Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss'][IMG]http://img279.imageshack.us/img279/1247/208ya.jpg[/IMG][/quote]
Straszna skóra tej suczki.. no chyba, ze sie nie znam.. ale takie coś jest dalekie od estetyki..

Posted

Mnie na tej wystawie nie było,ale wydaje mi sie ,ze dziewczynka dostala na cos alergii.Byla wystawiana tez w Raciborzu ,gdzie bylam i tego nie miala a jej skorka byla naprawde ladna.
Jak widac choroby XXI wieku dopadaja tez psy....

Posted

No prosze...raz sie przegrywa raz sie wygrywa jak latwo sie moze karta obrocic raz sie dostaje bdb na Europejskiej a raz wygrywa rase...dlatego ja mowie ze nie ma co sie przejmowac tymi wystawami a szczegolnie ich wynikami, a wrecz mozna sie z tego niezle ponabijac:lol:

Posted

ja prosilam aby se nerobili i nevstaviali photos mojich psov!!!
dla tego prose autora tych photo mojej Iriny aby je usunul...ja se ne prose o ich zrobenie ani o vstavenie...
i se ne prose o poglad na exterier mojego psa bo dla mne nema znaczenia poglad ludzi co nie su hodowcami a nic znaczeho nevyhodowali ( i ludzi co vyhodowali zero miotow tylko vlastnia jedneho psa ) ...jak mne bede interesovat ten poglad to si dam svojego psa posedzovat temu cloveku a nebedem o tym tylko citat na forach!!!
bardzo dziekuje

Posted

Ja nie jestem autorem tych zdjec ,ani mnie nikt o nic nie prosił.......nie było mnie na tej wystawie.Opinii nie wyrazalam zadnej,wiec nie wiem o co te oburzenie.Zdjecie usune- prosze bardzo .

Posted

[quote name='Katarinka']ja prosilam aby se nerobili i nevstaviali photos mojich psov!!!
dla tego prose autora tych photo mojej Iriny aby je usunul...ja se ne prose o ich zrobenie ani o vstavenie...
i se ne prose o poglad na exterier mojego psa bo dla mne nema znaczenia poglad ludzi co nie su hodowcami a nic znaczeho nevyhodowali ( i ludzi co vyhodowali zero miotow tylko vlastnia jedneho psa ) ...jak mne bede interesovat ten poglad to si dam svojego psa posedzovat temu cloveku a nebedem o tym tylko citat na forach!!!
bardzo dziekuje[/quote]

Nio to moze nie jeżdzij wogóle na wystawy bo jeszcze ktoś zobaczy Twojego psa? Ludzie czy wyście powariowali?

Posted

[quote]ja se ne [b]prose o ich zrobenie [/b]ani o vstavenie...[/quote]
Em-ki też pewnie nie prosiłaś, a wykorzystujesz jej fotki na www. Domyślam się, że się pytałaś o zgodę.

No i miniaga trafiła w sedno.

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Em-ki też pewnie nie prosiłaś, a wykorzystujesz jej fotki na www. Domyślam się, że się pytałaś o zgodę.
quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]przyjaciół się nie prosi ani nie pyta o zgodę.........;) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

A moja Valentinka ([B]VALENTINO Rosa Thea[/B]) spisuje się świetnie w Danii:multi: właśnie dostałam maila:loveu:

na pokazach (są to bardzo małe wystawy - 'Skue')
Valentino zdobył:
[SIZE=4][COLOR=#a52a2a][SIZE=2][COLOR=black][B]Skue Holstebro 27.05.06[/B][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]bis champion 4
[COLOR=#a52a2a][B][COLOR=black]Skue Studsgård 28.05.06[/COLOR][/B] [/COLOR]bis champion 3

na wystawie klubowej:
[B]Bornholm[/B] [B]01.07.06[/B] Bim (najlepszy pies w rasie) Bis. Bim. 2 clubcert.

na wystawie krajowej:
[COLOR=black][B]Bornholm[/B] [B]02.07.06[/B] Bim (najlepszy pies w rasie)[/COLOR]

Posted

[quote name='Dudek']A moja Valentinka ([B]VALENTINO Rosa Thea[/B]) spisuje się świetnie w Danii:multi: właśnie dostałam maila:loveu:

na pokazach (są to bardzo małe wystawy - 'Skue')
Valentino zdobył:
[SIZE=4][COLOR=#a52a2a][SIZE=2][COLOR=black][B]Skue Holstebro 27.05.06[/B][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]bis champion 4
[COLOR=#a52a2a][B][COLOR=black]Skue Studsgård 28.05.06[/COLOR][/B] [/COLOR]bis champion 3

na wystawie klubowej:
[B]Bornholm[/B] [B]01.07.06[/B] Bim (najlepszy pies w rasie) Bis. Bim. 2 clubcert.

