Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz dziecinko, nie bronię tej hodowli, ani zadnej innej..... bo nie znam wszystkich hodowli, jej właścieli ani też nie oceniam psów z innych hodowli - bo mało się na tym znam; szukam dla siebie psa, więc tu wchodzę by czegoś się dowiedzieć - gdzie sa nowe maluchy itp; i prawie zawsze śmiać mi sie chce z Twoich wypowiedzi, bo ciagle sie czegoś czepiasz, ośmieszasz, obmawiasz, szydzisz z psów - a nawet nie jesteś sędzinią kynologiczną..... moze masz sporą widzę, ale brakuje ci taktu i samokrytyki; już nie wspomnę o tym, co się pisze na innych forach na temat Twojej osoby - tam sie dopiero można pośmiać..... poszukaj - poczytaj - moze zmienisz trochę front....powodzenia!

Posted

[quote name='Vitalea']Widzę, że masz jakiś problem osobisty............. znowu bolą Cię psy z tej hodowli.... zastanawiam sie tylko, czy to jest zwykła złośliwość, czy czysta zawiść.... jesteś bardzo malutka w swoich poczynaniach ;)[/quote]

Forum jest od wyrażania swojej subiektywnej oceny, więc w czym tkwi Twój problem?

Posted

[quote name='flashka-g']a co mnie ma boleć w tych psach niby???:roll: zaden pies nie jest idealny no chyba ze dla Ciebie akurat psy z tej hodowli są- i kto tu ma problem:cool3: . Bo akurat wg mnie Kolja nie jest idealny i ma kilka rzeczy ktore wolalabym zeby byly inne- ale przeciez nie jestem zadnym hodowcą wiec nikt sie nie musi liczyc z moim zdaniem.Haha za to widac ze bardzo bronisz spraw tej hodowli:diabloti: Przestan juz sie do mnie dowalać bo tak mi nie wjedziesz na ambicje:evil_lol:

A jakie ja mam miec niby poczynania?? Nie jestem hodowcą i poki co nie zamierzam byc..ale na szczescie mam bardziej po kolei niz nie jeden hodowca z tego światka:razz:

i moze byc sie przedstawil/ przedstawila skoro juz ziejesz taką nienawiscia do mnie:D . Chetnie sie dowiem kto to jest taki odważny w gębie co sie ukrywa pod anonimowością. No chyba ze brak Ci odwagi:p[/quote]

gdzie Ty sie doszukałaś nienawiści, mam tylko niezły ubaw ;) nie wszyscy są tacy jak Ty........ miłego wieczoru!

Posted

[quote name='Vitalea']gdzie Ty sie doszukałaś nienawiści, mam tylko niezły ubaw ;) nie wszyscy są tacy jak Ty........ miłego wieczoru![/quote]
[QUOTE]już nie wspomnę o tym, co się pisze na innych forach na temat Twojej osoby - tam sie dopiero można pośmiać..... poszukaj - poczytaj - moze zmienisz trochę front....powodzenia![/QUOTE]

i dzieki Bogu bo nie było by sie z kogo posmiac:lol:

Badz spokojna bo slowa ludzi o niskiego poziomu do mnie tak nie trafiaja- bo uwazam ze czlowiek ktory boi sie komus cos powiedziec w twarz jest totalnym zerem i na pewno ich nie wezme do siebie.

Ciekawe gdzie ja szydze z jakis psow i osob??

I jak cos Ci sie nie podoba w moich slowach to nie czytaj, bo to wlasnie tobie brakuje samokrytyki..mowisz ze ja wysmiewam jakies osoby- a ty co robisz? sie zastanow co piszesz bo sama sie w tym gubisz- DZIECINKO:lol:

Posted

[quote name='Fenyloetyloamina']Forum jest od wyrażania swojej subiektywnej oceny, więc w czym tkwi Twój problem?[/quote]

widocznie jej problem tkwi w mojej osobie:)) oj jak ja lubie wkurzac ludzi:evil_lol:

Posted

[quote name='macsow1']fajnie bylo...
zw mlodziezy w snach...[/quote]
nie poddawaj się moze być różnie ten kolja nie jest taki super

Posted

[quote name='AiK']nie poddawaj się moze być różnie ten kolja nie jest taki super[/quote]

janse.. jak dobrze pojdzie to nawet na lokate sie nie zalapie..
secret pan i wladca. kolja.. no super..

Posted

[quote name='macsow1']janse.. jak dobrze pojdzie to nawet na lokate sie nie zalapie..
secret pan i wladca. kolja.. no super..[/quote]

aleś Ty pesymista, głowa do góry :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

O co ten krzyk - ja też uważam, że w hodowli Germanika sa psy piekne, które powalaja mnie na kolana i zapierają dech w piersiach i takie, które są "jedynie" poprawnie zbudowane. Ba!!! Jeden pies wręcz mi się nie poddoba:loveu:
Świadczy to jedynie o moim dobrym guście i nie popadaniu w zachwyt nad wszystkim co nosi ten przydomek.

