Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzidtka']mówisz, że po mnie możesz wziąć ??? ja tam po koleżankach nie "tego, tamtego" chociaz były wyjątki :))) Ty wiesz ja mam sentyment do whippetów ;)))[/quote]
wiem wiem pamietam i do popaprancow emocjonalnych tez wiec pasuje:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahahahahaaaa no ;) ale wiesz... powiem Ci że co do tamtego popaprańca emocjonalnego to sie myliłas ;) może Wąski tez okaże się ................ tu tajemnica ;)

Posted

[quote name='Donio']Jaki pan taki kram. Oczywiście "złoty" i "brylantowy";)[/quote]

Donio jesli nie podoba ci sie jak jest prowadzone forum:mad: przez Wind :loveu::loveu::loveu::loveu: to przeciez nikt cie nie zmusza zebys tu byl :shake:, a na chartach jestes bardzo mile widziany :evil_lol:

Posted

Angel bo Cie Dzidtka trzepnie, no jak to Wąskiego miało by tu nie być ???? to tak jakby Giertych czy Lepper zrezygnowali z polityki ;) ja go tu chce, praaaaaaaaagne hihihihihi

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Donio jesli nie podoba ci sie jak jest prowadzone forum:mad: przez Wind :loveu::loveu::loveu::loveu: to przeciez nikt cie nie zmusza zebys tu byl :shake:, a na chartach jestes bardzo mile widziany :evil_lol:[/quote]

Raz, i na poważnie.
Muszę stosować się do punktu 8-ego regulaminu. Ale uważam, że istnieje duża różnica między punktem II i punktem III.
Jestem na tym forum, bo kocham grzywki.
Szanuję Germanikę i Annę1.
Lubię Agamę, Dudek, Nesjankę, Iwonę, Ress, Magę, Dorotę33, Grucę; przepraszam, jeśli o kimś zapomniałem. Wszystkie te osoby poznałem na wystawach i miło z nimi pogawędzić. Oczywiście głównie o grzywkach.
A ciebie nie lubię. Bo jesteś nie tylko wyjątkowo infantylny i rozchwiany emocjonalnie, ale masz mało do powiedzenia na interesujący mnie temat.
Masz niby jakieś grzywki, ale chyba się ich wstydzisz.
Cóz, może kiedyś dorośniesz. A może nie. To zależy tylko od ciebie.

Posted

A ja lubię siebie, siebie, siebie i jeszcze siebie. Jezeli jeszcze o kimś zapomniałam........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A mówiąc poważnie: za co Wy się tak ludzie nie lubicie? Jeżeleli za cechy charakteru to rozumiem, ale jeżeli tłem tych antypati mają byc grzywki - to Wam współczuje.

Posted

[quote name='Donio']

[B] A ciebie nie lubię.[/B][/quote]
no tym sprawiles mi wieka radosc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i wielce sie z tego ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
i szczerze wspolczuje tym osoba ktore wymieniles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo nie uwazama rozmowy z toba za ciekawa , a juz napewno nie za taka z ktorej moznaby cokolwiek wyniesc !!!!!!!

acha i ............. nie jednak nie napisze :lol::lol::lol::lol::lol:

i wcale sie nie przejmuje tym co o mnie napisales:diabloti: bo zdanie takiego czlowieka jak ty sie akurat dla mnie nie liczy :eviltong:

*madz bierzemy rozwod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To sprawujcie się tam grzecznie :cool3: :drink1: , bawcie się wspaniale :multi: :multi: :cunao: , zgarniajcie medale i pucharki :B-fly: :B-fly: i pstrykajcie mnóstwo fotek :painting:

Posted

[quote name='maga18']jutro sie na nowo zacznie :placz:

ale to nie off - to wystawy - moze by Wind zrobiła z tym porządek? :razz:[/quote]

daj naszej Wind:loveu::loveu::loveu::loveu: swiety spokoj jak ci sie nie podoba to wiesz ... droga wolna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

rozwod z twojej winy :lol::lol::lol::lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...