orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SengaSengana']Donio mam nadzieję, że wiesz co z tym postem zrobić :razz:[/quote] nio ja np. sobie wydrukowalam i kapliczke zrobilam hahahahha
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mam nadzieję, że Donio będzie bystrzejszy, to nie trudne.. tu sprawa jest jasna, czysta i oczywista, bez najmnijeszych wątpliwości :evil_lol:
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 o jak szybko zdjęcie zniknęło...:roll: czyżby to drugie też zaraz zniknie? :evil_lol:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SengaSengana']o jak szybko zdjęcie zniknęło...:roll: czyżby to drugie też zaraz zniknie? :evil_lol:[/quote] o NIE!!!!!!!!!!!!!!! oddawac moje zdjecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 moje jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='orsini']wiecie co nudze sie a i Wam sie przyda cos na poprawe humoru:evil_lol: mam sliczna fotke z Chorzowa z SHOW:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jak Go mam nie kochac????:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] jakos tu nie widze [B]już [/B]żadnego zdjęcia :crazyeye:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SengaSengana']jakos tu nie widze [B]już [/B]żadnego zdjęcia :crazyeye:[/quote] naprawde???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 strach ?????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 oj , drugie zdjęcie już też zniknęło !!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ponoć nie ma mądrzejdszych w całym powiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SengaSengana']oja ponoć nie ma mądrzejdszych w całym powiecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] nie wiem do kogo piejesz, bo chyba nie do mnie? ja mam inteligencje marchewki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 oczywiście , że nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie udał się żarcik dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a to nie zarcik:))to fakt:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
anna1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mam nadzieje ze nie do mnie bo nie radze; z tego co mi wiadomo nie mozna umieszczac fotki osoby bez jej zgody wiec z mojego cytatu zniknela- to logiczne, prznajmniej dla mnie; niedopatrzenie z mojej strony ale juz jest tak jak powinno byc;
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ania logika jest obca niektorym osobom:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malo to takich przykladow we wrzechswiecie?
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='anna1']z tego co mi wiadomo nie mozna umieszczac fotki osoby bez jej zgody wiec z mojego cytatu zniknela- to logiczne, prznajmniej dla mnie; niedopatrzenie z mojej strony ale juz jest tak jak powinno byc;[/quote] cóż ociupinkę za późno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
anna1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 niestety nie malo; ale nadal jestem niepocieszona ze zdradzasz pastucha:shake: ale w sumie jak mawia nasz kochany kolega- tego kwiatu to pol swiatu:cool3:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='SengaSengana']cóż ociupinkę za późno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to zalezy bo jest to fota z show:))))jakby nie patrzyc, a jak wystawiasz stajesz sie osoba publiczna-poczytaj sobie madra glowko
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='anna1']mam nadzieje,że nie do mnie bo nie radze; [/quote] cóz kolejne niedopatrzenie !!!!!!!!! próba groźby ???????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 lekarza szybko!!!!!!!!!!!hahahaha moze Pastuch cos poleci:))w sumie sie zna na tej medycynie
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='orsini']to zalezy bo jest to fota z show:))))jakby nie patrzyc, a jak wystawiasz stajesz sie osoba publiczna-poczytaj sobie madra glowko[/quote] dla mnie i dla mądrzejszych ode mnie w tych sprawach wszystko jest OCZYWISTE !!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to nie moja sprawa tylko DONIA więc zobaczymy co on z tym zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 nio wlasnie:))))))) gratuluje slicznego imporciku hahahahaha cudo wprost!!!!zazdroszcze!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
anna1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 w moich osobistych postach nie ma niedopatrzen:mad: jedunie moze zdazyc sie w cytacie ;
SengaSengana Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 mój komentarz : :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 fajny wiersz: Zgodliwość; Jan Rybowicz Kiedy mi mówią, że dobry Bóg zabiera po śmierci wszystkich ludzi do siebie, do nieba, mówię - tak! Kiedy mi mówią, że nie ma żadnego Boga i zdycha się raz na zawsze, dokładnie i nieodwołalnie, mówię - tak! mówią: święte, to k....., a k......, to święte. Mówię - tak! Mówią: domy wariatów są pełne zapoznanych geniuszy. Tak - mówię - tak! Nie ma sprwiedliwości na tym świecie, mówią, bo biedny zawsze dostaje w kość, a bogaty i tak i tak sie wywinie... Tak - mówię - tak! Mówią: jest pan zdolny, błyskotliwy, wybitny, przystojny, inteligentny, mądry, moralny, wstrzemięźliwy... Tak - mówię - tak! Mówią: jest pan wariatem, alkoholikiem, głupcem, idiotą, grafomanem, erotomanem, zerem, przestępcą, nikim... Tak - mówię - tak! Mówię: tak, tak i jeszcze raz - tak! I odwalcie się wreszcie ode mnie.
Recommended Posts