Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Witam!!
Wrócilam :)

Maciuś troszkę z wynikami pomieszał... ja podaje całość:

PSY
kl. młodziezy
HIPER Chrustowianki - nb
Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE - dosk II
Secret PAN I WŁADCA - dosk I, Zw.Mł, BOB
ZODIAK z Jastrzębiej Góry - dosk III
KOLJA Poarott - nb

kl.pośrednia
ARTUSH od Teareibi - dosk V
BAMBO Motylek Biały - dosk III
DIEGO PEQUENO Monteka - dosk IV
INTRYGANT Germanika - dosk II
KIM Cin Cin Pet - dosk I, CWC, NPwR

kl.otwarta
BALBOA ROCKY Eve-Bler - dosk I, CWC
DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II
VASCO Rosa Thea - dosk V
VENI OTELLO Sub-O-Divo - dosk IV
ŻWIREK Sakladir - dosk III

kl.championow
ALEN Sasquehanna - dosk I, CWC

SUKI
kl.młodziezy
BAKSAN Pokerowy Żywot - dosk III
GEENA Certova Stena - dosk II
HAPPY Amitycja - dosk I, Zw.Mł (finałowa stawka BIS JUNIOR IX gr.)

kl.posrednia
AMELIA Copykaja - (?) III
CHEr Odelli - dosk II
FRASZKA z Gangu Łysych - dosk I, CWC

kl.otwarta
LAWENDA Maff-Staff - dosk I, CWC, NSwR
SAKLADIR Słodkie Marzenie - dosk II

kl.championów
Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm a co do wrażen... dowiedzialam sie, ze moj pies ma wade zgryzu :evil_lol: (Toffi) - sedzia dostrzegl u niego tylozgryz... :evil_lol:
Na szczescie zauwazyl tez pozytywy... "najlepszy w stawce ruch" :loveu:

Po ocenie wszystkich psów poszłam z Toffim do sedziego spytac sie o ten tylozgryz... sedzia obejrzal na spokojnie zgryz i stwierdził ze tylozgryzu nie ma... po czym powiedzial "że psa podmieniłam!!" :diabloti:

Ogólnie nieład totalny!!! Sędzia wybral NPwR po czym zawołał Teddiego Onki (Secret Pan i Władca) i porywnywał NPwR (Kim Cin Cin Pet) z Teddim o... NPwR II :hmmmm: :lol:
Onka cala szczesliwa, ze ma NPwR poleciala wystawiac Geene... po czym sedzia jej ten tytul anulowal, bo Pan Błażków (hod. Pokerowy Żywot) oświecił sedziego, ze o NPwR młodzież nie startuje :evil_lol:

Następnie po wygraniu przez Milke kl. posredniej dowiedzialam się, że nie wychodzę na porównanie o NSwR bo "do tytułu NSwR są porównane suki z otw i championów" :evil_lol: Oczywiście natychmiast oświeciłam sędziego i Pan stwierdził ze to w psach zwyzięzca z kl. posredniej nie wychodzi o porownanie do NPwR :lol: :evil_lol:

DZIWNA WYSTAWA!! :)

Posted

oj jakies dziwne to sedziowanie bylo:crazyeye: -niektore nizsze lokaty mnie zaskoczyly-szczegolnie tyczace super psow,ale nie mi to oceniac-zdziwienie moje tyczy chlopczykow ale nie mlodziakow

Posted

GRATULUJE WSZYSTKIM!!

Onka - brawo!! :klacz: Zaszalas :cool3: Miło mi było wystawić Teddika w porównaniu o BOB :loveu:

Angel - cieszę się, że Happy skonczyła Ml.Ch.Pl i że moglam jej w tym pomóc!! :) Super wyglądaliscie na finalach i myslę ze zakwalifikowanie sie do pierwszej trojki najlepszych juniorów IX gr i zakawlifikowania się do finalowej grupy BIS JUNIOR to ładny sukces i piękne zakonczenie kl. młodziezy - powodzenia w klasach doroslych!! :kciuki:

Brawo dla Don Juana - bycie w takiej stawceeee na II lok to nie lada sukces!! :klacz:

I brawo dla wszystkich zadowlonych i tych mniej...
Dziękuję za towarzystwo Eli i Bartkowi i Once - wreszcie moglam sie nagadac!! :)

Posted

[quote name='Agama']oj jakies dziwne to sedziowanie bylo:crazyeye: -niektore nizsze lokaty mnie zaskoczyly-szczegolnie tyczace super psow,ale nie mi to oceniac-zdziwienie moje tyczy chlopczykow ale nie mlodziakow[/QUOTE]

czyzby kl. otwarta w psach?? :cool3:

dwa championy na lok. IV i V :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='maga18']Ja tez prezenotwalam... ale jak widac Onka ma wieksze :lol: (zartuję ;) )[/quote]

ja w Kielcach tez prezentowalam..a potem zdychalam przez tydzien w domu na antybiotykach..a tak mi to nic nie dalo bo sedzia wolał co innego:lol:

Posted

[quote name='maga18']czyzby kl. otwarta w psach?? :cool3:

dwa championy na lok. IV i V :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Lokata III,IV,V to championy ,bo z etgo co wiem Zwir juz tez ukonczył.

