maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam!! Wrócilam :) Maciuś troszkę z wynikami pomieszał... ja podaje całość: PSY kl. młodziezy HIPER Chrustowianki - nb Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE - dosk II Secret PAN I WŁADCA - dosk I, Zw.Mł, BOB ZODIAK z Jastrzębiej Góry - dosk III KOLJA Poarott - nb kl.pośrednia ARTUSH od Teareibi - dosk V BAMBO Motylek Biały - dosk III DIEGO PEQUENO Monteka - dosk IV INTRYGANT Germanika - dosk II KIM Cin Cin Pet - dosk I, CWC, NPwR kl.otwarta BALBOA ROCKY Eve-Bler - dosk I, CWC DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II VASCO Rosa Thea - dosk V VENI OTELLO Sub-O-Divo - dosk IV ŻWIREK Sakladir - dosk III kl.championow ALEN Sasquehanna - dosk I, CWC SUKI kl.młodziezy BAKSAN Pokerowy Żywot - dosk III GEENA Certova Stena - dosk II HAPPY Amitycja - dosk I, Zw.Mł (finałowa stawka BIS JUNIOR IX gr.) kl.posrednia AMELIA Copykaja - (?) III CHEr Odelli - dosk II FRASZKA z Gangu Łysych - dosk I, CWC kl.otwarta LAWENDA Maff-Staff - dosk I, CWC, NSwR SAKLADIR Słodkie Marzenie - dosk II kl.championów Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC
maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hmm a co do wrażen... dowiedzialam sie, ze moj pies ma wade zgryzu :evil_lol: (Toffi) - sedzia dostrzegl u niego tylozgryz... :evil_lol: Na szczescie zauwazyl tez pozytywy... "najlepszy w stawce ruch" :loveu: Po ocenie wszystkich psów poszłam z Toffim do sedziego spytac sie o ten tylozgryz... sedzia obejrzal na spokojnie zgryz i stwierdził ze tylozgryzu nie ma... po czym powiedzial "że psa podmieniłam!!" :diabloti: Ogólnie nieład totalny!!! Sędzia wybral NPwR po czym zawołał Teddiego Onki (Secret Pan i Władca) i porywnywał NPwR (Kim Cin Cin Pet) z Teddim o... NPwR II :hmmmm: :lol: Onka cala szczesliwa, ze ma NPwR poleciala wystawiac Geene... po czym sedzia jej ten tytul anulowal, bo Pan Błażków (hod. Pokerowy Żywot) oświecił sedziego, ze o NPwR młodzież nie startuje :evil_lol: Następnie po wygraniu przez Milke kl. posredniej dowiedzialam się, że nie wychodzę na porównanie o NSwR bo "do tytułu NSwR są porównane suki z otw i championów" :evil_lol: Oczywiście natychmiast oświeciłam sędziego i Pan stwierdził ze to w psach zwyzięzca z kl. posredniej nie wychodzi o porownanie do NPwR :lol: :evil_lol: DZIWNA WYSTAWA!! :)
Czarne Gwiazdy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 haha, GENIALNY sędzia! Może na haju... Gratuluję wszystkim
Agama Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 oj jakies dziwne to sedziowanie bylo:crazyeye: -niektore nizsze lokaty mnie zaskoczyly-szczegolnie tyczace super psow,ale nie mi to oceniac-zdziwienie moje tyczy chlopczykow ale nie mlodziakow
maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM!! Onka - brawo!! :klacz: Zaszalas :cool3: Miło mi było wystawić Teddika w porównaniu o BOB :loveu: Angel - cieszę się, że Happy skonczyła Ml.Ch.Pl i że moglam jej w tym pomóc!! :) Super wyglądaliscie na finalach i myslę ze zakwalifikowanie sie do pierwszej trojki najlepszych juniorów IX gr i zakawlifikowania się do finalowej grupy BIS JUNIOR to ładny sukces i piękne zakonczenie kl. młodziezy - powodzenia w klasach doroslych!! :kciuki: Brawo dla Don Juana - bycie w takiej stawceeee na II lok to nie lada sukces!! :klacz: I brawo dla wszystkich zadowlonych i tych mniej... Dziękuję za towarzystwo Eli i Bartkowi i Once - wreszcie moglam sie nagadac!! :)
maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Agama']oj jakies dziwne to sedziowanie bylo:crazyeye: -niektore nizsze lokaty mnie zaskoczyly-szczegolnie tyczace super psow,ale nie mi to oceniac-zdziwienie moje tyczy chlopczykow ale nie mlodziakow[/QUOTE] czyzby kl. otwarta w psach?? :cool3: dwa championy na lok. IV i V :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
macsow1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu: a my z mikim jeszcze pokazemy klase :) ps. o ile nie bedzie teodora :eviltong:
maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/6108/resizeofimage1jn1.jpg[/IMG]
flashka-g Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hahahah ale sie uśmiałam z tej oceny:lol: :lol: :lol: sędzia ma mistrza;) fiu fiu a Mila jak swoje piersi dumnie prezentuje:cool3:
maga18 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja tez prezenotwalam... ale jak widac Onka ma wieksze :lol: (zartuję ;) )
