Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[COLOR=dimgray]Cóż wobec oczywistego powolnego wyłączania komputerów w pracy następuje powolne wyciszanie uczuc... zapewne tylko do jutra.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Chciałam tylko przypomniec że są ludzie którzy potrafią pięknie wygrywac i przegrywac ale niestety prędzej czy później są mieszani z błotem...a szkoda. Potem trudno będzie ponownie nawiązac kontakt z tymi którymi dzisiaj tak pogardzacie.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']bardzo.
Sama wymyslilas?[/quote]

[COLOR=dimgray]Nie należy do słownictwa mojego dośc juz wiekowego pokolenia...[/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Cóż wobec oczywistego powolnego wyłączania komputerów w pracy następuje powolne wyciszanie uczuc... zapewne tylko do jutra.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Chciałam tylko przypomniec że są ludzie którzy potrafią pięknie wygrywac i przegrywac ale niestety prędzej czy później są mieszani z błotem...a szkoda. Potem trudno będzie ponownie nawiązac kontakt z tymi którymi dzisiaj tak pogardzacie.[/COLOR]

[COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote]
[B] a niby KIM ja pogardzam????[/B]
jak na razie to Ty gardzisz Waniem!!!!!
i nawiazanie z nim kontaktu serio bedzie trudne w przyszlosci przez Ciebie

Posted

[quote name='orsini']to Edward Stachura, wiesz takie sobie wierszyki pisal:)))))a to akurat spiewa moja milosc:))))))i do tej milosci sie przyznaje i owszem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tylko, ze ma uczulenie na psy, wiec lipa:)))))))wole psy:))))))))))))))))[/quote]
[COLOR=dimgray]A więc jednak jest coś na rzeczy![/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]

Posted

my sie z Waniem znamy tak jakby od [B]1989 roku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]ile to juz bedzie?17 lat prawie:)))))))))))))))))[/B]
[B]czyli tak jakby wieksza polowa mojego zycia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/B]

Posted

[quote name='gmk']
[COLOR=#696969]Nie nazwę psa po imieniu nie nazwę rasy ale on przecież wie z kim w tym roku sporo wygrał na wystawie... Stan sierści tego psa był przerażający.[/COLOR]
[COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote]

pleciesz bzdury o ktorych nie masz nawet zielonego pojecia . przerazajaca jest twoja paplanina o stanie siersci mojego psa. jeszcze raz ci powtarzam, bo chyba czytasz co ci sie podoba na 10 kart ocen w 8 mam wyraznie podkreslone idealne przygotowanie siersci do wystawy. wypracowane ciezka praca i poswieceniem . i pies ten w znacznej wiekszosci byl w tym roku pokazywany u sedziow zagranicznych. dodatkowo wygral BEST IN SHOW wystawy klubowej na Litwie i jesli myslisz ze takie wyroznienie bylo efektem jakiegos wymyslonego przez ciebie teatru to przekonuje sie bezsprzecznie ze dolaczasz do grona ludzikow z ktorymi nie ma o czym dyskutowac.
ps. w helsinkach wlos byl dla sedziego z Danii priorytetem i wynik mowi sam za siebie .

Posted

[quote name='wanio']pleciesz bzdury o ktorych nie masz nawet zielonego pojecia . przerazajaca jest twoja paplanina o stanie siersci mojego psa. jeszcze raz ci powtarzam, bo chyba czytasz co ci sie podoba na 10 kart ocen w 8 mam wyraznie podkreslone idealne przygotowanie siersci do wystawy. wypracowane ciezka praca i poswieceniem . i pies ten w znacznej wiekszosci byl w tym roku pokazywany u sedziow zagranicznych. dodatkowo wygral BEST IN SHOW wystawy klubowej na Litwie i jesli myslisz ze takie wyroznienie bylo efektem jakiegos wymyslonego przez ciebie teatru to przekonuje sie bezsprzecznie ze dolaczasz do grona ludzikow z ktorymi nie ma o czym dyskutowac.
ps. w helsinkach wlos byl dla sedziego z Danii priorytetem i wynik mowi sam za siebie .[/quote]

[COLOR=dimgray]Cieszę się że wiesz o kogo chodzi. Pozostaje jeszcze poziom w jakim to wyrażasz.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]

Posted

[quote name='gmk']Niestety jest zupełni odwrotnie jako napuszony młodzieniec bez doswiadczenia pogardza wszystkim i wszytkimi tymi na których plecach nie może się w żaden sposób przejechac.

