orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']mówisz, że po mnie możesz wziąć ??? ja tam po koleżankach nie "tego, tamtego" chociaz były wyjątki :))) Ty wiesz ja mam sentyment do whippetów ;)))[/quote] wiem wiem pamietam i do popaprancow emocjonalnych tez wiec pasuje:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 hahahahahahaaaa no ;) ale wiesz... powiem Ci że co do tamtego popaprańca emocjonalnego to sie myliłas ;) może Wąski tez okaże się ................ tu tajemnica ;)
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Donio']Jaki pan taki kram. Oczywiście "złoty" i "brylantowy";)[/quote] Donio jesli nie podoba ci sie jak jest prowadzone forum:mad: przez Wind :loveu::loveu::loveu::loveu: to przeciez nikt cie nie zmusza zebys tu byl :shake:, a na chartach jestes bardzo mile widziany :evil_lol:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Angel bo Cie Dzidtka trzepnie, no jak to Wąskiego miało by tu nie być ???? to tak jakby Giertych czy Lepper zrezygnowali z polityki ;) ja go tu chce, praaaaaaaaagne hihihihihi
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 o rany ale produktywny dzień mieliście :lol: :lol: :lol: ubawiłam sie setnie :klacz:
Donio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Donio jesli nie podoba ci sie jak jest prowadzone forum:mad: przez Wind :loveu::loveu::loveu::loveu: to przeciez nikt cie nie zmusza zebys tu byl :shake:, a na chartach jestes bardzo mile widziany :evil_lol:[/quote] Raz, i na poważnie. Muszę stosować się do punktu 8-ego regulaminu. Ale uważam, że istnieje duża różnica między punktem II i punktem III. Jestem na tym forum, bo kocham grzywki. Szanuję Germanikę i Annę1. Lubię Agamę, Dudek, Nesjankę, Iwonę, Ress, Magę, Dorotę33, Grucę; przepraszam, jeśli o kimś zapomniałem. Wszystkie te osoby poznałem na wystawach i miło z nimi pogawędzić. Oczywiście głównie o grzywkach. A ciebie nie lubię. Bo jesteś nie tylko wyjątkowo infantylny i rozchwiany emocjonalnie, ale masz mało do powiedzenia na interesujący mnie temat. Masz niby jakieś grzywki, ale chyba się ich wstydzisz. Cóz, może kiedyś dorośniesz. A może nie. To zależy tylko od ciebie.
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 to mnie nie lubisz czyu o mnie zaopomniałeś ? nie rań mych uczuć
miniaga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A ja lubię siebie, siebie, siebie i jeszcze siebie. Jezeli jeszcze o kimś zapomniałam........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mówiąc poważnie: za co Wy się tak ludzie nie lubicie? Jeżeleli za cechy charakteru to rozumiem, ale jeżeli tłem tych antypati mają byc grzywki - to Wam współczuje.
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Donio'] [B] A ciebie nie lubię.[/B][/quote] no tym sprawiles mi wieka radosc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wielce sie z tego ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!! i szczerze wspolczuje tym osoba ktore wymieniles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie uwazama rozmowy z toba za ciekawa , a juz napewno nie za taka z ktorej moznaby cokolwiek wyniesc !!!!!!! acha i ............. nie jednak nie napisze :lol::lol::lol::lol::lol: i wcale sie nie przejmuje tym co o mnie napisales:diabloti: bo zdanie takiego czlowieka jak ty sie akurat dla mnie nie liczy :eviltong: *madz bierzemy rozwod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No nareszcie sie skonczyła ta dzisiejsza dyskusja.......:roll:
AnkaW Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='resuruss']No nareszcie sie skonczyła ta dzisiejsza dyskusja.......:roll:[/quote] Oj chyba nie ;)
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 jutro sie na nowo zacznie :placz: ale to nie off - to wystawy - moze by Wind zrobiła z tym porządek? :razz:
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath'] *madz bierzemy rozwod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] widzisz Donio... rzuca mnie :placz:
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AnkaW']No ale o wystawy są spory :p[/QUOTE] owszem... basenji i sznaucerów :eviltong:
AnkaW Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To w takim razie - psychicznie na Kraków przygotowani ??????
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AnkaW']To w takim razie - psychicznie na Kraków przygotowani ??????[/quote] taaaakkkk :diabloti: :lol:
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 taaaaaaaaaa :) ja juz sie doczekac nie moge :loveu: i dostalam dzisiaj potwierdzenia z numerkami :cool1:
AnkaW Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To sprawujcie się tam grzecznie :cool3: :drink1: , bawcie się wspaniale :multi: :multi: :cunao: , zgarniajcie medale i pucharki :B-fly: :B-fly: i pstrykajcie mnóstwo fotek :painting:
resuruss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja nawet nie mysle ,ze mam wystawe.Taki luz ....Jeden pies......do tego nagus.Moge sie wyspac,nie musze wstawac po nocy ...ach jak pieknie!!!!
maga18 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 blisko masz... :diabloti: ja wręcz przeciwnie :angryy: + 2 psy (nagie ;) ) do zrobienia :angryy: = :morning:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='maga18']jutro sie na nowo zacznie :placz: ale to nie off - to wystawy - moze by Wind zrobiła z tym porządek? :razz:[/quote] daj naszej Wind:loveu::loveu::loveu::loveu: swiety spokoj jak ci sie nie podoba to wiesz ... droga wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozwod z twojej winy :lol::lol::lol::lol:
resuruss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bedzie fajnie!!!Moze Hanke wezme ze soba - małe diable tak sie rozkreciło ,ze mam bunt w domu i nikt nie chce z nia zostac :evil_lol:
Recommended Posts