orsini Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='AngelOfDeath']jak moglas :mad: udzielalam ci korepetycji :diabloti:[/quote] Angel czy powyzsze zdanie nie ma czasem pejoratywnego znaczenia???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waść przerażasz mnie swoja egzaltacją ostatnimi czasy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 kochanie nie nie , jesli chodzi o ciebie nic z powyzszych postow nie ma znaczenia pejoratywnego , ale to moje powiedzenie i prosze mi sie tu nie popisywac :P:P bo senga cie jeszcze nie zrozumie :evil_lol:
orsini Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hahaha ale egzaltacja prawie moja:)))))prosto z Dostojewskiego:))) wiesz, zawsze se mozna wrzucic w google i wyjdzie co takie zagramaniczne slowo oznacza nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dostojewski to tylko ozdoba na polce dla szpanu zes oczytana , a tak naprawde wszyscy wiedza ze nasza ulubiona lektura jest kamasutra :evil_lol:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bartek ty tu dzieci na zly tor nie sprowadzaj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Proszze czytac Pana Tadeusza a nie kamasutre:diabloti:
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ewelina czyzbys polecala13 ksiege ,,Pana Tadeusza,,:cool3:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 13 nie ma jest 12 a tytul jej brzmi "kochajmy sie"!!:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ha,ha oczywiscie ,ze jest nawet kiedys w podziemiu krazylo nagranie tekstu przez Olbrychskiego ,same sprosnosci w niej:eviltong: :eviltong: :eviltong:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 z checia bym posluchala sobie tego wynalazku:cool3: :cool3: przyznam sie zze nie slyszalam o 13 czesci;) ;) ;)
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 moja polonstka byla zafascynowana ciemna strona romantyzmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 czemu ja nie mam takiej polonistki..........:roll: :roll: :roll: :-( :-( :-( :-( a takie fajne moglyby byc lekcje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 oj tak ,tak tylko ciekawa jestem czy ta 13 ksiege faktycznie napisal Aleksander Fredro
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Agama']oj tak ,tak tylko ciekawa jestem czy ta 13 ksiege faktycznie napisal Aleksander Fredro[/quote] nie sadze nie byl takim zboczkiem jak adaś
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 jesli juz piszemy o kontrowersyjnych osobowosciach tej epoki to prym wiodl julek S
Czarne Gwiazdy Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote]z checia bym posluchala sobie tego wynalazku przyznam sie zze nie slyszalam o 13 czesci[/quote] [url]http://guinda.wrzuta.pl/audio/8b7xo0ehc2/[/url] [url]http://dhkom.pl/0ebook/pt/Pan%20Tadeusz0000001.htm[/url] 18+
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 agama masz namysli to ze julek lecial na wlasna matke ? to tak prawie jak w antyku ... normalne :diabloti: ale adam ruchal wszystko co sie rusza :evil_lol:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 przyznaje tekst jakby to powiedziec oryginalny ...hahahhahhahahhaha:cool3: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale zzem sie usmiala................:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bartek poplakalam sie Czarne gwiazdy ja to nagranie mialam na tasmie magnetofonu szpulowego...to byly czasy,chyba musze zapodac temat w topiku Sanatorium pod Klepsydra
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no co to najprawdziwsza prawda ... w antyku mozna bylo wszystko , ojciec z corka , matka z synem , siostra z bratem , brat z siostra :diabloti: , chlopiec z chlopcem :evil_lol: to slowackiemu sie troche epoki pokrecily jak ten... tego ... :p pasowalby do renesansu albo oswiecenia ale nie do romantyzmu ale tam to wszystkim czapa na leb siadala :lol::lol::lol: moim zdaniem adam micek jest najwiekszym zboczuchem i osobiscie go nie lubie , za jego dzielami tez nie przepadam i wydaje mi sie ze wszystko napisal pod wplywem alkoholowego amoku i myslach o roznych vaginach , ale to moje zdanie a jescze zyjemy w demokracji :multi:
ewelinabuck Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Bartek no nie moge ze smiechu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a najwiekszym zboczuchem w historii byl Napoleon bo umarl na SWietej HELENIE :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (zzart historyczny)
Agama Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ewelino polecam poczytac Arthura Millera, 4 lata byl mezem Marilyn Monroe,Kazimierz Przerwa-Tetmajer tez nie tylko opiewal piekno gor...
macsow1 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='miniaga']Moscow jestem przeszczęśliwa z tego powodu:roll: Cieszę się będziesz w Opolu - mam nadzieję, że na żywo jesteś równie wygadany jak na forum:evil_lol:[/quote] kochanie.. po 1 MACSOW a nie moscow. po 2 na zywo nie zamienie z Tobą ani slowa... (nie mam ochoty na rozmowe z Tobą)
AngelOfDeath Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no nie ja zaluje ze mnie tam nei bedzie :diabloti: a moze sie wybiore towarzysko :evil_lol:
miniaga Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jest info o Międzynarodowiej Wystawie w Warszawie. Grzywacze chińskie sędziuje Pani Supronowicz.
Recommended Posts