Mileczka slicznie sie prezentuje.I jakie fajne medale dostaliscie.
Gratulacje raz jeszcze.:multi:

Posted

tak MAGA chodzilo mi o dalsze lokaty w otwartej-znowu sedziowanie pod katem wyeliminowac konkurencje aby wygral okreslony pies-smutniutkie ale czeste:shake:

Posted

[quote name='flashka-g']ja w Kielcach tez prezentowalam..a potem zdychalam przez tydzien w domu na antybiotykach..a tak mi to nic nie dalo bo sedzia wolał co innego:lol:[/quote]
Ale ja podziwiałem:loveu:, więc zupełnie na marne nie poszło:evil_lol:;)
Gratulacje dla wszystkich.
A propos sędziego. Właśnie wbiłem jego nazwisko w google i od razu trafiłem na parę niezłych przepychanek:diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]ONKA i MADZIA GRATULUJE !!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:SUPER!!!!!!!!!

Madz dziekuje za odbior z dworca i za odwiezienie na dworzec :cool3: , bez ciebie by nas tam nie bylo :eviltong:

Ja sie bardzo ciesze ze udalo mi sie ukonczyc Ch Mlodziezy :multi::multi::multi: , a takze ze wybrano nas do finalow na bis juniorow co prawda zeszlismy bez niczego ale bylismy w najlepszej trojce gr IX , a chyba najwazniejsze dla mnie bylo to ze po zejscu z ringu honorowego Pani Supronowicz powiedziala do mnie o Happy : "ona chodzi jak biala ksiezniczka":loveu::loveu::loveu:

sedzia mily na pewno lepszy niz w kielcach bo nie krzyczal na mnie:eviltong: ale za to byl jakis taki roztargniony ;)

DZIEKUJE ZA MIŁE TOWARZYSTWO NA WYSTAWIE I ZA GRATULACJE !!
[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed]wow wow !!!!!!! - gratulacje !!!![/COLOR]
Maga:loveu:
Angel :loveu:
Onka :loveu:

gratuluję również wszystkim lokatowcom :)

no z tego co piszcie - to rzeczywiście sędzia był "zabawny" ;)

Posted

[SIZE=5][COLOR=magenta][B]Wielkie gratulacje dla zwycięzców!!! :multi: :multi: :multi: [/B][SIZE=2][COLOR=black]Maga, piękne zdjęcie Milki! Angel, a Twoja biała ksieżniczka naprawdę bardzo ładnie się prezentuje :loveu: . Miałam okazję zobaczyć w Poznaniu ;) [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

no ja sie wlsanie dowiedzialam ze mimo ze bylam 600 czy 700 km od N.R. jednak dupe moje psy maja obrobiona w te i we wte- no rewelacja poprostu- jak to milo jednak gdy mowia- caly czas powtarzam ze kazda reklama odbra od zadnej:))))) ale niechg sie te ososby na drugi raz zastanowia bo w twarz nie maily odwagi mi tego powiedziec a przeciez bardzo dlugo rozmawialismy w poznaniu :) a dgm napewno czytaja mimo ze nie pstuja:)
dzieki za info- dobrze wiedziec :evil_lol:

Posted

najlepsza reklama być na jezykach:evil_lol:

Najlepsze to ze najwiecej do powiedzenia maja ci co naprawde g....wiedza, ale uwazaja sie za najlepszych i nie potrafia spojrzec na siebie krytycznie i na inne sprawy. ;]

Cody nie wygral w Wels...ale znajac stawke tak juz to wiedzialam przy tym oceniającym rase:)

Posted

KIM Cin Cin Pet - NPwR
[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/7769/resizeofkimut5.jpg[/IMG]

Lawenda Maff - Staff - NSwR
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/4884/resizeoflawendabm3.jpg[/IMG]

Secret PAN I WŁADCA - Zw.Mł, BOB
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/9980/resizeofsecretev9.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...