macsow1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='resuruss']Macsow1!Nie jestem pewna,ale wydaje mi sie ze p.Joanna Kuzior ma chiuhuahua - jesli numery poszły o jeden w gore ,to byc moze jest pomyłka.Nie wykluczam jednak ,ze kupiła sobie grzywacza.A p.Testka ma hodowle Chrustowianki ;)[/quote] jezeli sie poprzesuwaly to mozesz mi pwiedziec co ma Pani Kujawka-Siotor Katarzyna? :evil_lol:
resuruss Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='macsow1']jezeli sie poprzesuwaly to mozesz mi pwiedziec co ma Pani Kujawka-Siotor Katarzyna? :evil_lol:[/quote] Pani K.Siotor jest zarerestrowana na dogo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20000[/URL] Z tego co wiem moze miec Paula Interchart ,lub moze nabyła jakiegos nowego psiaka ;)
macsow1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='onka']Teodor nie moze jeszcze do posredniej:razz: a co cykasz sie konkurencyjiiii?:evil_lol:;) przeciez byłes drugi we Wrocławiu a tutaj taka mała wystawka więc czego tu przenosić psy?:evil_lol: nie wiem czy Teodor dojedzie...nie je nic od trzech dni chudy jak patyk ehhh nic nie chce jeść nic!! no chyba,ze jakąs grzywaczkę:evil_lol: zakochany bidaczek niestety:shake:[/quote] Teodor zawsze mi sie podobal:loveu: wiec dlatego moje obawy.. a w kim to sie tadzio zakochal? moj miki kocha swojego miśka, którego molestuje jak ma ochote.,,,:evil_lol: :evil_lol:
macsow1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='onka']Wiewióra ma cieczkę no a Teodor wieeelkie serce kochliwe i pstro w głowie:evil_lol:niestety[/quote] to jeszcze tylko mi powiedz co to wiewióra :evil_lol:
AngelOfDeath Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='macsow1']Teodor zawsze mi sie podobal:loveu: wiec dlatego moje obawy.. a w kim to sie tadzio zakochal? moj miki kocha swojego miśka, którego molestuje jak ma ochote.,,,:evil_lol: :evil_lol:[/quote] i komu tu wspolczuc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
flashka-g Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Życze powodzenia na wystawie w Nowej Rudzie!!! Bede trzymac kciuki:loveu:
Katarinka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Katrina Majdlen nie prijede :p vsitkych pozdraviam i bardzo se tese ze o mne i mojich psoch tak duzo gadate...:multi: bardzo vas interesuju i to super sukces dla mne:evil_lol: papa i povodzenia na wystave :loveu: ja bedem sobie prygotovat na egzamin do skoly...:razz:
anna1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 to zamiast czyatc dgm proponuje do nauki:))) no wlasnie niewazne jak sie gada byle by gadali:) no ale ja rowniez lece do lektury:)wlasnie przyszla nowa wet.po dypl.i trezba niownki przesledzic:)
Light of Shin-Ra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A tak mnie jakoś naszło i zrobiłam Inuyahsy ringówkę. Może się kiedyś nawet przyda. Poprzednią, tą co kupiłam w Nowym Targu tak skutecznie schowałam, że szukam już drugi miesiąc. [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/585/ring2ep1.jpg[/IMG] [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9181/ring1eb0.jpg[/IMG] [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9616/ring4hu5.jpg[/IMG]
resuruss Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wow!Han!!!Jestem pod wrazeniem :crazyeye: :loveu: .Sliczna :loveu:
Solange Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B]Han[/B], ta obroża jest przepiękna! :loveu:
flashka-g Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 I jak tam o ktorej te grzywki wchodza na ring? sa juz jakies wyniki? a obrózka fakt śliczna...ale mysle ze przy ciagnieciu mojego szoguna dlugo by nie wytrzymala:)) ale przepiekna jest;)
sh_maniak Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Pewnie, że sa wyniki :D Ja juz je znam :evil_lol:
macsow1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 psy mlodziez: 1. secrest pan i wladca- bob junior, BOB 2. hossa-vija micke :loveu: a zastanawial sie chwile :eviltong: miedzy 1 a 2 ;p 3. Zodiak z jastrzebiej góry 4. hiper chrustowianki nb. z tego co pamietam: psy posrednia: 2. intrydant germanika arthus od teareibi - poza stawka psy otwarta: 1. balboa rocky eve-bler] 2. Don juan z lubuskiej wsi 3. Żwirek veni vasco
sh_maniak Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja gratuluje Madzi za kolejne CWC Mileczki :loveu: I Angelowi za kolejne zw.mł dla Happy :loveu: NPwR czeski Kim, a NSwR Lawenda od Onki. BOB Teddy tak jak Mocskow1 napisał ;)
anna1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [COLOR=red][B]gratulacje dla Onki i Angela , dla Magi i dla wszytskich wystawiajacych![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Happy skonczyla Ml. Ch. ; Rewelacje; gratulacje!![/B][/COLOR] czekam na fotki:) gdyby mlodziez wychodzila o NPwR to Teddi tez i Kim cin peta wizal dzisuaj:))) wczoraj na litwie brat Teddiego BOB junior, siostra dosk. 2 - stawka 22 chinczykow na krajowce; dzieci secretowe sie rozwijaja:)
resuruss Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Gratulacje!!!!!Super wszystkim poszo!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Czarne Gwiazdy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote]niestety na finałach nie zostalismy synek wzywał i strasznie marudził u mamy no cóż siła wyższa, a on dla nas jest najwazniejszy[/quote]Trza było zakneblować i do kennela :evil_lol:
miniaga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Onka gratuluje ogromnie !!!! Bartku cieszę się z kolejnego sukcesu Happy - gratuluje ukończenia mł ch.:multi::multi::multi: Madzia nio spróbowałabyś wrócić bez CWC;) Gratulacje dla wszystkich którzy sa zadowoleni !!!!
AnkaW Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=red]Maga, Onka, Angel,[/COLOR] wielkie gratulacje. Wspaniałe zakończenie sezonu wystawowego 2006 r.[/SIZE][/B] [B] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]
Dudek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [COLOR=red][SIZE=4][B]Onka[/B],[B] Angel[/B],[B] Maga[/B] - [B]WIELKIE GRATULACJE[/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: [/SIZE][/COLOR]
Agama Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ONKA MAGA I ANGEL:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola:
Light of Shin-Ra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Magenta]Wielkie gratulacje dla zwycięzców. :multi: [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Recommended Posts