..........

i dobereczek :multi::multi::multi:

Posted

dwie doopki bezogoniaste :diabloti:

wielko ucha kella :)

wiecej fotek nie posiadam wszystkie juz wrzucilam prosze o nauke i rogrzeszenie ;)

Posted

ja na nia mowie mieszanka poskowca z rhodesianem :diabloti:
niewiem gdzie sie podzialy prawdzie geny ;) ma tylko kolor po rodzicach i charakterek po tatusiu :roll:

Posted

dziekujemy bardzo ;) kella wpadla w samozachwyt :diabloti:
foteczki beda dopiero jutro wieczorkiem jak bedzie pogoda a jak nie bedzie to w srode...mam duzo nauki i nie wyrabiam :roll:

Posted

;)a jak z pogodą ...bo czytam że foty zależne od ....bo u nas narazie nie pada ale coś czuje ze chyba niebo ma w planach polać trochę wody ..
witanko :multi:

Posted

witamy witamy :diabloti:
u nas pogoda dupna....deszczu niema narazie ale zimno i brzydko :roll:
moze zrobimy foteczki domowe :eviltong:

Posted

witamy i zapraszamy czesciej ;) bo jej nie karmie :diabloti: niewiem czemu ...kiedys pewnie przytyje :eviltong:
juz do was lece :p

Posted

gops napisał(a):
witamy i zapraszamy czesciej ;) bo jej nie karmie :diabloti: niewiem czemu ...kiedys pewnie przytyje :eviltong:
juz do was lece :p

Uhehehe podam Cie do TOZ'u:evil_lol::evil_lol:

ZApraszamy zapraszamy, my Was bedziemy odwiedzać!:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...