Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol:
Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo!

Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8)

Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol:
Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo!

Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8)

Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D[/quote]Maga18 cieszę się że wróciłas bez przygód i jeszcze raz
[b][size=7]OGROMNE GRATULACJE[/size][color=red][/color][/b]

Posted

a oto dokladne wyniki - duzoooo bdb - ale uwazam ze tak byc powinno 8)

[b]PSY
szczenieta [/b]
ARTUSH od Teareibi - WO II
RAFFI Rossini - WO I

[b]mlodziez [/b]
AVENEN KOKIETKA Sub-o-divo - bdb III
HAZARD z Gangu Lysych - dosk II
VENI OTELLO Sub-o-divo - dosk I Zw.Mł NJwR
[b]
posrednia[/b]
OLINEK Rossini - dosk I CWC NPwR

[b]otwarta [/b]
CARLO Chrustowianki - bdb III
DON JUAN z lubuskiej wsi - bdb II
LITTLE PONY Pomarszczony Czar - dosk I CWC

[b]SUKI
mlodziez [/b]
DONIA Chrustowianki - nb
FRASZKA z Gangu Łysych - bdb I
FREDERIKA KALIS z Treste - bdb II
NAGASAKI Pomarszczony Czar - bdb III
YOHANKA POWDER od Chlpiku - nb

[b]posrednia[/b]
Grzywacz CORVETTE - dosk I CWC
DAJANA KALIS z Treste - bdb II
DINA Chrustowianki - bdb III
TROPICANA TRACY od Chlpiku - nb

[b]otwarta [/b]
LAWENDA Maff-Staff - nb
Łendi Rossini - bdb I

[b]championy[/b]
DAFNE z Gangu Łysych - dosk I CWC NPwR BOB :klacz:

Posted

no to tylko moje dwa zdjecia :lol:

Toffi
[img]http://img168.imageshack.us/img168/1196/image13se1.jpg[/img]

Milka
[img]http://img168.imageshack.us/img168/2907/image25tn.jpg[/img]

wiecej jutro :D

Posted

Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma???
Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.

Posted

[quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote]

dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote]

dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę[/quote]

Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław

Posted

[quote name='resuruss']Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma???
Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.[/quote]

jeszcze u dziadków bylismy... w Bielawie mieszkaja :D

Posted

[quote name='maga18'][quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote]

dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę[/quote]

Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław[/quote]Dzięki, pewnie masz piękny pucharek

Posted

nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show

Posted

[quote name='maga18']nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show[/quote]Właśnie z tymi pucharami to jest różnie. Kiedyś w Augustowie wygraliśmy 9kę i dostaliśmy łapkę do zbierania g....., ale jest dobra, bo słuzy nam do tej pory.Szkoda, że nie dawali pucharów, bo ja np to lubię, jak na Beście daja puchary

Posted

[quote name='miniaga']Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:[/quote]
nieobecny

Posted

[quote name='miniaga']Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:[/quote]nb, to tak jak w szzkole w dzienniku - nieobecny

Posted

[quote name='Dudek']Anna 1 z METAXA Sua Sponte wczoraj BIS JUNIOR!!!! :angel:[/quote]
Anna1 Tobie również pragnę złożyć

[b][size=6][color=red]NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE[/color][/size] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [/b]

Posted

[size=6][color=red]Gruca, Maga wielkie gratulacje [/color][/size] :lol: :lol: :lol:
[b]Super wiadomości [/b]

Wreszcie dorwałam się do komputera, gdyż w wyniku tępienia wirusa wg. wskazówek Wind siadł nam cały komputer :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...