Jaki jest idealny grzywacz? Odpowiedzi pewnie tyle co miłosników tej rasy, bo każdy z nas ma swój typ grzywacza.... Kolja na swiatówce wywarł na mnie pozytywne wrażenie, choć na kolana mnie nie powalił, ale myślę, ze byłabym osobą szczęśliwą mając takiego psa.

Flashi bardzo czesto zgadzam się z tobą, bo nazywasz pewne rzeczy po imieniu, ale nie da się również ukryć, że ostatnio rzeczywiście starasz się delikatnie dołozyć Germanice - twoje prawo, tylko błagam rób to jak zawsze - otwarcie, bo wszyscy umieją czytać i wyciągac wnioski (ja nie umiem tylko pisać - zwłaszcza po polsku:evil_lol:)

Posted

A czepiajac się szczegółów to to jest hodowla next Germanika.....:evil_lol:
Hahahaa. Nio przydomek nie ten sam, ale własciciel jak najbardziej....

Moje subiektywne opinie nie sa bynajmniej próbą bronienia jakiegokolwiek hodowcy a jedynie stanowiskiem, że ludzie nawet najmniejsypatyczni zasługują na to, by przed obrobieniem im tyłka, powiedzieć im w twarz co sie o nich myśli .

Ja tam jestem monotyczna jednak i stwierdzam, że jezeli już ktosik musi się czepiać jakiś hodowli to jest u nas w kraju sporo takich, których się czepiać wręcz należy, ze wzgledu na liczne zaniedbania jak i ignorancje.
Nie są mi zadrą w oku, ani snów z powiek nie spędzają mi sukcesy innych (bardziej doświadczonych). Za to przeboleć nie mogę grzywaczy w konterech lub w rękach rozmażaczy.
Zachęcam za tem do zbiorowej kłótni, awantury czy jak to sobie nazwiecie - tych wszystkich, którzy takich atrakcji potrzebuja. Kłóćmy się na potęgę, za łby rwijmy - byle w słusznej sprawie. Choć raz jeden na gwiazdkę zjednoczmy się w miłości do rasy i jak na miłośników grzywek pomóżmy tam gdzie pomoc jest potrzebna.

Monotematyczna jak zawsze, idealistka do przesady - być może. Ale tak jakoś czytajac forum od dwóch dni - wstyd mi że oto ludzie, których łaczy tak wiele odzywają się jedynie wówczas, gdy jest jakaś rozróba.
A przy temacie ważnym i zasługującym na to by cos wspólnie uradzić - nabierają wody w usta.

Posted

Oczywiście przewidziałam brak reakcji wszelkiej, ale ze uparta baba ze mnie to poddawać się nie mam zamiaru. Czas drodzy Państwo pokazać na co was stać - w przenosni i dosłownie. A więc na gwiazdke proponuje zapewnić nowe domy psom z przytułku jerry. Ja tam w was wierzę, że sypniecie kasą i w wigilię uśmiechniecie się z poczuciem, że zrobiliscie coś dobrego.

Czekam na oficjalne deklaracje - zagrajmy w otwarte karty.
500 zł - więcej naprawdę nie mam, ale tyle mogę przekazać.

Posted

ja powiem tak kolja mi sie nie podoba z dwoch przyczyn ale nie bede mowic dlaczego wie o tym dzuzo osob , na pewno wyglada duzo lepiej jak stoi niz jak idzie :evil_lol:

hodowla germanika wpisala sie nie tylko w historie grzywaczy w polsce ale i na swiecie , najbardziej mnie dziwi jednak ostatni "nabytek" wlasciciela , no ale to juz nie moja sprawa... nie bede dociekac dlaczego i po co ... poczekamy zobaczymy

wracajac do swiatowki wygrac BOB'a powinien CAMPARI Sua Sponte :loveu::loveu::loveu: Ania byl rewelacyjny !! (wiem ze sie powtarzam ale skoro moscow wrocil do tematu ml zw euro srd i wsch to ja tez moge sobie pozwolic na maly skok) !! i dla mnie Żuk jest Zw.Św!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJE ZE POWALCZYCIE JESZCZE !!!!!!!! i jestem pewien Aniu ze dokonalas wlasciwych wyborow;) wiesz o co mi chodzi :eviltong: !!!

Ja juz mam obrana droge i wiem w ktorym kierunku bede dazyc czy wyjdzie nie wiem , ale tak latwo sie nie poddam :evil_lol: mam nadzieje ze ktos mi pomoze a jak nie to tez sobie poradze !

w kazdym razie raz na wozie raz pod ...

