Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral']Jeśli chodzi o grupe IX to lokaty wyglądały następująco: Miejsce 1 - chiński grzywacz NABAB Germanika Miejsce 2 - buldog francuski ANGELO HUDSON Minimolos Miejsce 3 - shih-tzu MAGNAT Acte[/quote]Dziękuję bardzo Góral, jednak można było to zanotować. Jestem Ci wdzięcczna, że przynajmniej moge znać osiągnięcia w mojej 9ej grupie
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Germanika']Niestety nie notowałem.[/quote] Opuszczasz się, jak mogłeś nie notować..... :lol:
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ja notuje tylko w Opolu, bo będąc w pracy mogę sobie wszystko na szybko spisać z protokułów :wink: A na innych wystawach ... latam lub czesze psy i nie mam czasu patrzec kto co wygrał :wink: Darczyn gartuluje podzielnej uwagi :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='matrix.....']ja nawet nie wiem kto oceniał husky :([/quote] sędzia na Sz .... , dalej nie pamietam, bo nazwisko słyszałam pierwszy raz w życiu :oops: , był to tego sedziego huszczakowy debiut :wink:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral'][quote name='Germanika']Niestety nie notowałem.[/quote] Opuszczasz się, jak mogłeś nie notować..... :lol:[/quote] ...a przyznawali też czwartą lokatę ? Koniecznie trzeba było zanotować...
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jeśli chodzi o grupe IX to lokaty wyglądały następująco: Miejsce 1 - chiński grzywacz NABAB Germanika Miejsce 2 - buldog francuski ANGELO HUDSON Minimolos Miejsce 3 - shih-tzu MAGNAT Acte[/quote]Dziękuję bardzo Góral, jednak można było to zanotować. Jestem Ci wdzięcczna, że przynajmniej moge znać osiągnięcia w mojej 9ej grupie[/quote] A tak na marginesie dodam, że ja na tej wystawie nie byłem, a wyniki podał mi Germanika :D
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='góral'][quote name='Germanika']Niestety nie notowałem.[/quote] Opuszczasz się, jak mogłeś nie notować..... :lol:[/quote] ...a przyznawali też czwartą lokatę ? Koniecznie trzeba było zanotować...[/quote] Ja zanotowałbym wszystkich zwyc. rasy :wink:
Germanika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Jak się zna regulamin wystaw,to jest sie do końca. :D
Germanika Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Ale w regulaminie,nic nie ma o notowaniu :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral'][quote name='matrix.....'][quote name='góral'][quote name='Germanika']Niestety nie notowałem.[/quote] Opuszczasz się, jak mogłeś nie notować..... :lol:[/quote] ...a przyznawali też czwartą lokatę ? Koniecznie trzeba było zanotować...[/quote] Ja zanotowałbym wszystkich zwyc. rasy :wink:[/quote] tylko :( a co z Juniorkami :evil_lol:
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Juniory notuje ktoś inny, zawsze się kogoś do tego zwerbuje :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral']Juniory notuje ktoś inny, zawsze się kogoś do tego zwerbuje :D[/quote] uffff to mnie uspokoiłes, bo juz się bałam, ze cos będzie zaniedbane 8)
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='góral']Juniory notuje ktoś inny, zawsze się kogoś do tego zwerbuje :D[/quote] uffff to mnie uspokoiłes, bo juz się bałam, ze cos będzie zaniedbane 8)[/quote] Grunt to dobre przygotowanie!!!! :D
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']ja nawet nie wiem kto oceniał husky :([/quote] sędzia na Sz .... , dalej nie pamietam, bo nazwisko słyszałam pierwszy raz w życiu :oops: , był to tego sedziego huszczakowy debiut :wink:[/quote] wygrzebałam :wink: Andrzej Szutkiewicz
AngelOfDeath Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Martusssss Ty dzis tez nie odpowiadasz na gg , a nasza Madzie ganiasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='sh_maniak'][quote name='matrix.....']ja nawet nie wiem kto oceniał husky :([/quote] sędzia na Sz .... , dalej nie pamietam, bo nazwisko słyszałam pierwszy raz w życiu :oops: , był to tego sedziego huszczakowy debiut :wink:[/quote] wygrzebałam :wink: Andrzej Szutkiewicz[/quote] o, dzięki nazwisko gdzieś słyszałem ale nie wiem z jaką grupą FCI mam kojarzyć? Ze szpicami na pewno nie ... :-?
