macsow1 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bardzo sympatycznie:evil_lol: Pozabijajcie się wszyscy- przynajmniej konkurencja nam odpadnie :multi: ps. psy pierwotne niech idą na swoje forum...:roll:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']dobra nie kupie grzywacza , kupie basenji ;D[/quote] WITAJ W KLUBIE hahahahhahaha ja tez:))))))))))))))))))))))))))))))))) a tu mam ciekawostke z innego forum:))))bo Grazka sie tak chwalila , ze wszystko wygrala: [COLOR=#696969]Psy[/COLOR] [COLOR=#696969]Klasa Juniorów[/COLOR] [COLOR=#696969]1. BUMABALA BAHATI Loango - dosk. BOB JUNIOR, [SIZE=7][B]Res. BOG JUNIOR[/B][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#696969][ rozpoczął Młodzieżowy Championat Polski] to jest jej cytat:)))))) A jakimto cudem?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak byl wybierany TYLKO jeden przedtsawiciel grupy i TYLKO on przechodzil dalej, wiec JAKIM cudem Grazki piesek byl drugi w tejze grupie juniorow? Grunt to poczucie humoru nie ma co:)))))))))))))))) Wanio np. wszedl do glownego finalu gdzie zostaly 4 sztuki i z tego zostalwybrany jeden, czyli co trzy pozostale to rezerwowi zwyciezcy czy jak?????bo nie rozumiem hahahahahha [/COLOR]
Donio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='miniaga']Hej towarszystwo . Możecie iść się kłócic na własne forum. Ups ....każdy na inne. Ten ring zarezerwowany jest dla walk grzywaczy[/quote] Jaki pan taki kram. Oczywiście "złoty" i "brylantowy";)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']ooooo mój idol wrócił :)))))) :oops:[/quote] o nie Kochana!!!! to [SIZE=6][COLOR=Red][B]MÓJ[/B][/COLOR][/SIZE] idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÓJ CI ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ja będę walczyć, wybieraj gołe klaty czy kisiel :))))))))
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']ja będę walczyć, wybieraj gołe klaty czy kisiel :))))))))[/quote] gole klaty w kisielu!!!!o wąskiego to ja do uapdłego walczyc będę!!!!i ładny i mądry i ma ładne psy i te wąsy jak Kmicic z letko brązowym nalotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 będę w Olsztynie na wystawie, może na głównym ringu ???
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']będę w Olsztynie na wystawie, może na głównym ringu ???[/quote] OK, ale u siebie to ja wezwę posiłki:)))))))))))))))więc wygram:)))))))))wąski będzie MÓJ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nazywam się Dzidt, Anna Dzidt aka Dzidtka ;) nie boje się ;D
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']gole klaty w kisielu!!!!o wąskiego to ja do uapdłego walczyc będę!!!!i ładny i mądry i ma ładne psy i te wąsy jak Kmicic z letko brązowym nalotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] orsini:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']nazywam się Dzidt, Anna Dzidt aka Dzidtka ;) nie boje się ;D[/quote] a ja Krystyna J. jak JAGNA:))))))MÓJ CI ON!!!!!!!!!!!!!!
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']a ja Krystyna J. jak JAGNA:))))))MÓJ CI ON!!!!!!!!!!!!!![/quote] bo nie wytrzymam .........JAGNA :lol::lol::lol::lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']bo nie wytrzymam JAGNA :lol::lol::lol::lol:[/quote] a tez sie chcesz bic o wąskiego??? Ty to chyba o Grażynkę z Waniem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']a tez sie chcesz bic o wąskiego??? Ty to chyba o Grażynkę z Waniem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))[/quote] nie nie chce sie bic !!!!!!! poprostu JAGNA jest zaje***ta:evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']a tez sie chcesz bic o wąskiego??? Ty to chyba o Grażynkę z Waniem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))[/quote] ja nawet nie wiem o jaka Grazynke ci chodzi ta od basenji ?? nie to nie chce !!:evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']nie nie chce sie bic !!!!!!! [/quote] NIE CHCESZ GRAŻYNKI??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:toć to drugi wąski tylko kobieta chyba:))))))))))))))))))) [quote name='AngelOfDeath'] poprostu JAGNA jest zaje***ta:evil_lol:[/quote] tak jak Kmicic z letkim nalotem wąsa
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja nawet nie wiem o jaka Grazynke ci chodzi ta od basenji ?? nie to nie chce !!:evil_lol:[/quote] oj tam basenji!!!ale jaka WALECZNA!!! z jakim sercem gotowym do walki, gorąca kobieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']NIE CHCESZ GRAŻYNKI??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:toć to drugi wąski tylko kobieta chyba:))))))))))))))))))) tak jak Kmicic z letkim nalotem wąsa[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']oj tam basenji!!!ale jaka WALECZNA!!! z jakim sercem gotowym do walki, gorąca kobieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ale ona juz z nami skonczyla :lol::lol::lol::lol:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ale ten z Krzyżaków kochał Danusie [B]D jak Dzidtka[/B] :P wygrałam, wygrałam... chociaż ta Danusia umarła... ale co jej to jej ;D
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ale ona juz z nami skonczyla :lol::lol::lol::lol:[/quote] tak myslisz??? ja mysle , ze sie mylisz:)) SHE WILL BE BACK SOON!!! VERY SOON:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']ale ten z Krzyżaków kochał Danusie D jak dzidtka :P wygrałam, wygrałam... chociaż ta Danusia umarła... ale co jej to jej ;D[/quote] czyli wąskiego dostanę w spadku po Tobie tak???[SIZE=1]w zwodzie juz nie bardzo ale w spadku czemu nie:)))))))))))))))))))))))))[/SIZE]
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mówisz, że po mnie możesz wziąć ??? ja tam po koleżankach nie "tego, tamtego" chociaz były wyjątki :))) Ty wiesz ja mam sentyment do whippetów ;)))
Recommended Posts