AiK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 (moga byc pomylki w nazwach :P) Wyniki z Sarajewa od AiKa: Drim Space Hugo Hunter Fantastic Kashmir - CAC Jana Gold z Gangu Lysych = CAC, CACIB, BOB Hazard z Gangu Lysych = CAC, R.CACIB Imprezka z Gangu Lysych = ZW Mlodziezy La Dolce de Garitho = CAC Harriet z Gangu Lysych = CAC CACIB Dafne z Gangu Lysych = R.CACIB Harriet rowniez rozpoczela Interchampionat :) Pozdrawiam, Fenyloetyloamina.
maga18 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gratulacje dla Gangu Łysych. Życzę szczęśliwego powrotu. Dzisiaj jest bardzo dobry dzień. Tofciu w Banskiej Bystricy CAC, wygrał ze Swallow Indigo. Nasz baby Aston Martin WO - pięknie się pokazał i bardzo podobał sie sędziemu. BOB Irina. Podobno było dużo ocen bdb i db. Poza tym Asanpi /sh Marty/ CAC na klubówce w sobotę, oraz CAC i BOB dzisiaj. Czekają na bisy. mama Magdy
miniaga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 WOW. Gratulacje dla Gangsterów i ich właścicieli. Ogromnie się cieszę!!! Gratulacje również dla Magi WOW!!!! Nio i szczególne gratulacje dla Sh Maniak. Trzymam kciuki za BISY!!!!
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 GRATULACJE DLA MAGI I GANGU LYSYCH:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: MY wlasnie wrocilismy z Lodzi,zmarznieci i przemoczeni... na poczatek pytanie za 100 punktow CZY SEDZIA MOZE DAC W DANEJ KLASIE 3 OCENY DOSKONALE NA 3WYSTAWIANE PSY ,ale BEZ LOKAT
Dudek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 GRATULACJE DLA MAGI I GANGU ŁYSYCH:multi: Agama :-o - widocznie może;) :lol:
flashka-g Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Agama']GRATULACJE DLA MAGI I GANGU LYSYCH:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: MY wlasnie wrocilismy z Lodzi,zmarznieci i przemoczeni... na poczatek pytanie za 100 punktow CZY SEDZIA MOZE DAC W DANEJ KLASIE 3 OCENY DOSKONALE NA 3WYSTAWIANE PSY ,ale BEZ LOKAT[/quote] Agama jak wyniki?? Kto was sedziwoal? Bo wczoraj czeszka w szczeniakach wogole lokat nie przyznawala:diabloti: :angryy:
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Kasiu, na pytanie dlaczego bez lokat padla odpowiedz ,ze samce byly lepsze,a Pani dawala rowniez bardzo dobre i nizsze,mnie problem na tyle interesuje ,bo wiadomo ze tytul nalezy do decyzji sedziego,sunie byly w roznych typach ,ale chyba nalezy sie ustosunkowac do nich ...i wyrazic swoje zdanie
anna1 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 i znowu zzarlo posta !! Gratualcje za takie swietne wyniki!!
