lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :evil_lol: [quote name='miniaga'][quote name='flashka-g'] Nio co ty przecież ja jestem plotkara nr jeden, czołowa reprezentantka kółka wzajemnej adoracji na dogo:evil_lol: to ja sprawiam, że atmosfera na wystwach jest ciężka i pełna złościwość. :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bu ah ha ha
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='lalunia']Aik no gatuluję ci suńki i chyba nie umiesz czytać bo nie chodzi o oceny tylko jak fajnie było posłuchać co naprawdę się dzieje na wystawach z ust samej sędziny[/quote] AIK jeżeli gratulacje uważasz za czepianie się
miniaga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 W lasku w weekend:evil_lol: będę towarzysko. Na dzień dzisiejszy nie mam jakiś planów wystawowych. Może wybiorę się do Rzeszowa. Germanika zapraszał mnie kiedyś po dobrą dla Tasminy:evil_lol:
AiK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='lalunia']AIK jeżeli gratulacje uważasz za czepianie się[/quote] wiem ze na starośc trochę mnie skleroza meczy ale nie przypominam sobie żebym była z Wami w gdyni i jeszcze cos wygrała to skad te gratulacje a moze o czymś nie wiem;) a moze jesteś jedna z nielicznych i uważasz że mój Dusiaczek jast tak piekny ze trzeba mu pogratulować bez okazji no to bardzo się cieszę ze na tym forum sa takie miłe osoby a ja takie brzydkie posty pisze:cool1: a tu tyle życzliwosci
AiK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='miniaga']I mnie:evil_lol: Choć trudno w mojej krytyce w tym przypadku doszukiwać się złośliwości, albo innych poddekstów:roll:[/quote] Ciebie nie uwzględniłam z tej prostej przyczyny że Ty jesteś swięcie przekonana o swojej wiedzy kynologicznej i twoja krytyka nie była złosliwa tylko płyneła z głebi twojej wiedzy i serca :loveu: moje guru:loveu: nie mogę sie już doczekac kiedy zostaniesz sędzią kynologicznym na drugi koniec polski pojadę popatrzeć na Twoje sedziowanie
miniaga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='AiK']Ciebie nie uwzględniłam z tej prostej przyczyny że Ty jesteś swięcie przekonana o swojej wiedzy kynologicznej i twoja krytyka nie była złosliwa tylko płyneła z głebi twojej wiedzy i serca :loveu: moje guru:loveu: nie mogę sie już doczekac kiedy zostaniesz sędzią kynologicznym na drugi koniec polski pojadę popatrzeć na Twoje sedziowanie[/quote] Nio to tak myślałam, że tylko popatrzeć:evil_lol: przyjedziesz. Aik ja się ciągle uczę, ale chętnie dowiem się czy moje uwagi są zgoden z bardziej doświadczonymi ode mnie. Przeczytałaś już ocenę Dusi z Warszawy czy jeszcze nie? Jaką ocenę dostała?
miniaga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='miniaga']Nio to tak myślałam, że tylko popatrzeć:evil_lol: przyjedziesz. Aik ja się ciągle uczę, ale chętnie dowiem się czy moje uwagi są zgoden z bardziej doświadczonymi ode mnie. Przeczytałaś już ocenę Dusi z Warszawy czy jeszcze nie? Jaką ocenę dostała?[/quote] Nio cóż maxymalnie 22 sierpnia będą wyniki z wystawy to się dowiemy....