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='AngelOfDeath']Martusssss Ty dzis tez nie odpowiadasz na gg , a nasza Madzie ganiasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Angel ja :o Nic nie mam od ciebie :hmmmm: A gg mam właczone i nawet z Ress sobie plotkujemy :wink:
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Germanika']Jak się zna regulamin wystaw,to jest sie do końca. :D[/quote]Niestety nie zawsze przestrzegam ten punkt regulaminu, jak chyba 90 % wystawców
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral'][quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jeśli chodzi o grupe IX to lokaty wyglądały następująco: Miejsce 1 - chiński grzywacz NABAB Germanika Miejsce 2 - buldog francuski ANGELO HUDSON Minimolos Miejsce 3 - shih-tzu MAGNAT Acte[/quote]Dziękuję bardzo Góral, jednak można było to zanotować. Jestem Ci wdzięcczna, że przynajmniej moge znać osiągnięcia w mojej 9ej grupie[/quote] A tak na marginesie dodam, że ja na tej wystawie nie byłem, a wyniki podał mi Germanika :D[/quote]To nie rozumiem dlaczego przez Ciebie je przekazuje. Dzięki Germanika
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 W regulaminie nie ma również nic napisane o konieczności robienia zdjęć na BISie, ale może ktoś je jednak robił, bo ja nieregulaminowo zerwałam sie wcześniej z wystawy, a chetnie bym je zobaczyła
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Germanika']Właśnie wróciłem z wystawy,i widzę małą burzę.....więc się wypowiem gdyż jestem stroną ze względu na moje psy.Jeżeli chodzi o przygotowanie do wystaw,to każdy to robi jak potrafi,jedni lepiej,drudzy gorzej,a i tak to jest rzecz gustu(moim zdaniem).Ja nie mam sobie nic do zarzucenia,psy były czyste,rozczesane,a że się niektórym nie podobają,to naprawdę nie mój problem.Moje motto-psy mają się mnie podobać,bo to ja jestem hodowcą i ja odpowiadam za poziom swojej hodowli,nie sędzia,nie obserwator,TYLKO JA.A jeżeli podobają się innym to tym bardziej się cieszę.Jeżeli mam się wypowiedzieć odnośnie wystawy w Nowym Dworze Maz. to była BARDZO udana dla mnie jako hodowcy,na 7 klas,moje psy były prezentowane w 6 z czego wygrały 5,więc sądzę że mam się z czego cieszyć.To była moja ostatnia wystawa w tym sezonie zakończona:Saphir zw.mł.,naj.junior w rasie/Nabab npwr,bob,bog/Perspektywa nswr. A cały sezon prezentował się równie udanie: Nabab:13 razy wystawiany,w czym-11*BOB,7*BOG,2*v.BOG,2*BIS,2*v.BIS Perspektywa:Mł.Zw.Kl,Mł.Ch.Pl,BIS Junior Kl,Mł.Zw.Europy,2*cacib,1*res.cacib Passa:Mł.Ch.Pl Werset:Mł.Ch.Pl Wiraż:Mł.Ch.Pl,BOB,BOG,v.BIS Nie bardzo rozumiem wypowiedzi odnośnie mojej postawy,może się trochę garbię,to fakt :D[/quote] no ja tez wrocilam w koncu!!!bo wczoraj jak byly te klotnie to bylismyw drodze do Legionowa...niestety!nie lubie anonimow!masz odwage na kogos wsiasc to miej odwage sie pod tym podpisac!!!!!ja tam mowie wprost jak juz cos do kogos mam!!!ale to taka mala dygresja tylko Adas GRATULUJE!!!!!mimo ze na zywo Ci gratulowalam!!!!!! Sezon rewelacyjny chyba nikt Cie nie pobije jesli chodzi o chinczyki!!! a wlasnie to admina www o chinczykach-zrobcie sobie top ten chinczykow!fajny pomysl!:))))
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Agama']Donio no nareszcie sie zdecydowales tu zawitac POZDRAWIAM goraco i ucaluj pieseczki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/quote] donio=[b]waski[/b]??????? co na charcim forum nudno sie zrobilo, ze sie blakasz po necie???? :lol: :lol: :lol: :lol:
góral Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Germanika']Jak się zna regulamin wystaw,to jest sie do końca. :D[/quote]Niestety nie zawsze przestrzegam ten punkt regulaminu, jak chyba 90 % wystawców[/quote] No tak, tylko dlaczego należy równać w dół...
góral Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='góral'][quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jeśli chodzi o grupe IX to lokaty wyglądały następująco: Miejsce 1 - chiński grzywacz NABAB Germanika Miejsce 2 - buldog francuski ANGELO HUDSON Minimolos Miejsce 3 - shih-tzu MAGNAT Acte[/quote]Dziękuję bardzo Góral, jednak można było to zanotować. Jestem Ci wdzięcczna, że przynajmniej moge znać osiągnięcia w mojej 9ej grupie[/quote] A tak na marginesie dodam, że ja na tej wystawie nie byłem, a wyniki podał mi Germanika :D[/quote]To nie rozumiem dlaczego przez Ciebie je przekazuje. Dzięki Germanika[/quote] NIe przekazuje przeze mnie, tylko ja byłem szybszy :wink:
orsini Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Zrobcie TOP TEN grzywaczy!!!!!bardzo jestem ciekawa jak taki ranking by wygladal hahahahahaha :lol: :lol: :lol: od razu wyjdzie kto ma najlepsze psy :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts