anna1 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 gratulacje legionowa:))) no ania i psy - dalas czadu :)))))
onka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 gratuluje jeszcze raz:) :angel: szkoda,ze Vascula nie dojechał :(
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...
onka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 a GOSPO to co? znawca grzywaczy? :-? prosze sie pochwalic swoimi skoro krytyka widze tutaj przoduje i to mocno :-?
AngelOfDeath Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 onka ja nie musze miec grzywaczy zeby obiektywnie podzielic sie swoim zdaniem :o bez przesady... Germanika ma zawsze rewelacyjnie przygotowane psy jak widac na zdjeciu wstawionym chocby jego psa a z tego co widze pani Ania I psy jest tutaj na forum swego rodzaju ekspertem w przygotowaniu psow ogolnie bo tak jej wszyscy tutaj dziekuja.. no wiadomo hodowle ma to pewnie sie zna :D ale zeby czarnym alkierem do wosów pryskac suke przed wejsciem na ring zeby nie było widac przebarwien..nie ładnie no mnie koronkowa spódniczka jako sedziego tez by uwiodła 8) nie powiem
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] Cóz za krytyka, ale w sumie bardzo ogólna, więc nie wiadomo, o które suki chodzi (czy tylko te z pierwszą lokatą, czy ogólnie wszystkie lokatowe)??
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO'] Germanika ma zawsze rewelacyjnie przygotowane psy jak widac na zdjeciu wstawionym[/quote] W pełni się z Tobą zgadzam [img]http://www.germanika.com/galeria/miotW/werset_8.JPG[/img]
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Góral chodzi mi konkretnie o suki z pierwszymi lokatami w młodziezy i otwartej... no zaraz bedzie,ze sie czepiam jednej osoby ale akurat obie suki sa własnoscia tej samej osoby,ktora wg mnie pojecia nie ma jak przygotowac powdera na wystawy bo jej suki wygladaja po prostu tak sobie..no moze to wina kosmetyków..a moze po prostu suk? a psy Germaniki przygotowane sa zawsze pieknie
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']Góral chodzi mi konkretnie o suki z pierwszymi lokatami w młodziezy i otwartej... no zaraz bedzie,ze sie czepiam jednej osoby ale akurat obie suki sa własnoscia tej samej osoby,ktora wg mnie pojecia nie ma jak przygotowac powdera na wystawy bo jej suki wygladaja po prostu tak sobie..no moze to wina kosmetyków..a moze po prostu suk? a psy Germaniki przygotowane sa zawsze pieknie[/quote] Dzięki za odpowiedź, ja lubię konkretne informacje...
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....[/quote] nie wiedziałes? prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: jak to sie stało,ze wygraly, :lol:
Gosia & c.o. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Nie byłam, nie widziałam, ale co do psów Germaniki popieram w 100000% Doskonałe psy, perfekcyjnie przygotowane :)
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 GOSPO ale chyba, żeby tak krytykować powinieneś napisać ocś o sobie?? tego by dobre wychowanie wymagało :roll: a nie pojawia się jakiś nowy i jazda na Anię bo wygrała :lol: chyba komuś tu zazdrość d*** ściska :evilbat: ale cóż wolny kraj - krytyka dozwolona tylko czemy tak bez kultury :-?
onka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....[/quote] nie wiedziałes? prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: jak to sie stało,ze wygraly, :lol:[/quote] ojj to chyba dobrze,że nie bylo Vasco...bo tutaj widze od znawcy by mi sie pewnie oberwało :roll: równiez...
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....[/quote] nie wiedziałes? prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: jak to sie stało,ze wygraly, :lol:[/quote] noo Ania - przyznaj się teraz komu i ile zapłaciłaś żeby Twoje źle przygotowane suki wygrały - I TO OBIE!!! OBURZAJĄCE!! :evilbat: :lol:
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 jakby twoj pies Vaso był zle przygotowany to na pewno bym o tym napisał bez zadnych tutaj ale, widziałem go w Krakowie ładny pies ale wymaga cwiczen na ringu tak wg mnie ale co ja tak wiem,przeciez grzywacza nie mam to pewnie sie nie znam :lol:
gruca Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]GOSPO[/b] a co masz do zarzucenia suce z klasy otwartej,jestem hodowcą tej suczki i moim zdanie jest to suka zasługująca na wygrywanie. Może przegrałeś właśnie z nią i to tak boli.
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO']jakby twoj pies Vaso był zle przygotowany to na pewno bym o tym napisał bez zadnych tutaj ale, widziałem go w Krakowie ładny pies ale wymaga cwiczen na ringu tak wg mnie ale co ja tak wiem,przeciez grzywacza nie mam to pewnie sie nie znam :lol:[/quote]Przed napisaniem postu powinieneś zapoznać się z regulaminem , kóry wyrażnie mówi, że jeśli krytykujesz to powinienś przedstaić się z imienia i nazwiska. Za takie wypowiedzi powinieneś dotać ostrzeżenie
GOSPO Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='GOSPO'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....[/quote] nie wiedziałes? prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: jak to sie stało,ze wygraly, :lol:[/quote] noo Ania - przyznaj się teraz komu i ile zapłaciłaś żeby Twoje źle przygotowane suki wygrały - I TO OBIE!!! OBURZAJĄCE!! :evilbat: :lol:[/quote] ojj nie mowie tutaj o pieniadzach tylko o koronkowych spodniczkach :wink: czasami zdarza sie i tak ze sedzia wybiera cos po prostu :lol:
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A odbiegając od tematu to ciekawe jak dzisiaj zakończy się Best in Show, może Orsini jak wróci, to wstawi jakieś fotki??
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='góral']A odbiegając od tematu to ciekawe jak dzisiaj zakończy się Best in Show, może Orsini jak wróci, to wstawi jakieś fotki??[/quote]A z wczorajszych konkurencji finałowych nikt nie ma z Was fotek?????????
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='GOSPO'][quote name='malawaszka'][quote name='GOSPO'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol: widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote] uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ciekawe , ciekawe .....[/quote] nie wiedziałes? prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: jak to sie stało,ze wygraly, :lol:[/quote] noo Ania - przyznaj się teraz komu i ile zapłaciłaś żeby Twoje źle przygotowane suki wygrały - I TO OBIE!!! OBURZAJĄCE!! :evilbat: :lol:[/quote] ojj nie mowie tutaj o pieniadzach tylko o koronkowych spodniczkach :wink: czasami zdarza sie i tak ze sedzia wybiera cos po prostu :lol:[/quote] Noo Anka płaciłaś w naturze :o proszę jaki nowy/nowa poinformowany/na :lol: :lol: :lol:
góral Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No właśnie, jak ktoś ma, to mógłby je wstawić... :D
Agama Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 POJAWILI sie DETEKTYWI na ringach :evilbat: GASPO czy zdajesz sobie sprawe ,ze TAK NAPRAWDE TO KRYTYKUJESZ OCENE SEDZIEGO :o MOZE nalezalo zlozyc protest. aTY atakujesz pieski ANI :evilbat: :o
Recommended Posts