maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol: Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo! Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8) Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='maga18']J tez juz wrocilam 8) Zadowolona bardzooooo 8) Mileczka WRESZCIE swietnie sie pokazala!!! :angel: Toffi gorzej ale jakos to bylo :lol: Dodam, ze bylo bardzoooooo duzo bdb... II i III lokaty w wiekoszci byly bdb a i zdarzalo sie bdb na I lokacie :wink: Dziwne, ale tak bylo! Zdjecia jutro... padam na mordke... w przeciwienstwie do moich psiaczkow, ktore wlasnie kreca ósemki po pokojach :lol: 8) Ciesze sie, ze spedzilam bardzo miło czas z Jolą, Grucą i innymi hodowcami :D[/quote]Maga18 cieszę się że wróciłas bez przygód i jeszcze raz [b][size=7]OGROMNE GRATULACJE[/size][color=red][/color][/b]
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 a oto dokladne wyniki - duzoooo bdb - ale uwazam ze tak byc powinno 8) [b]PSY szczenieta [/b] ARTUSH od Teareibi - WO II RAFFI Rossini - WO I [b]mlodziez [/b] AVENEN KOKIETKA Sub-o-divo - bdb III HAZARD z Gangu Lysych - dosk II VENI OTELLO Sub-o-divo - dosk I Zw.Mł NJwR [b] posrednia[/b] OLINEK Rossini - dosk I CWC NPwR [b]otwarta [/b] CARLO Chrustowianki - bdb III DON JUAN z lubuskiej wsi - bdb II LITTLE PONY Pomarszczony Czar - dosk I CWC [b]SUKI mlodziez [/b] DONIA Chrustowianki - nb FRASZKA z Gangu Łysych - bdb I FREDERIKA KALIS z Treste - bdb II NAGASAKI Pomarszczony Czar - bdb III YOHANKA POWDER od Chlpiku - nb [b]posrednia[/b] Grzywacz CORVETTE - dosk I CWC DAJANA KALIS z Treste - bdb II DINA Chrustowianki - bdb III TROPICANA TRACY od Chlpiku - nb [b]otwarta [/b] LAWENDA Maff-Staff - nb Łendi Rossini - bdb I [b]championy[/b] DAFNE z Gangu Łysych - dosk I CWC NPwR BOB :klacz:
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 no to tylko moje dwa zdjecia :lol: Toffi [img]http://img168.imageshack.us/img168/1196/image13se1.jpg[/img] Milka [img]http://img168.imageshack.us/img168/2907/image25tn.jpg[/img] wiecej jutro :D
matrix..... Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 a kto oceniał grzywki, bo chyba nie doczytałem ...
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='matrix.....']a kto oceniał grzywki, bo chyba nie doczytałem ...[/quote] Kaźmierski
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote] dziekuje :angel:
resuruss Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma??? Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote] dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote] dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę[/quote] Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='resuruss']Fajnie ,ze juz wrociliscie!!!Bo sie zaczynalam martwic dlaczego Was jeszcze nie ma??? Pewnie zmeczona???Ja strasznie czekalam na foteczki,ale wklej spokojnie jutro,a teraz smigaj odpoczywac.[/quote] jeszcze u dziadków bylismy... w Bielawie mieszkaja :D
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='maga18'][quote name='Draczyn'][quote name='maga18'][quote name='cyga'][b]maga[/b] GRATULACJE!!!!!!!!![/quote] dziekuje :angel:[/quote]Maga po raz trzeci gratuluję i przed chwilą przeczytałam na ozdobnych, że masz BoBa buldożków. Kto dostał BOBa ?????? Bardzo mnie to interesuje i b. proszę[/quote] Ch.Pl Mł.Ch.Pl GUSTAW Mieszko i Jagienka - pręgowany wł. Jarosław Makowski Wrocław[/quote]Dzięki, pewnie masz piękny pucharek
maga18 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show
Agama Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 MAGA jeszcze raz gratulacje pocalunki dla TOFFIKA iMILECZKI :D
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='maga18']nie mam pucharku ;) mam medalik :lol: a pucharki z finałow byly.... plastikowe :lol: chyba duzo wydali na te zlote, srebrne i brązowe medale za Best in Show[/quote]Właśnie z tymi pucharami to jest różnie. Kiedyś w Augustowie wygraliśmy 9kę i dostaliśmy łapkę do zbierania g....., ale jest dobra, bo słuzy nam do tej pory.Szkoda, że nie dawali pucharów, bo ja np to lubię, jak na Beście daja puchary
matrix..... Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='maga18'][quote name='matrix.....']a kto oceniał grzywki, bo chyba nie doczytałem ...[/quote] Kaźmierski[/quote] dzięki !
Agama Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 CIEKAWE kto zdobyl te medale ze szlachetnych kruszcow :D :o :o
miniaga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='Agama']CIEKAWE kto zdobyl te medale ze szlachetnych kruszcow :D :o :o[/quote]Też bym chciala wiedzieć
cyga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='miniaga']Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:[/quote] nieobecny
Dudek Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Anna 1 z METAXA Sua Sponte wczoraj BIS JUNIOR!!!! :angel:
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='miniaga']Co oznacza skrót nb? Mam nadzieję, że totalnie nie osmieszyłam sie tym pytaniem, ale pierwszy raz spotkałam sie z takim skrótem. :oops:[/quote]nb, to tak jak w szzkole w dzienniku - nieobecny
Draczyn Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [quote name='Dudek']Anna 1 z METAXA Sua Sponte wczoraj BIS JUNIOR!!!! :angel:[/quote] Anna1 Tobie również pragnę złożyć [b][size=6][color=red]NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE[/color][/size] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [/b]
AnkaW Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 [size=6][color=red]Gruca, Maga wielkie gratulacje [/color][/size] :lol: :lol: :lol: [b]Super wiadomości [/b] Wreszcie dorwałam się do komputera, gdyż w wyniku tępienia wirusa wg. wskazówek Wind siadł nam cały komputer :lol: :lol:
Recommended Posts