Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Macsow1!Nie jestem pewna,ale wydaje mi sie ze p.Joanna Kuzior ma chiuhuahua - jesli numery poszły o jeden w gore ,to byc moze jest pomyłka.Nie wykluczam jednak ,ze kupiła sobie grzywacza.A p.Testka ma hodowle Chrustowianki ;)[/quote]

jezeli sie poprzesuwaly to mozesz mi pwiedziec co ma Pani
Kujawka-Siotor Katarzyna?
:evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='macsow1']jezeli sie poprzesuwaly to mozesz mi pwiedziec co ma Pani
Kujawka-Siotor Katarzyna?
:evil_lol:[/quote]

Pani K.Siotor jest zarerestrowana na dogo

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20000[/URL]

Z tego co wiem moze miec Paula Interchart ,lub moze nabyła jakiegos nowego psiaka ;)

Posted

[quote name='onka']Teodor nie moze jeszcze do posredniej:razz:
a co cykasz sie konkurencyjiiii?:evil_lol:;)
przeciez byłes drugi we Wrocławiu a tutaj taka mała wystawka więc czego tu przenosić psy?:evil_lol:

nie wiem czy Teodor dojedzie...nie je nic od trzech dni chudy jak patyk ehhh nic nie chce jeść nic!! no chyba,ze jakąs grzywaczkę:evil_lol:
zakochany bidaczek niestety:shake:[/quote]

Teodor zawsze mi sie podobal:loveu: wiec dlatego moje obawy..
a w kim to sie tadzio zakochal? moj miki kocha swojego miśka, którego molestuje jak ma ochote.,,,:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='onka']Wiewióra ma cieczkę no a Teodor wieeelkie serce kochliwe i pstro w głowie:evil_lol:niestety[/quote]

to jeszcze tylko mi powiedz co to wiewióra :evil_lol:

Posted

[quote name='macsow1']Teodor zawsze mi sie podobal:loveu: wiec dlatego moje obawy..
a w kim to sie tadzio zakochal? moj miki kocha swojego miśka, którego molestuje jak ma ochote.,,,:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

i komu tu wspolczuc?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Katrina Majdlen nie prijede :p vsitkych pozdraviam i bardzo se tese ze o mne i mojich psoch tak duzo gadate...:multi: bardzo vas interesuju i to super sukces dla mne:evil_lol: papa i povodzenia na wystave :loveu: ja bedem sobie prygotovat na egzamin do skoly...:razz:

Posted

to zamiast czyatc dgm proponuje do nauki:)))
no wlasnie niewazne jak sie gada byle by gadali:)

no ale ja rowniez lece do lektury:)wlasnie przyszla nowa wet.po dypl.i trezba niownki przesledzic:)

Posted

A tak mnie jakoś naszło i zrobiłam Inuyahsy ringówkę. Może się kiedyś nawet przyda. Poprzednią, tą co kupiłam w Nowym Targu tak skutecznie schowałam, że szukam już drugi miesiąc.

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/585/ring2ep1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9181/ring1eb0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/9616/ring4hu5.jpg[/IMG]

Posted

I jak tam o ktorej te grzywki wchodza na ring? sa juz jakies wyniki?

a obrózka fakt śliczna...ale mysle ze przy ciagnieciu mojego szoguna dlugo by nie wytrzymala:)) ale przepiekna jest;)

Posted

psy mlodziez:
1. secrest pan i wladca- bob junior, BOB
2. hossa-vija micke :loveu: a zastanawial sie chwile :eviltong: miedzy 1 a 2 ;p
3. Zodiak z jastrzebiej góry
4. hiper chrustowianki nb.

z tego co pamietam:
psy posrednia:
2. intrydant germanika
arthus od teareibi - poza stawka

psy otwarta:
1. balboa rocky eve-bler]
2. Don juan z lubuskiej wsi
3. Żwirek

veni
vasco

Posted

Ja gratuluje Madzi za kolejne CWC Mileczki :loveu:
I Angelowi za kolejne zw.mł dla Happy :loveu:

NPwR czeski Kim, a NSwR Lawenda od Onki. BOB Teddy tak jak Mocskow1 napisał ;)

Posted

[COLOR=red][B]gratulacje dla Onki i Angela , dla Magi i dla wszytskich wystawiajacych![/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Happy skonczyla Ml. Ch. ; Rewelacje; gratulacje!![/B][/COLOR]
czekam na fotki:) gdyby mlodziez wychodzila o NPwR to Teddi tez i Kim cin peta wizal dzisuaj:)))
wczoraj na litwie brat Teddiego BOB junior, siostra dosk. 2 - stawka 22 chinczykow na krajowce; dzieci secretowe sie rozwijaja:)

Posted

Onka gratuluje ogromnie !!!!

Bartku cieszę się z kolejnego sukcesu Happy - gratuluje ukończenia mł ch.:multi::multi::multi:

Madzia nio spróbowałabyś wrócić bez CWC;)
Gratulacje dla wszystkich którzy sa zadowoleni !!!!

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]Maga, Onka, Angel,[/COLOR] wielkie gratulacje. Wspaniałe zakończenie sezonu wystawowego 2006 r.[/SIZE][/B]
[B] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]

Posted

[COLOR=red][SIZE=4][B]Onka[/B],[B] Angel[/B],[B] Maga[/B] - [B]WIELKIE GRATULACJE[/B]!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: [/SIZE][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...