Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelOfDeath']jak moglas :mad: udzielalam ci korepetycji :diabloti:[/quote]
Angel czy powyzsze zdanie nie ma czasem pejoratywnego znaczenia???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Waść przerażasz mnie swoja egzaltacją ostatnimi czasy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochanie nie nie , jesli chodzi o ciebie nic z powyzszych postow nie ma znaczenia pejoratywnego , ale to moje powiedzenie i prosze mi sie tu nie popisywac :P:P bo senga cie jeszcze nie zrozumie :evil_lol:

Posted

hahaha ale egzaltacja prawie moja:)))))prosto z Dostojewskiego:)))
wiesz, zawsze se mozna wrzucic w google i wyjdzie co takie zagramaniczne slowo oznacza nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ha,ha oczywiscie ,ze jest nawet kiedys w podziemiu krazylo nagranie tekstu przez Olbrychskiego ,same sprosnosci w niej:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote]z checia bym posluchala sobie tego wynalazku

przyznam sie zze nie slyszalam o 13 czesci[/quote]
[url]http://guinda.wrzuta.pl/audio/8b7xo0ehc2/[/url]

[url]http://dhkom.pl/0ebook/pt/Pan%20Tadeusz0000001.htm[/url]

18+

Posted

przyznaje tekst jakby to powiedziec oryginalny ...hahahhahhahahhaha:cool3: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale zzem sie usmiala................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bartek poplakalam sie
Czarne gwiazdy ja to nagranie mialam na tasmie magnetofonu szpulowego...to byly czasy,chyba musze zapodac temat w topiku Sanatorium pod Klepsydra

Posted

no co to najprawdziwsza prawda ...

w antyku mozna bylo wszystko , ojciec z corka , matka z synem , siostra z bratem , brat z siostra :diabloti: , chlopiec z chlopcem :evil_lol:

to slowackiemu sie troche epoki pokrecily jak ten... tego ... :p pasowalby do renesansu albo oswiecenia ale nie do romantyzmu ale tam to wszystkim czapa na leb siadala :lol::lol::lol:

moim zdaniem adam micek jest najwiekszym zboczuchem i osobiscie go nie lubie , za jego dzielami tez nie przepadam i wydaje mi sie ze wszystko napisal pod wplywem alkoholowego amoku i myslach o roznych vaginach ,

ale to moje zdanie a jescze zyjemy w demokracji :multi:

Posted

Bartek no nie moge ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a najwiekszym zboczuchem w historii byl Napoleon bo umarl na SWietej HELENIE :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zzart historyczny)

Posted

Ewelino polecam poczytac Arthura Millera, 4 lata byl mezem Marilyn Monroe,Kazimierz Przerwa-Tetmajer tez nie tylko opiewal piekno gor...

Posted

[quote name='miniaga']Moscow jestem przeszczęśliwa z tego powodu:roll: Cieszę się będziesz w Opolu - mam nadzieję, że na żywo jesteś równie wygadany jak na forum:evil_lol:[/quote]

kochanie..
po 1 MACSOW a nie moscow.
po 2 na zywo nie zamienie z Tobą ani slowa... (nie mam ochoty na rozmowe z Tobą)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...