Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fikuś to czteroletni mały piesek, który trafił do Hotelu z przykurczoną łapką. Po badaniach okazało się, że Fikusiowi zanika w tej łapce ścięgno ( przyczyna - zerwanie). Widac jednak, że Fikuś niewiele sobie z tego robi i ochoczo zasuwa na 3, podpierając się nawet tą uszkodzoną. Pies jest łagodny, ułożony, wykonuje polecenia, jest bardzo pogodny. Ze względu na łapkę nie przebywa z innymi psami w boksie - mieszka w biurze. Jest bardzo kontaktowy, nie będzie sprawiał problemów. Liczę na to, ze osoba o dobrym sercu go pokocha i da mu dom.
Piesek znajduje się w Hotelu dla Bezdomnych Zwierząt na ulicy Kosodrzewiny 56 w Łodzi.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany adopcją, proszę o kontakt z P. Agnieszką: [email protected] , lub ze mną: [email protected] (511 683 457)

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, nie umiem robić dobrych zdjęć.

Pees. Tosiu, a może podawaj mój numer telefonu zamiast p. Siemińskiej? Zawsze możemy wspólnie załatwić jakiś transport czy przeprowadzić kontrole przedadopcyjną.

Posted

Enchantress* napisał(a):

Tosiu, a może podawaj mój numer telefonu zamiast p. Siemińskiej? Zawsze możemy wspólnie załatwić jakiś transport czy przeprowadzić kontrole przedadopcyjną.

dziekuję za zdjęcia.
poki co zostawię kontakt do P. Agi, ona zajmuje się Fikusiem i wie o nim najwięcej . Myslę, że p. Sieminska nie chciałaby angazowac az w takim stopniu kolejnych osób, jesli pomoc bedzie potrzebna, na pewno się zgłoszę.

Posted

madziamn napisał(a):
TOSIU ja mam pytanko do kogo można podawac numer tel. w ogłoszeniach bo na niektórych stronach jest to konieczne.

poki co na przytulisko: 501 066519. to na razie. kupię sobie kartę i będzie mozna do mnie

Posted

madziamn napisał(a):
TOSIU ja mam pytanko do kogo można podawac numer tel. w ogłoszeniach bo na niektórych stronach jest to konieczne.

ok, mozna podawac namiary na mnie: 511 683 457