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aik ja się nie czepiam bo żle czytasz to co pisze po pierwsze gartulowałam ci suńki bo udało ci się zrobić chpl ja ze swoją suką bardzo dużo jedziłam i juz straciłam wiarę że uda mi się zrobić mchpl a ile będę musiała wyjedzic żeby zrobic dorosły az nie chcę myslec i nie ukrywałam tego po drugie zajęłam 1 miejsce w gdyni więc nie mam co byc obrażona po tylu wystawach gdzie byłam z kofi 2 opisałm wystawę bo niby każdy wie jak jest ale nikt nie mówi tego głośno a jak już pisałam jeżeli było głośno i otwarcie że strony sędziny to dlaczego mam milczeć po trzecie zawsze mnie dziwi i dziwić i wkurzać będzie takie zachowanie bo ja staram się być wporządku choć to trudna droga i jeszcze do czepiania to jak pamiętam to w opolu sama macałąś mi nikiego jak zajął 3 miejsce bo jak on może mieć tyle włosa i nie jest semikiem i potem nieszczęsne jego zdjęcia na dogo więc proszę czytaj , czytaj, przemyśl ze zrozumeiniem potem odpisuj pozdrawiam
AiK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='lalunia']Aik ja się nie czepiam bo żle czytasz to co pisze po pierwsze gartulowałam ci suńki bo udało ci się zrobić chpl ja ze swoją suką bardzo dużo jedziłam i juz straciłam wiarę że uda mi się zrobić mchpl a ile będę musiała wyjedzic żeby zrobic dorosły az nie chcę myslec i nie ukrywałam tego po drugie zajęłam 1 miejsce w gdyni więc nie mam co byc obrażona po tylu wystawach gdzie byłam z kofi 2 opisałm wystawę bo niby każdy wie jak jest ale nikt nie mówi tego głośno a jak już pisałam jeżeli było głośno i otwarcie że strony sędziny to dlaczego mam milczeć po trzecie zawsze mnie dziwi i dziwić i wkurzać będzie takie zachowanie bo ja staram się być wporządku choć to trudna droga i jeszcze do czepiania to jak pamiętam to w opolu sama macałąś mi nikiego jak zajął 3 miejsce bo jak on może mieć tyle włosa i nie jest semikiem i potem nieszczęsne jego zdjęcia na dogo więc proszę czytaj , czytaj, przemyśl ze zrozumeiniem potem odpisuj pozdrawiam[/quote] czytam zawsze ze zrozumieniem dla mnie gdybys napisala gratuluje suni to by bardziej brzmialo szczerze no gratuluje ci suni troche trąci jadem. twoja suka jest jedna z ladniejszych pp jakie chodza po naszych ringach choc nie przepadam za kudlatymi to przyznaje to szczerze i nie musisz sie martwic o jej championaty. nieszczesne zdjecie jak je nazwalas zostalo odrazu usuniete kiedy tylko o to poprosilas. jak pisalam wczesniej pojawilo sie tam tylko dlatego ze dla mnie wszystkie psy sa ladne nie mowie tu o eksterierze czy czyms takim bo za malo jeszcze o tym wiem zeby sie wypowiadac na temat danego psa. zawsze wlepiam te zdjecia ktore uwazam za dobre a jak wiesz na hali nie zawsze wszystkie wychodza dobrze. jezeli czujesz sie przeze mnie zle potraktowana za to ze mi pogratulowalas i uwazasz ze to bylo naprawde szczere to ciesze sie z tych gratulacji.
AiK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='miniaga']Nio cóż maxymalnie 22 sierpnia będą wyniki z wystawy to się dowiemy....[/quote] czy ty uwazasz ze ja wstydzę się ocen mojej Dusi? to ty nie umieszczasz na swojej stronie troche gorszych ocen swojego psa. będę 18 wrzesnia w Warszawie jak znajde kartę ocen odrazu Cię poinformuję. narazie mozesz przyjąc ze dostala nie do oceny jezeli Cie to satysfakcjonuje.
maga18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='AiK']pogubiłam się :roll:[/QUOTE] a ja nie rozumiem w czym sie pogubiłaś :lol:
maga18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='lalunia'] ja ze swoją suką bardzo dużo jedziłam i juz straciłam wiarę że uda mi się zrobić mchpl a ile będę musiała wyjedzic żeby zrobic dorosły az nie chcę myslec i nie ukrywałam tego [/QUOTE] skromna jestes :) Cofi jest rewelacyjna! Ch.Pl zrobi w mig :kciuki:
maga18 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to dobrze - ale doceń Coffi :) nawet jakby nie miała Mł.Ch.Pl to i tak widac ze jest świetna - nie musi miec to odbicia w tytułach :) ja za nia trzymam kciuki! :)
Dada Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Pomimo całego zamieszania z wystawami zazdroszczę dziewczyny Wam wystawiania piesków :lol: A ja czekam na egzamin na prawo jazdy, bo bez tego gdziekolwiek jeździć z podlasia, to... :shake: Będę Was męczyć, robić zdjęcia, a podobno wredna jestem, więc ostrzezenie na dogo wrzucę kiedy sie pojawię :diabloti:
Ilka21 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :crazyeye: Dada ty wredna???Już nie wiem czy się śmiać czy płakać...