flashka-g Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='maga18']Ja tez prezenotwalam... ale jak widac Onka ma wieksze :lol: (zartuję ;) )[/quote] ja w Kielcach tez prezentowalam..a potem zdychalam przez tydzien w domu na antybiotykach..a tak mi to nic nie dalo bo sedzia wolał co innego:lol:
resuruss Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='maga18']czyzby kl. otwarta w psach?? :cool3: dwa championy na lok. IV i V :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Lokata III,IV,V to championy ,bo z etgo co wiem Zwir juz tez ukonczył. Mileczka slicznie sie prezentuje.I jakie fajne medale dostaliscie. Gratulacje raz jeszcze.:multi:
Agama Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 tak MAGA chodzilo mi o dalsze lokaty w otwartej-znowu sedziowanie pod katem wyeliminowac konkurencje aby wygral okreslony pies-smutniutkie ale czeste:shake:
Donio Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='flashka-g']ja w Kielcach tez prezentowalam..a potem zdychalam przez tydzien w domu na antybiotykach..a tak mi to nic nie dalo bo sedzia wolał co innego:lol:[/quote] Ale ja podziwiałem:loveu:, więc zupełnie na marne nie poszło:evil_lol:;) Gratulacje dla wszystkich. A propos sędziego. Właśnie wbiłem jego nazwisko w google i od razu trafiłem na parę niezłych przepychanek:diabloti:
Agama Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ja nawet nie wiem kto sedziowal-znajac nazwisko i tak to samo bym napisala
AngelOfDeath Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]ONKA i MADZIA GRATULUJE !!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:SUPER!!!!!!!!! Madz dziekuje za odbior z dworca i za odwiezienie na dworzec :cool3: , bez ciebie by nas tam nie bylo :eviltong: Ja sie bardzo ciesze ze udalo mi sie ukonczyc Ch Mlodziezy :multi::multi::multi: , a takze ze wybrano nas do finalow na bis juniorow co prawda zeszlismy bez niczego ale bylismy w najlepszej trojce gr IX , a chyba najwazniejsze dla mnie bylo to ze po zejscu z ringu honorowego Pani Supronowicz powiedziala do mnie o Happy : "ona chodzi jak biala ksiezniczka":loveu::loveu::loveu: sedzia mily na pewno lepszy niz w kielcach bo nie krzyczal na mnie:eviltong: ale za to byl jakis taki roztargniony ;) DZIEKUJE ZA MIŁE TOWARZYSTWO NA WYSTAWIE I ZA GRATULACJE !! [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR]
Nesjanna Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [COLOR=DarkRed]wow wow !!!!!!! - gratulacje !!!![/COLOR] Maga:loveu: Angel :loveu: Onka :loveu: gratuluję również wszystkim lokatowcom :) no z tego co piszcie - to rzeczywiście sędzia był "zabawny" ;)
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 raczej niedoinformowany delikatnie mowiac:cool3: moze w czechach sa inne zasady ale sedziowal w Polsce :)
Solange Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [SIZE=5][COLOR=magenta][B]Wielkie gratulacje dla zwycięzców!!! :multi: :multi: :multi: [/B][SIZE=2][COLOR=black]Maga, piękne zdjęcie Milki! Angel, a Twoja biała ksieżniczka naprawdę bardzo ładnie się prezentuje :loveu: . Miałam okazję zobaczyć w Poznaniu ;) [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no ja sie wlsanie dowiedzialam ze mimo ze bylam 600 czy 700 km od N.R. jednak dupe moje psy maja obrobiona w te i we wte- no rewelacja poprostu- jak to milo jednak gdy mowia- caly czas powtarzam ze kazda reklama odbra od zadnej:))))) ale niechg sie te ososby na drugi raz zastanowia bo w twarz nie maily odwagi mi tego powiedziec a przeciez bardzo dlugo rozmawialismy w poznaniu :) a dgm napewno czytaja mimo ze nie pstuja:) dzieki za info- dobrze wiedziec :evil_lol:
flashka-g Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 najlepsza reklama być na jezykach:evil_lol: Najlepsze to ze najwiecej do powiedzenia maja ci co naprawde g....wiedza, ale uwazaja sie za najlepszych i nie potrafia spojrzec na siebie krytycznie i na inne sprawy. ;] Cody nie wygral w Wels...ale znajac stawke tak juz to wiedzialam przy tym oceniającym rase:)
maga18 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 KIM Cin Cin Pet - NPwR [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7769/resizeofkimut5.jpg[/IMG] Lawenda Maff - Staff - NSwR [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/4884/resizeoflawendabm3.jpg[/IMG] Secret PAN I WŁADCA - Zw.Mł, BOB [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/9980/resizeofsecretev9.jpg[/IMG]
Recommended Posts