Nesjanna Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [COLOR=red][SIZE=5][B]SERDECZNIE GRATULACJE WSZYSTKIM WYSTAWCOM oraz WSPANIAŁYM PSIAKOM !!!![/B][/SIZE] [/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [SIZE=1][COLOR=black](dopiero teraz mam dostęp do netu - niestety u mnie na wsi brak ... )[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=1]Ania i Psy - czy ty na swoim nowym rancho - będziesz miała internet ??? [/SIZE] [SIZE=1]piękna działka i piękny domek !!!! [/SIZE]
maga18 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='anna1']mam juz ci odpisalam:) czekam az jurczi wroci do pkokju:) a Madeira Sua Sponte po raz kolejny Zw. Mlodziezy oraz druga najlepsza suka - res.cac; u nich sa inne reguly i mlodziez rowniez idzie do porownania z doroslymi sukami:) bardzo sie ciesze:)[/QUOTE] BRAWO!! :klacz: :loveu:
Ania i Psy Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Nesjanko, jakbym miała nie mieć sieci, to chyba bym wolała się nie przeprowadzać:)
gruca Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Chińskie Grzywacze zgłoszone do Bydgoszczy [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]szczeniąt[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]DRAGON MOON C ME AT SUA SPONTE [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]szczeniąt[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]IDEALISTA Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]młodzieży[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]MARTINI Sua Sponte[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]młodzieży[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]SAPHIR Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]pośrednia[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]HARRY POTTER Opławieckie Czary[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]pośrednia[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]WERSET Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]ASKO Ele-Melek[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]DONOVAN Pastoral[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]VASCO Rosa Thea[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]WIRAŻ Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Psy -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]championów[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]NABAB Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]młodzieży[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]METAXA Sua Sponte[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]pośrednia[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]PASSA Germanika[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]pośrednia[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]TESSALINA Favonius[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]FANTAGHIRO Zikkurat[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]JETTA Skansen Anary[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]LAWENDA Maff-Staff[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial]Chiński grzywacz[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]Suki -[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]otwarta[/FONT][/COLOR][FONT=Arial] [/FONT][COLOR=black][FONT=Arial]VERONICA Rosa Thea[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
flashka-g Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 no ja trzymam za wszytskich kciuki w Bydgoszczy:)) a za Mage i Toffika bede osobiscie trzymac w Brnie:)
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='flashka-g']no ja trzymam za wszytskich kciuki w Bydgoszczy:)) a za Mage i Toffika bede osobiscie trzymac w Brnie:)[/quote] a ja nie za wszystkich, za waskiego NIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 skuś baba na dziada, skuś baba na dziada itd..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A czy ktoś kojarzy [FONT=Arial][B]JETTĘ Skansen Anary[/B]?? Może macie jakieś foto??;) [/FONT]
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='sh_maniak']Krysiu jedziesz do Brna? :razz:[/quote] Czechy??? z kopiowanymi psami??? chyba nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Em-ka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Dudek']A czy ktoś kojarzy [FONT=Arial][B]JETTĘ Skansen Anary[/B]?? Może macie jakieś foto??;) [/FONT][/quote] [FONT=Comic Sans MS]Była podobno w lipcu - na wystawie w Warszawie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]otrzymała doskonałą na III lokacie;[/FONT]
sh_maniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='orsini']Czechy??? z kopiowanymi psami??? chyba nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ;) Gdzie teraz mykasz ? :) Wiesz pytam bo nie wiem jakich wystaw unikac :lol: :evil_lol:
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 teraz nigdzie psy mi odrastaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Donio Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='orsini']skuś baba na dziada, skuś baba na dziada itd..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol: Dudek, Ty wystawiasz Veronicę? Życzę Ci wszystkiego najlepszego, bo sunia mi się bardzo podoba. I Tobie Onka też - trzymam kciuki za wszystkie. Żeby się ładnie zaprezentowały. Pozdrawiam.
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nie dziękuję, żeby nie zapeszać;) Nastomiast cieszę się, że Verka się podoba:multi: Donio - fajnie, że nam życzysz powodzenia ale przecież Fanthagiro też będzie:loveu:
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='flashka-g']no ja trzymam za wszytskich kciuki w Bydgoszczy:)) a za Mage i Toffika bede osobiscie trzymac w Brnie:)[/QUOTE] :) jakie to dziwne.... trzeba az do CZech jechac by sie spotkac :eviltong: tak samo mialam ze spotkaniem z moja klasa z podstawowki - nigdy sie zebrac nie moglismy - az w koncu przypadkiem wszyscy sie sptokalismy w Czestochowie na pielgrzymce maturalnej :lol:
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Maga - mam dla Ciebie dobrą wiadomość - w Brnie są tylko 2 psy w kl. pośredniej w HL:multi:
orsini Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Dudek']Donio - fajnie, że nam życzysz powodzenia ale przecież Fanthagiro też będzie:loveu:[/quote] zmienia image dlatego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :mad: :mad: :mad:
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Dudek']Maga - mam dla Ciebie dobrą wiadomość - w Brnie są tylko 2 psy w kl. pośredniej w HL:multi:[/QUOTE] wiem :) widzialam :) ale nie weiadomo jakie :placz:
Dudek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jeden to Toffi;) :cool3: W najgorszym wypadku (chociaz nie wierzę w to) będzie miał res. CAC;)
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dzięki :) Wiem ze jeden to Toffi :eviltong: - literówka mi sie wkradła w tamtym poście :lol:
sh_maniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Madzia jak ty bo ja juz panikuje :ghost_2: :eek2: przed Brnem :Help_2: :lying: :scream7: :nerwy:
AnkaW Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nie panikuj, wszystko będzie super :cool2: :bigok:
maga18 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='sh_maniak']Madzia jak ty bo ja juz panikuje :ghost_2: :eek2: przed Brnem :Help_2: :lying: :scream7: :nerwy:[/QUOTE] ja panikuje przed podróżą do Brna... ta pogoda :shake:
Recommended Posts