Posted

[quote]A czepiajac się szczegółów to to jest hodowla next Germanika.....
Hahahaa. Nio przydomek nie ten sam, ale własciciel jak najbardziej....[/quote]Biorąc pod uwagę jeszcze wiecej szczegółów to [b]współwłaściciel[/b]

Posted

i jeszcze jedno , zmienilem zdanie o wielu osobach z tego forum i nie na lepsze

nie wiedzialem ze niektorych to .... tak boli :eviltong:

tyle ze ja tym osobka tak latwo nie popuszcze i mam na tyle cywilnej odwagi zeby im powiedziec co o nich mysle prosto w twarz na jakiejs wystwie :diabloti:

Posted

AGA przez pol nocy rozmawialysmy o tym problemie i co nastepnego dnie nikt sie nie odezwal-ja oczywiscie jestem za realizacja projektu

Posted

Bartuś mówienie o tym że cosik ci się w psie nie podoba nie jest wbrew panujacej na tym forum opini rzeczą złą. Przyznam, że nie sprawiło mi większej radości nic ostatnio niż Twój sukces z Happy. Mimo iż nasze stosunki uległy wręcz zlodowaceniu.Nie przepadam również za Anną 1, ale uważam, ze Cody nie dorasta do pięt Campariemu, który jest powalający. Caparii nigdy w moich oczach jednak nie dorówna Nababowi. Widziałam Nababa w Sopocie i z całą moca stwierdzam, że nie widziałam do tej pory grzywacza, który tak płynąłby po ringu jak on.
Jest to moje zdanie i kazdy ma prawo mieć inne.

Dzisiaj jednak w nosie mam sukcesu obu. Za to hodowców wywołuje do tablicy. Panie Ostrowski, pani Domosławska przyłaczycie się do zbiórki na psy, które sukcesów nie mają? Czy interesuje Was rasa tylko w obrebie własnego podwórka? Przyznam szczerze, że bardziej niz które z Was odniesie większy sukces hodowlany interesuje mnie- ot zwyczjenie czy pomożecie.

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Biorąc pod uwagę jeszcze wiecej szczegółów to [B]współwłaściciel[/B][/quote]

hahahah. Nio i znów musze przyznać Ci racje:placz:

Posted

[quote name='Agama']AGA przez pol nocy rozmawialysmy o tym problemie i co nastepnego dnie nikt sie nie odezwal-ja oczywiscie jestem za realizacja projektu[/quote]

Nio więc z braku reakcji, posanowiłam wywaołaś kazdego z osobna do tablicy, jezeli ktoś nie chce pomóc lub jakiś względów nie moze to nich napisze o tym otwarcie. Chcę by kazdy zajął jakieś stanowisko. Nawet jeżeli ktos da 1 zł to bedzie dla mnie już cos. Od nas zalezy ile psów odkupimy. jeżeli ktoś ma w dupie co się stanie z tymi psami to nich ma odwagę o tym napisac.

Posted

Nio więc Agama, Ja. Mamy tu jeszcze jakiś miłośników grzywaczy? Zwracam się zwłaszcza do wszystkich, którzy tytułuja się hodowcami. Bo w całą resztę nie watpię. Ja zbiore ta kasę - zawezmę się i ją zbiorę. Psy przekaże do ludzi, którzy zajmują się dogoterapią w ośrodkach dziecięcych, ale jeżeli środowisko wypnie się na te psy, to starczy mi determinacji by w każdym medium opisac to środowisko.

Posted

[quote name='miniaga']Bartuś mówienie o tym że cosik ci się w psie nie podoba nie jest wbrew panujacej na tym forum opini rzeczą złą. Przyznam, że nie sprawiło mi większej radości nic ostatnio niż Twój sukces z Happy. Mimo iż nasze stosunki uległy wręcz zlodowaceniu.Nie przepadam również za Anną 1, a[B]le uważam, ze Cody nie dorasta do pięt Campariemu, który jest powalający. Caparii nigdy w moich oczach jednak nie dorówna Nababowi. Widziałam Nababa w Sopocie i z całą moca stwierdzam, że nie widziałam do tej pory grzywacza, który tak płynąłby po ringu jak on[/B].
Jest to moje zdanie i kazdy ma prawo mieć inne.

Dzisiaj jednak w nosie mam sukcesu obu. Za to hodowców wywołuje do tablicy. Panie Ostrowski, pani Domosławska przyłaczycie się do zbiórki na psy, które sukcesów nie mają? Czy interesuje Was rasa tylko w obrebie własnego podwórka? Przyznam szczerze, że bardziej niz które z Was odniesie większy sukces hodowlany interesuje mnie- ot zwyczjenie czy pomożecie.[/quote]

mi sie nabab podobal do pewnego czasu pozniej mi sie opatrzyl:evil_lol: ,

zuk mi sie NIE opatrzy :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...