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jakbym miała oceniać to powiem ci tak ma fantastyczny charakter ma super włos ma fajne kontowania ,klatkę , szyję choć w tym włosie nie widać ,fajnie sie porusza jak nie skacze ha ha ma prosty grzbiet aż do bólu ale mogła by byc ciut lżejsza krótsza miec trochę inny ogon bo go z radości zakręca w precelka, ma jeszcze trochę niezwiązany grzbiet więc znam wady i zalety mojej lalki nie jestem slepo w nią zapatrzona maguś a za kciuki wielka buźka kciuków nigdy za mało ;)
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 dada musisz przyjechac do mnie na kurs jeżdzenia pociagami z dwoma grzywkami niko robi za psa a kofi za kota bo jeden właściciel jeden pies tak jest w pkp ha ha
Ilka21 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no PKP to sobie poleciało po całości....zawsze powder może robic za:owieczkę, liska i wczesniej wspomnianego kota
Dada Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 lalunia, przyjadę bardzo chętnie :lol: Uwaga mój Margrabia ma: *pięknie wystrzyżony włos *kręci się w kółko jak mnie widzi i gotów jest mnie zalizać na śmierć jak przychodzę do domu * Dzisiaj po szaleństwach na łące zielonkawe łapki (ale to da sie naprawić) *apetyt jak smok * uwielbia zbierać śmieci z podwórka, ulubionym jego zajęciem jest odszukiwanie skarbów (np gumy do zucia) * super biega sprintem * krowie placki są jego zdaniem najlepszymi perfumami * Kazdego intruza wita całowaniem po twarzy * Z niego jest panienka moja, w histerię wpadł jak mu się wczoraj na spacerze lizak przykleił do łapki * Jak ma zbyt wielu adoratorów, to odwraca się tyłem i siada udajac, ze go tu nie ma :eviltong: *czyści się wiecznie i jak kot się wylizuje, a najbardziej dumny jest jak juz się go wykąpie i wysuszy, taaak kocha byc czysty! Dobra, jaką ocenę dostajemy? :evil_lol: ps: Lalunia, to mój Mały kociaczek może podróżować ze mną jako miałczące zwierzątko futerkowe? Super wiadomosć, chcę dwa moje psy zabrać na pare dni w góry pociagiem i nie wiedziałam jak tego dokonać!
AiK Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='maga18']a ja nie rozumiem w czym sie pogubiłaś :lol:[/quote] podziwiasz miniage za to że wynalazła wady u psa który zostałby ch bez problemu (przyjmijmy )i cieszysz się ze sterylki która od pół roku nie może się odbyć pózniej mówisz ze znasz WADY I ZALETY swoich psów a później mówisz że jesteś pewna że Tofi wg Ciebie słusznie został mchp a do tego uwazasz że Twoja milka wygrała niesłusznie z lepszymi psami a championaty to nie odzwierciedlają wartości psa to po pierwsze nie rozumiem po co robisz te ch skoro do szczescia nie sa potrzebne po drugie po co je robisz skoro sa lepsze psy i one na to zasługuja bardziej a po trzecie skoro twoje psy mają wady to po co im te champ skoro mają te wady to nie powinnas ich wysterylizowac wzorem odpowiedzialnej Mini mało tego Ty rozmnożyłaś psy z wadami w dodatku tak niedpowiedzialnie bez tych wszystkich modnych badań o których teraz słyszymy te wszystkie pytania i watpliwości zakwitły mi w głowie po Twoich postach i sama nie wiem czy to ja się pogubiłam w czy ty nie do końca to sprecyzowałas a na koniec nie czepiam się Twoich psów bo Mila bardzo mi sie podoba zapytałaś w czym to napisałam
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 dada niko jako pies lizak i przylepiec w pociagu biega po przedziale i wszystkich kocha za to kofi siedzi grzecznie w kontenerze i wypuszczam ja jak konduktor zrobi swoją rundę a jak się pyta co tam jest to mówię że pers i mam ubaw ze wszystkimi w przedziale bo na koty nie trzeba miec biletów
lalunia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a twój margrabia jest chyba w tym samym wieku co kofi bo jak ją ogladałm na stronie p małgosi to jego tez pamietam a jeżeli chodzi o 2 grzywka to zobacz jakiego pieknego ma maluszka mola
Recommended Posts