Grazyna[/quote]

no w tym momencie przechodzisz juz sama siebie. zastanow sie dwokrotnie zanim cos powiesz bo to co teraz napisalas przekroczylo juz wszelkie granice.

Posted

[quote name='wanio']no w tym momencie przechodzisz juz sama siebie. zastanow sie dwokrotnie zanim cos powiesz bo to co teraz napisalas przekroczylo juz wszelkie granice.[/quote]

[COLOR=dimgray]Granice to przekroczyła totalna, bezpodstawna krytyka psa z mojej hodowli. Ode mnie nic nie zalezy w Twoim życiu nie znosisz kilku osób które znam i cenię i wykorzytując ten fakt pozwoliłeś sobie na czym karygodny i nieetyczny co jak wiem nie wpisuje się w miano dobrego Handlera![/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR]

Posted

i ciekawe skad masz takie informacje , bo ja nie mialem z toba do dnia dzisiejszego zadnego kontaktu, nie wiedzialem nawet o twoim istnieniu.a tu prosze :
stan siersci mojego psa - duzo do powiedzenie.
jakosc moich psow- duzo do powiedzenie
sposob wystawiania - duzo do powiedzenie
wyniki moich psow - duzo do powiedzenie.
dziwny zbieg okolicznosci.
chyba ktos kieruje twoimi poczynaniami w mojej sprawie. i chyba nie trudno sie domyslec kto to taki. ładnie, ładnie.
Tylko pamietaj zaczynasz przeginać z oskarzeniami. jeszcze raz ci powtorze - [SIZE=3][B]zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz ![/B][/SIZE]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Granice to przekroczyła totalna, bezpodstawna krytyka psa z mojej hodowli. Ode mnie nic nie zalezy w Twoim życiu nie znosisz kilku osób które znam i cenię i wykorzytując ten fakt pozwoliłeś sobie na czym karygodny i nieetyczny co jak wiem nie wpisuje się w miano dobrego Handlera![/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR][/quote]
nieetycznie to postapil ktos przy porownaniu suk o CACIB w szczecinie i na bank bankow nie byl to Wanio wiec sie wkoncu odczep , wielb sobie te twoje osobki wchodz im w tylek bez wazeliny jak to kiszonka buraczana potrafi najlepiej i zalej je zlotem albo opraw ich fotografie w ramki !! i modl sie do nich !! moze ci to pomoze !!

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Granice to przekroczyła totalna, bezpodstawna krytyka psa z mojej hodowli. Ode mnie nic nie zalezy w Twoim życiu nie znosisz kilku osób które znam i cenię i wykorzytując ten fakt pozwoliłeś sobie na czym karygodny i nieetyczny co jak wiem nie wpisuje się w miano dobrego Handlera![/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR][/quote]
no wiec wlasnie wszystko juz jasne!
brawo!
macie teraz wszyscy grzywkowicze swoj autorytet geba kogos innego , nie swoja ale niszczyc wszystkich ktorym cos wychodzi !

brawo !!!
gratuluje!

Posted

[quote name='wanio']no wiec wlasnie wszystko juz jasne!
brawo!
macie teraz wszyscy grzywkowicze swoj autorytet geba kogos innego , nie swoja ale niszczyc wszystkich ktorym cos wychodzi !

brawo !!!
gratuluje![/quote]

[COLOR=dimgray]Nic nie rozumiesz bo zamknięty jesteś w skorupie nienawiści.[/COLOR]
[COLOR=#696969]Jad którym zioniesz mnie nie dosięga, a przy tym to w jaki sposób przedstawiasz swoje racje nie jest śmieszne... [/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
[COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]

Posted

[quote name='AngelOfDeath']wielb sobie te twoje osobki wchodz im w tylek bez wazeliny jak to kiszonka buraczana potrafi najlepiej [/quote]
:crazyeye: a ty wchodzisz bez wazeliny ??????????? współczuje !!!!!!!!!!!!! :lol:

Posted

jaki jad ? napisalem jedynie o psie ktory nie jest zabardzo poprawny, bo nie jest i co w tym strasznego.
[B]natomiast ty posunelas sie do oskarzen o ktorych nie masz zielonego pojecia bo nie znasz mnie a ja nie znam ciebie. a mimo to napisalas co napisalas nie znajac mnie wogle, jaki z tego morał? wszyscy juz wiedza.[/B]
naszczescie wszystko wyjasnilas sama i wiadomo juz o co chodzilo .
koncze dyskusje z toba i jeszcze raz gratuluje