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Flaszi sedziowala MARIE MARUSKOVA co do wynikow tyle co pamietam BODYGUARD 1 OUDI SUPER CIAPKI ZW ML i zakonczyl chmpionat BOB Volcano Negro i CACIB Goblin 2 i res Cacib Viva ESPANA1 I M SO PRETTY PASTORAL ZW Ml w posredniej niech napisze Nesjanka w otwartej Idylla KESI I Kiki doskonale bez lokat,sunia z czech nie przyjechala
Nesjanna Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 słuchajcie - ja tam jestem w szoku ........... no lało ............. no było zimno ........... no i wiało też .......... ale tej sędzinie chyba na mózg padło [COLOR=DarkRed] Agama - jeżeli się upomnisz powinni dopisać Ci I lok. Kasiopea - dostała II lok (sędzina się zreflektowała) jeżeli chodzi o 3 w końcu nie wiem [COLOR=Black]Goblin - nie dostał -res-a - bo nie został on przyznany moje nesjany - nie wiadomo z jakiego powodu dostały tylko db - no nie chodziły ........... ale które chodziły jak padało ......... !!! a poza tym sędzinie nie spodobały się zgryzy - jak stwierdziła, że Elita i Effective - to siostry - to Ecru - zgryz oglądała jeszcze klika razy :diabloti: w końcu Ecru - dostała CWC i CACIBA mimo, że z tego się ciszę - mam duuuużżży niesmak co do ocen [/COLOR] [/COLOR]
flashka-g Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Agama']Flaszi sedziowala MARIE MARUSKOVA co do wynikow tyle co pamietam BODYGUARD 1 OUDI SUPER CIAPKI ZW ML i zakonczyl chmpionat BOB Volcano Negro i CACIB Goblin 2 i res Cacib Viva ESPANA1 I M SO PRETTY PASTORAL ZW Ml w posredniej niech napisze Nesjanka w otwartej Idylla KESI I Kiki doskonale bez lokat,sunia z czech nie przyjechala[/quote] to ta sama sedzina co mnie sedziowala w sobote na husky:evil_lol:
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 jes jes jes Kiki ma zlotko z Lodzi z otwartej-dziekuje DOBREJ DUSZYCZCE ZA WYJASNIENIE PROBLEMU:multi:
Nesjanna Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 myślę, że zebrałam wszystkie ......... ale jurto - już nie dzisiaj
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nesjanko:lol: ja mialam nie wejsc na ring po poprzednich ocenach,nie mowiac o pogodzie problemach zdrowotnych kiki,jeszcze dziewczynka nie chciala chodzic z handlerka,wiem,ze sunia jest drobnokoscista i mialam jej nigdy nie wystawiac-po tej wystawce TROSZECZKE W NIA UWIEZYLAM,co nie znaczy ,ze jest to moj typ grzywacza-ona spelnia nasze OCZEKIWANIA co do charakteru KOCHAMY JA nad zycie-tak otwartego grzywka do ludzi i psow nigdy nie mialam
miniaga Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nesjanka gratuluję i żałuję że takie hoopki mieliście... Agama gratulacje! Grzywek otwarty na psy i ludzi to super sprawa, ale ja najbardziej (o ile można to stopniować!) kocham mojego Tasiorka. Pewnie dlatego, że zawsze muszę się martwić co to moje stworzonko znów wymyśli i jakie przygody nam zafunduje.
resuruss Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [B][SIZE=4]Gratulacje dla Wszystkich wystawcow :loveu: [/SIZE][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B]
Agama Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 wiem tylko jedno ,ze moi i Dudkowi weci spisali sie na medal mozna sobie poradzic Bez zasstrzyku ze sterydu
Solange Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [B][SIZE=6]Wielkie gratulacje dla wszystkich!!! :multi: :multi: :multi: [/SIZE][/B]
Ilka21 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No to przeżycia mieliście:shake: ale i tak wszystkim gratuluje:multi:
anna1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 zzarlo po raz 4- ty :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: [B][SIZE=4][COLOR=red]gratulacje !!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
maga18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 WRÓCIŁAM :multi: Gratuluje wszystkim sukcecow!! Wystawowy weekend widze :) Jak juz moja mama pisala na Słowacji Toffi CAC, Max WO 1. Na finalach nasz baby był w finałowej piątce na ok 20-25 psiaczków :) Ciesze sie bardzo ze mimo OKRPONEJ pogody oba psiaki sie pokazaly :) Cały czas padał deszcz a teren wystawy zamienił sie w mokradło... kaluze do kostek i zapadająca się trawa... na finalach psy stały z łapami w grząskiej trawie a handlerzy na zakretach sie wywracali :evil_lol: Ogolnie wszyscy wygladali jakby brali udzial w walkach w błocie a nie w wystawie psów ;)
maga18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 aha... Marta z Asią [B]BOG[/B] :angel: wygrała 8x0,5 L piwa :evil_lol: :loveu:
Recommended Posts