Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Bardzo sympatycznie:evil_lol:
Pozabijajcie się wszyscy- przynajmniej konkurencja nam odpadnie :multi:
ps. psy pierwotne niech idą na swoje forum...:roll:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzidtka']dobra nie kupie grzywacza , kupie basenji ;D[/quote]

WITAJ W KLUBIE hahahahhahaha
ja tez:)))))))))))))))))))))))))))))))))

a tu mam ciekawostke z innego forum:))))bo Grazka sie tak chwalila , ze wszystko wygrala:
[COLOR=#696969]Psy[/COLOR]
[COLOR=#696969]Klasa Juniorów[/COLOR]
[COLOR=#696969]1. BUMABALA BAHATI Loango - dosk. BOB JUNIOR, [SIZE=7][B]Res. BOG JUNIOR[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#696969][ rozpoczął Młodzieżowy Championat Polski]

to jest jej cytat:))))))
A jakimto cudem?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jak byl wybierany TYLKO jeden przedtsawiciel grupy i TYLKO on przechodzil dalej, wiec JAKIM cudem Grazki piesek byl drugi w tejze grupie juniorow?
Grunt to poczucie humoru nie ma co:))))))))))))))))
Wanio np. wszedl do glownego finalu gdzie zostaly 4 sztuki i z tego zostalwybrany jeden, czyli co trzy pozostale to rezerwowi zwyciezcy czy jak?????bo nie rozumiem hahahahahha
[/COLOR]

Posted

[quote name='miniaga']Hej towarszystwo . Możecie iść się kłócic na własne forum. Ups ....każdy na inne. Ten ring zarezerwowany jest dla walk grzywaczy[/quote]

Jaki pan taki kram. Oczywiście "złoty" i "brylantowy";)

Posted

[quote name='Dzidtka']ooooo mój idol wrócił :)))))) :oops:[/quote]

o nie Kochana!!!!
to [SIZE=6][COLOR=Red][B]MÓJ[/B][/COLOR][/SIZE] idol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÓJ CI ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Dzidtka']ja będę walczyć, wybieraj gołe klaty czy kisiel :))))))))[/quote]

gole klaty w kisielu!!!!o wąskiego to ja do uapdłego walczyc będę!!!!i ładny i mądry i ma ładne psy i te wąsy jak Kmicic z letko brązowym nalotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Dzidtka']będę w Olsztynie na wystawie, może na głównym ringu ???[/quote]
OK, ale u siebie to ja wezwę posiłki:)))))))))))))))więc wygram:)))))))))wąski będzie MÓJ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='orsini']gole klaty w kisielu!!!!o wąskiego to ja do uapdłego walczyc będę!!!!i ładny i mądry i ma ładne psy i te wąsy jak Kmicic z letko brązowym nalotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
orsini:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dzidtka']nazywam się Dzidt, Anna Dzidt aka Dzidtka ;) nie boje się ;D[/quote]
a ja Krystyna J. jak JAGNA:))))))MÓJ CI ON!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AngelOfDeath']bo nie wytrzymam JAGNA :lol::lol::lol::lol:[/quote]

a tez sie chcesz bic o wąskiego???
Ty to chyba o Grażynkę z Waniem:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='orsini']a tez sie chcesz bic o wąskiego???
wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))[/quote]

nie nie chce sie bic !!!!!!!

poprostu JAGNA jest zaje***ta:evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']a tez sie chcesz bic o wąskiego???
wąskiego NAM zostaw:)))))))))))))))))))))))[/quote]

ja nawet nie wiem o jaka Grazynke ci chodzi ta od basenji ?? nie to nie chce !!:evil_lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']nie nie chce sie bic !!!!!!!
[/quote]

NIE CHCESZ GRAŻYNKI??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:toć to drugi wąski tylko kobieta chyba:)))))))))))))))))))

[quote name='AngelOfDeath'] poprostu JAGNA jest zaje***ta:evil_lol:[/quote]
tak jak Kmicic z letkim nalotem wąsa

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ja nawet nie wiem o jaka Grazynke ci chodzi ta od basenji ?? nie to nie chce !!:evil_lol:[/quote]
oj tam basenji!!!ale jaka WALECZNA!!!
z jakim sercem gotowym do walki, gorąca kobieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']NIE CHCESZ GRAŻYNKI??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:toć to drugi wąski tylko kobieta chyba:)))))))))))))))))))

tak jak Kmicic z letkim nalotem wąsa[/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='orsini']oj tam basenji!!!ale jaka WALECZNA!!!
z jakim sercem gotowym do walki, gorąca kobieta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

ale ona juz z nami skonczyla :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ale ona juz z nami skonczyla :lol::lol::lol::lol:[/quote]
tak myslisz???
ja mysle , ze sie mylisz:))
SHE WILL BE BACK SOON!!!
VERY SOON:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

[quote name='Dzidtka']ale ten z Krzyżaków kochał Danusie D jak dzidtka :P wygrałam, wygrałam... chociaż ta Danusia umarła... ale co jej to jej ;D[/quote]

czyli wąskiego dostanę w spadku po Tobie tak???[SIZE=1]w zwodzie juz nie bardzo ale w spadku czemu nie:)))))))))))))))))))))))))[/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...