Posted

[quote name='wanio']jaki jad ? napisalem jedynie o psie ktory nie jest zabardzo poprawny, bo nie jest i co w tym strasznego.
[B]natomiast ty posunelas sie do oskarzen o ktorych nie masz zielonego pojecia bo nie znasz mnie a ja nie znam ciebie. a mimo to napisalas co napisalas nie znajac mnie wogle, jaki z tego morał? wszyscy juz wiedza.[/B]
naszczescie wszystko wyjasnilas sama i wiadomo juz o co chodzilo .
koncze dyskusje z toba i jeszcze raz gratuluje[/quote]

[COLOR=dimgray]Widzę że nawet nie wiesz co pisałeś i jakich słow użyłeś...[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Poczytaj swoje posty i może zrozumiesz że są słowa których nie wypada skierowac do hodowcy, [/COLOR]
[COLOR=dimgray]Przekręcanie wszystkiego i szukanie podwójnego dna jest beznadziejne...[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]

Posted

[quote name='SengaSengana']:crazyeye: a ty wchodzisz bez wazeliny ??????????? współczuje !!!!!!!!!!!!! :lol:[/quote]

i znow objawia sie twoja przecinkowatosc bo pisalem o tobie , nie o sobie !!

ohhh ty moj mloteczku :cunao:ty ty :evil_lol:

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Widzę że nawet nie wiesz co pisałeś i jakich słow użyłeś...[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Poczytaj swoje posty i może zrozumiesz że są słowa których nie wypada skierowac do hodowcy, [/COLOR]
[COLOR=dimgray]Przekręcanie wszystkiego i szukanie podwójnego dna jest beznadziejne...[/COLOR]

przekrecasz to teraz ty , wszystko. ostatnie z listy twoich oskarzen w moim kierunku bylo po pierwszy - beznadziejne, po drugie- to wlasnie nie przystoi hodowcy, po trzecie nie mialas o tym zielonego pojecia bo nie znamy sie wogle.
krecisz teraz w kolko i wracasz do problemu psa ktory byl tylko podkladka do pojechania po kims z durnymi oskarzeniami. geba osoby ktora mnie wogle nie zna i nie ma zielonego pojecia o mnie i pracy jaka wkladam w moje psy.
nie mam sobie nic do zarzucenia, pracuje ciezko na sukcesy moich psow i jesli kogos to boli ze czasem mi sie udaje to w taki wlasnie sposob potrafi to nakrecic.nie ma co teraz odwracac kota ogonem bo sprawa jest jasna .tyle

Posted

[quote name='SengaSengana']a ja pisze o Tobie !!!!! oj ty młocie ty,ty,ty :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:[/quote]
ciekawe skad wiesz co i jak !! ale spoko wiem ze masz w tym doswiadczenie i nie rozumiesz metafor kierowanych do ciebie :p

i przestan mnie nasladowac , znajdz swoje nowe slowka ktore moglabys do mnie kierowac , rozumiem ze juz nie rozmawiasz przez telefon....

Posted

[quote name='wanio']krecisz teraz w kolko i wracasz do problemu psa ktory byl tylko podkladka do pojechania po kims z durnymi oskarzeniami[/quote]

[COLOR=dimgray]I własnie o to mi chodziło ! Nareszcie przyznałeś do czego i w jaki sposób wykorzystałeś Arti.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]Żegnam,nie mamy sobie już wiecej nic do powiedzenia, Twoje przyznanie mi wystarcza.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]I własnie o to mi chodziło ! Nareszcie przyznałeś do czego i w jaki sposób wykorzystałeś Arti.[/COLOR]

[COLOR=dimgray]Żegnam,nie mamy sobie już wiecej nic do powiedzenia, Twoje przyznanie mi wystarcza.[/COLOR]

kto do czego sie przyznal ?? ja w tym watku nic nie widze !!

Posted

a ja ciesze sie ze wkoncu szerokie grono dogomaniakow widzi jak postepuja pewne grupy osob i warto przy takiej okazji otworzyc oczy i spojrzec w oczy prawdzie.

mozesz byc pewna ze wasze podlosci nie ruszyly mnie nawet odrobine a to w jakim swietle przedtawiaja was widac czarno na białym.
pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...