malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ahhh a jaki jurny i utalentowany wokalnie :loveu: :loveu: :loveu: jest BOSKI!! ilekroć go spotykam na wystawach to cora bardziej się zako****ę :loveu: toć to ideał mężczyzny :razz: :loveu:
miniaga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nesjanka zdięcia super!!!! Ciupek rzeczywiście prezentuje się jak rasowy ogier.
Savannah Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga18 i inni do zobaczenia jutro w Legnicy:evil_lol: bedę robic foty:cool3: mam nadzieje że beda lepsze niz z J.Gory:evil_lol::evil_lol:
Elitesse Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 jak bedzie padac tak jak dzis to czarno to widze :shake:
Nesjanna Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają :loveu::loveu::loveu: ja sobie siedzę w domu : załatwiłam się na cacy - mam nogę w gipsie !!!:evil_lol::evil_lol: Marta Ch - bardzo Cię proszę o kontakt na pw wiesz w jakiej sprawie (mam problemy z poprawnym zainstalowaniem gg - ale próbuję cały czas .... ) Miniaga - fajnie, że zdjęcia Ci się podobają, jednocześnie cieszę, że w wypowiedzi ingeruje MOD .... bo to wszystko naprawdę przekracza wszelkie granice dobrego smaku ....
Donio Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Nesjanka'] jednocześnie cieszę, że w wypowiedzi ingeruje MOD .... bo to wszystko naprawdę przekracza wszelkie granice dobrego smaku ....[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Co się stało? Na długo jesteś unieruchomiona? Co z wystawami?
Nesjanna Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 założyli mi gips na skręcenie - na 3 tyg. !!!!! :razz::razz: obłęd jakiś Toruń jesteśmy na 100% - bo mam wspaniałą pomoc młodych handlerów :multi::multi::multi:
Savannah Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='Elitesse']jak bedzie padac tak jak dzis to czarno to widze :shake:[/quote] parasolka sie przyda:evil_lol: a tak na poważnie lepiej by mimo wszystko nie padało - taką mam nadzieje... :razz:
Savannah Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 popieram wypowiedzi poprzedników - Nesjanka super zdjęcia!!:cool3::cool3:
AnkaW Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [CENTER][B][COLOR=red]ŻYCZĘ POWODZENIA WYSTAWIAJĄCYM [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]W LEGNICY I W ZAKOPANEM[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Miłej zabawy i przyzwoitej bezdeszczowej pogody[/COLOR][/B][/CENTER]
Nesjanna Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [quote name='AnkaW'][CENTER][B][COLOR=red]ŻYCZĘ POWODZENIA WYSTAWIAJĄCYM [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]W LEGNICY I W ZAKOPANEM[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Miłej zabawy i przyzwoitej bezdeszczowej pogody[/COLOR][/B][/CENTER] [/quote] dołączam się :multi::multi:
miniaga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 [B]Wszystkim wystawiającym w Legnicy życzę miłej zabawy i sukcesów.[/B] [B]Prosimy o dużą i obszerną fotorelację:multi: :multi: :multi: [/B]
Iwona Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Hej:loveu: - witam wszystkich po powrocie do "świata żywych":lol: - urlop cudowny ale odcięcie od netu i grzywkomaniackich temacików trochę bolesne:cool3: . [SIZE="4"][COLOR="Red"]Gratuluję wszystkim osiągnięć wystawowych [/COLOR][/SIZE] w "międzyczasie":lol: :multi: :multi: :multi: , w wolnej chwili odrobię zaległości w prześledzeniu wyników:oops: , więc nie gratuluję "imiennie"- ale szczerze cieszę się z osiągnięć "naszych" grzywek:multi: :multi: :multi: Trzymam :bigok: za dzisiejszych zmagających się na ringach życząc jak najlepszych osiągnięć:multi:
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witaj Iwona!!!Gratuluje sukcesu Twojej Kejsi!!!!Idzie panna jak burza!!!!:multi:
Iwona Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ress:lol: - a dziękuję serdecznie:loveu: - to już w takim razie nie mam się:cool3: czym chwalić:oops:
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Chwal sie chwal i koniecznie wstaw foteczki - chetnie poogladam :multi:
miniaga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Przeklejam wyniki z Zakopanego (od ress oczywiście) Zakopane 6.08.2006 PSY Klasa posrednia Focus z Gangu Łysyc - dosk 1 Klasa championow Cypis z Gangu Łysych -dosk 1,CWC,NpwR,ZW RASY Czako Interchart - bdb SUCZKI klasa szczeniat Imprezka z Gangu Łysych WO1,NSZwR Klasa mlodziezy Tosa z Kozłowkowego Wzgorka -nie do oceny klasa posrednia Hariet z Gangu Łysych dosk 1 klasa otwarta Cleo spod Sądeckiej Chmurki dosk 1,CWC,NSwR [B]Ogrome gratulacje dla [COLOR=red]Pana Marka[/COLOR] oraz [COLOR=red]Grucy[/COLOR], i [COLOR=red]Ani od Hariet[/COLOR].[/B] [B]I oczywiście dla [COLOR=red]Cleosi[/COLOR]. [/B] [B]Widzę że reszta rodziny Tasiorka poszła jak burza:evil_lol: :crazyeye: [/B] [B]Panie Marku bardzo bardzo proszę o zdięcie Cleo , jezeli Pan ma oczywiście.[/B] [B]A kto sędziował?[/B]
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Przecieki z Legnicy!!!!!!!!!Komu ,komu?????:evil_lol:
sh_maniak Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gratulacje dla Mileczki za CWC i sreberka Toffciowi :multi:
resuruss Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ciut z Legnicy: Zw Ml.Pies Sekret Pan i Wladca Zw Ml Suczka Cher Odelli NpwR Gremlion Gusio Cassidy NswR Grzywacz Corvette [B]BoB CHER ODELLI :multi: [/B]
Iwona Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 [quote name='resuruss']Chwal sie chwal i koniecznie wstaw foteczki - chetnie poogladam :multi:[/QUOTE] O wynikach w Gdyni chyba wiadomo:cool3: - Kesi oc.dosk.,I miejsce, NSwR, CWC. Cieszę się z poznania Doroty33- było mi baaardzo miło:lol: , żałuję jednak ,że tylko kilka słów zamieniłyśmy ze sobą:placz: . Poznałyśmy również "na żywo" Garvin:loveu: i Kenzo :multi: :loveu: - braciszka Kesi. Dziękuję Doniowi :lol: za dzielne ratowanie mnie z "omdlenia" po wyborze przez sędziego najlepszej suki w rasie w postaci naszej Kesi:crazyeye: , było to dużym szokiem dla nas - stojąc obok tak ślicznej i ututułowanej suki jaką jest ORLA Germanika nie liczyliśmy absolutnie na ten tytuł. Przy okazji wakacyjnych krajoznawczych zapędów, aby połączyć przyjemne z pożytecznym :lol:, zawitaliśmy również na Litwę, gdzie na kłajpedzkiej wystawie Kesi zdobyła oc.doskonałą, 1 miejsce, NSwR oraz BOB wraz z CAC okraszonych piękną rozetą, pucharkiem,dyplomami , karmą oraz miseczką:lol:. Tak więc pod względem wystawowym wakacyjne wyjazdy zaowocowały rozpoczętym championatem Polski oraz Litwy:lol: A zdjęcia będą później :lol:
Recommended Posts