na wystawie krajowej:
[COLOR=black][B]Bornholm[/B] [B]02.07.06[/B] Bim (najlepszy pies w rasie)[/COLOR][/quote]

[FONT=Comic Sans MS]:multi: :multi: :multi: BRAWO!!!!!!!!!!!!;)[/FONT]

Posted

miniaga the best:lol:

Ja tez nie rozumiem skad jakies oburzenie i kto tu ocenia eksterier suczki od Katarynki?? Ja z tego co widze to napisalam tylko ze jak łatwo sie moze obrocic karta raz bdb a raz bob:) Chociaz w sumie europejska bardziej sie liczy niz jakas mala krajowka w dnie Polski ale no my buisness, nie mi zalezy na jakiejs reklamie dla nie mojego psa. To chyba zbyt duze przewrazliwienie na temacie swojego psa. Dobrze ze na świecie nie kazdy ma spluwe bo bym chyba pzrestała jezdzic na wystawy, bo nawet za miłe słowa mogą Cie killim:p:diabloti:

Posted

[B]Dudek[/B] - wielkie gratulacje, jak fajnie gdy hodowca dostaje takie dobre wieści o swoich psiakach :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Katarinka'][B]ja prosilam aby se nerobili i nevstaviali photos mojich psov!!![/B]
bardzo dziekuje[/quote]
a to niby czemu??????
jak JA bede na wystawie to bede robila i na pewno ich nie usune jak JA bede autorem a foty beda robione NA RINGU, bo wtedy moge je wklejac, a Ty mozesz mnie conajwyzej....!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co na Nahaci tez nie ma zdjec Twoich psow????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

A ja dostałam potwierdzenie na Warszawę i zamiast już sobie do siostrzyczki jechać to muszę czekać do końca tygodnia na jakieś cholerne zaświadczenie o stanie zdrowia psa :angryy: :placz: :placz:

Posted

A ja powiem więcej- Katrinko na tym forum każdy, ale to abolutnie każdy ocenia Twojego psa - niekoniecznie pisząc o tym posty. To normalne i niegroźne jeżeli ma się zdrowy dystans do własnych psów. Po to m.in. jeżdzimy na wystawy by podziwiać psy, komentować i wyciagac wnioski. Dzieki dyskustowaniu i wymianie pogladów zdobywamy wiedzę.

Ktoś bardzo bardzo mądry:razz: powiedział mi ostatnio - "Moje psy bronia sie same" Warto o tym pamiętać- smiesznymi zakazami nic nie zdziałasz - kazda wystawa, każde zwycięstwo bedzie mówilo za siebie.

Nie dajmy się zwariowac!!!

Posted

[quote name='AnkaW']A ja dostałam potwierdzenie na Warszawę i zamiast już sobie do siostrzyczki jechać to muszę czekać do końca tygodnia na jakieś cholerne zaświadczenie o stanie zdrowia psa :angryy: :placz: :placz:[/quote]

ja już sie nie moge doczekać niedzieli, chociażz mam stresa jak dam radę z dwoma sukami!!!!

Ale bedzie ubaw, bo Jagódek jest niereformowalny i narazie tylko zabawa jej w głowie.

Posted

[quote name='sh_maniak']Może zaczne produkować koszulki dla właścicieli i psów z przekreślonym aparatem i zostane miliarderką :evil_lol:[/quote]
Matus jaki masz sliczny avatarek, czyzby sie juz dzieciaczki urodzily [B]MOJEJ [/B]Asanpi i wegierskiego sliczniaka :loveu: .

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Dudek gratulacje!!! Gratulacje dla wsztstkich weekendowiczow!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Agel jestes boski :)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black]dodam jeszcze ze Metaxa yla w olszynie 3 na grupie:)[/COLOR][/B]

[B]a co do katarinki to niestety wystawy to sprawa publiczna i wklejane fotki rowniez; mi natomiast nie podoba sie ze zeby wyplynac nazwala jedne ze swoich pierwszych szczeniat nazwami juz zasluzonych suk jak d' nadzeja czy d'czarnuszka; nie maja ona wiele wspolnego z orginalami oprocz pradziadka;[/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...