Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anna1']no ja wiem na 200% czyje to "dupsko":))))

a łowcarecki fajne sa orsini, łoj fajne :))))[/quote]
SWINIA!!!!!!!!!!!!!bo wkleje cyca jeszcze !!!!!!!!!!!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety juz wiadomo ze oje:) a dlon niewatpliwie meska:)

orsini- ja ci wkleje!!!! bo jak z łowcareckiem porozmawiam sobie to juz sie tam nie pokazesz:mad: :mad: :mad: :))))) a jeszcze go nie dorwalam:)))) wiec nadal masz szanse:)))

Posted

a to niby dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja napewno cie ukatrupie jak dopadne:mad: :mad: :mad:
fan clubik łowcarecka:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

musze ci dac grafik to bedziesz koczowac :)))) naladujesz bateryjnki za jeden usmiech na caly tydzien....patrz jak niewiele ci trza, romantic orsini:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

hahahaha, Ty mi ten grafik to obiecujesz i obiecujesz, a jak juz masz jakies przecieki to zamiast Oli kto odbiera telefon?az mnie by zatkalo, gdyby nie procenciki:)))))))))))

Posted

[quote name='Dorota_33']Aga zaczynam ,żałować,że nie miałam kamery!!!![/quote]

Ja upadłam w odpowiednim momencie -jak schodzilismy z ringu - i nit juz nie cykał zdięć na szczęscie. Choc niewatpliwie mam ładniejszy tyłek od Anny1 i bardziej gustowną spódnicę;) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='miniaga']Ja upadłam w odpowiednim momencie -jak schodzilismy z ringu - i nit juz nie cykał zdięć na szczęscie. Choc niewatpliwie mam ładniejszy tyłek od Anny1 i bardziej gustowną spódnicę;) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
oo jaka skromna!!!ok na nastepnym show fotorafuje tylek miniagi:))i sami ocenicie:)))))zrobimy konkurs:)))))

Posted

a odczepcie wy sie od mojego tylka:mad: :mad:
ja twojego miniaga nie komentuje a o wlepianie go tutaj sie nie prosilam
orsini i tak masz przechlapane:evil_lol: :evil_lol:

Posted

no ja nie mam kompleksow na punkcie mojego t... czka:)))
a kiecka typowo plazowa- w koncu sie nie wystawialam tylko plazowalam:)))) co zreszta widac na zdjeciu:)))
no ale dosc o tym:)))

Posted

[quote name='sh_maniak']Ja poprosze o fotke łowczareczka :evil_lol:[/quote]
oj JA TEZ POPROSZE!!!!dam za nia butelcynę albo i 2 jak ladna bedzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...