Natalia:) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 I mam dylemat, bo to prawda. Chyba w pośredniej, bo ostatnio wystawiałam go w młodzieży z powodu dość długiej zimowej przerwy.:oops: Postaram się to nadrobić w lecie.
maga18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [B][CENTER]Jarosław[/CENTER][/B] [B]Psy[/B] [B]Klasa młodzieży[/B] OUDI Super Ciapki [B]Klasa pośrednia[/B] KOLJA Poarott [B]Klasa otwarta[/B] CYPISEK Z Gangu Łysych DROPSIK z Gangu Łysych HURICANE Poarott [B]Klasa championów[/B] ELNERO DE GABRITHO Gabritho, HAZARD z Gangu Łysych [B]Suki Klasa szczeniąt[/B] ABIGEIL Colosseum [B]Klasa młodzieży[/B] IMPREZKA z Gangu Łysych LAVAZZA Super Ciapki [B]Klasa pośrednia[/B] IRINA Poarott KASIOPEDA z Jasne hvezdy [B]Klasa championów[/B] DAFNE zGangu Łysych [B]Klasa honorowa[/B] ALFA ALBINA Migotka
macsow1 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Natalia:)']I mam dylemat, bo to prawda. Chyba w pośredniej, bo ostatnio wystawiałam go w młodzieży z powodu dość długiej zimowej przerwy.:oops: Postaram się to nadrobić w lecie.[/quote] idz do otwartej :mad: ja bede w posredniej :cool3: ale spoko znajac zycie i tak nie bedziemy na lokacie...:placz:
flashka-g Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ja moze tez z jakims grzywkiem sie pojawie w Opolu... :razz: w kazdym razie w sobote na pewno bede z jednym moim psiakiem co bedzie pierwszy raz na wystawie.. pewnie bedzie maskotka towarzystwa;) Do tego w sobote wystawiam shih tzu i cockery amerynskie no a w niedziele moje kochane haszczaczki:cool3: :loveu: Widze ze na Opole bedzie fajny zlocik:evil_lol:
AiK Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote] Widze ze na Opole bedzie fajny zlocik:evil_lol:[/quote] początek sezonu :razz: no i za jednym wyjazdem dwie wystawy my też sie wybieramy jeszcze nie wiem czy z jednym czy z dwoma psami:roll:
AiK Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [SIZE=4]Gratulacje dla Cypiska, który dziś w Jarosławiu zwyciężył rasę! :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Dla Hazarda za CWC i ukończenie dorosłego Championatu Polski:multi: [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]Gang Łysych :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/SIZE]
resuruss Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: [B][SIZE=4]Gratulacje!!!!!!!!!![/SIZE][/B]
miniaga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='AiK'][SIZE=4]Gratulacje dla Cypiska, który dziś w Jarosławiu zwyciężył rasę! :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Dla Hazarda za CWC i ukończenie dorosłego Championatu Polski:multi: [/SIZE] [SIZE=4]Gang Łysych :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/SIZE][/quote] WOW!!! GRUCA, PANIE MARKU GRATULACJE OGROMNE!!!! PIĘKNE WYNIKI:multi::multi::multi::multi:
anna1 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B]GRATULACJE [/B]!!!! a to dzis byl jaroslaw:)) ja widac nie na czasie w ogole :razz: a jak reszta i finaly?
flashka-g Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a co Słowacka konkurencja dostala po dupce?:) czy nie dojechala;)
miniaga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [B]Psy[/B] [B]Klasa młodzieży[/B] OUDI Super Ciapki Zw. Mł. [B]Klasa pośrednia[/B] KOLJA Poarott Dosk 1 cwc [B]Klasa otwarta[/B] CYPISEK Z Gangu Łysych dosk 1, cwc, NPwR. BOB co dalej nie wiem bo musiałam jechać DROPSIK z Gangu Łysych dosk 3 HURICANE Poarott dosk 2 [B]Klasa championów[/B] ELNERO DE GABRITHO Gabritho, nb HAZARD z Gangu Łysych dosk 1, cwc [B]Suki Klasa szczeniąt[/B] ABIGEIL Colosseum w.o. [B]Klasa młodzieży[/B] IMPREZKA z Gangu Łysych dosk 2 LAVAZZA Super Ciapki Zw. Mł. [B]Klasa pośrednia[/B] IRINA Poarott dosk 1, cwc KASIOPEDA z Jasne hvezdy dosk 2 [B]Klasa championów[/B] DAFNE zGangu Łysych dosk 1 cwc [B]Klasa honorowa[/B] ALFA ALBINA Migotka dosk 1
flashka-g Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Agama']flaszi pelne wyniki sa na e-psach[/quote] jakos nie ciagnie mnie tam:eviltong: a czemu Hazardowi konkurent nie dojechal... buu
didi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='flashka-g']jakos nie ciagnie mnie tam:eviltong: a czemu Hazardowi konkurent nie dojechal... buu[/quote] Ponieważ miał krycie. A wiadomo, że to jest ważniejsze niż wystawa.
flashka-g Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='didi']Ponieważ miał krycie. A wiadomo, że to jest ważniejsze niż wystawa.[/quote] nie zawsze;) Ale tak gratuluje wszystkim wynikow:loveu:
Solange Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Przepraszam, że dopiero teraz, ale BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM!!! :multi: :multi: :multi:
flashka-g Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [URL]http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2007&GroupID=TOY&BreedID=151[/URL] wyniki z Crufta
anna1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no byl:) dostal VHC czyli very highly comended; jest dobrze przygotowany wiec dostal wyroznienie ale nieczego to mu nie daje mimo ze na nahaci beda jutro epopeje; za to na lokacie 2 byla suka z holandii zholesk naturel (hodowla wiadomo Rus.); wiec cos tam ten nasz kontynent dostal nie tylko wyspiarze :diabloti: tam teraz przoduje glownie habiba ale typ wiadomo ciut inny od amerykancow :) moze za rok pojade poogladac jak czasu starczy bo w koncu to nie jakas wyprawa- w samolot do londynu na wystawke i back;)
Agama Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Na e psach sa foty z Crufta zrobione osobiscie przez Nele
Dudek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mam dwa pytania;) 1. czy ktoś z W-wy jedzie pociągiem do Katowic?? Było by miło jechać w 'kupie';) 2. chyba, ze ktoś, kto jedzie samochodem znalazłby miejsce i dla nas (tj. mnie i Very);) :cool3: oczywiście dokładamy się do paliwa.
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ja jade juz jutro o świcie.. wiec do zobaczenia w niedziele:razz: ;)
miniaga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja wyjeżdżam jutro o 17.10 więc pewnie Ci nie pasuje, ale służe swoim towarzystwem w drodze powrotnej:p
AngelOfDeath Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='miniaga']Ja wyjeżdżam jutro o 17.10 więc pewnie Ci nie pasuje, ale służe swoim towarzystwem w drodze powrotnej:p[/quote] a rano bylas chora .... umierajaca i nie jechalas :evil_lol:
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='AngelOfDeath']a rano bylas chora .... umierajaca i nie jechalas :evil_lol:[/quote] to mialabyc pewnie sciema dla konkurencji:diabloti:
Recommended Posts