orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Piszę tak jasno jak tylko można...by zachowac więcej dobrego wychowania niz Wy tu pokazujecie...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] oj taplasz się z nami w jednym bagienku więc jak to mówią sąsiedzi feel free i rzucaj błotkiem do woli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mów KONKRETNIE. Co brak Ci odwagi cywilnej żeby nazwać psa po imieniu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']oj taplasz się z nami w jednym bagienku więc jak to mówią sąsiedzi feel free i rzucaj błotkiem do woli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mów KONKRETNIE. Co brak Ci odwagi cywilnej żeby nazwać psa po imieniu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] [COLOR=dimgray]Zagrywki dzieci w przedszkolu...Zaczynam tracic do Ciebie szacunek...Szkoda.[/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Radziłabym byś zajął się swoimi psami i ich przygotowaniem, wyjdziesz na tym lepiej.[/COLOR] [/quote] nio jasne!!!!! czyli Helsinki Cie tak bola tak????? Bo Wanio tam wystawial nie swoja suke i dostal CAC, CACiB i BEST OF BREED!!!i to z wieloma zwyc. swiata czy europy!!!!!!
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Zagrywki dzieci w przedszkolu...Zaczynam tracic do Ciebie szacunek...Szkoda.[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] szacunek???? nie oszukujmy sie:))) jaki znowu szacunek?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Radziłabym byś zajął się swoimi psami i ich[B] przygotowaniem[/B], wyjdziesz na tym lepiej.[/COLOR] [COLOR=dimgray]Przed chwilą wspominałam o dobry wychowaniu Wydaje mi się że rodzice w Twoim wypadku o tym zapomnieli.[/COLOR] [COLOR=#696969]Chyba że Ty tez skrycie ....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote] ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??[/quote] ICH SUKCESY!!!!!!! bo one WYGRYWAJA!!!! wracaja z Helsinek ze Zwyciestwem Europy i RASY naprzyklad, a to juz boli niektorych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??[/quote] [COLOR=dimgray]Nie podoba mi się kiedy ma się cudnego psa i nie potrafi z niego wyciągnąc piekna... To wszystko.[/COLOR] [COLOR=dimgray][/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=#696969]Stan sierści tego psa był przerażający.[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] ot fachowiec z Ciebie no!!!!! tylko skoro tak duzo z tym psiakiem wygral to jakos dziwne ze zaden sedzia tego nie zauwazyl!!!!no szok poprostu!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']ICH SUKCESY!!!!!!! bo one WYGRYWAJA!!!! wracaja z Helsinek ze Zwyciestwem Europy i RASY naprzyklad, a to juz boli niektorych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Tak myślisz?[/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
wanio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Poszukam w wolnej chwili zdjęcie psa rasy którą wystawiasz i sam zobaczysz jak powinien wyglądac kiedy wygrywa wystawy....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Te same psy mają moji serdeczni znajomi w Autralii i w Szwecji...[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: aaahahahahahahahahha no czekamy czekamy. jesli mowisz ze sznaucery ktore pokazuje sa brzydko zrobione to czekam niecierpliwie na zdjecia tych idealow.ciekawe, na 10 ostatnich kart ocen chyba w przypadku 8 z nich nam podkreslone doskonale przygotowanie psa. dawaj szybko te zdjecia bo umre z ciekawowsci
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']ot fachowiec z Ciebie no!!!!! tylko skoro tak duzo z tym psiakiem wygral to jakos dziwne ze zaden sedzia tego nie zauwazyl!!!!no szok poprostu!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR]. [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a moze ja Ci na priw wysle numer do Wania, bo widze, ze Ci sie on normalnie podoba!tylko nie wiem jak bedzie w druga strone, bo co jak co , ale Wanio ma dobry gust i podobaja mu sie PIEKNE kobiety czy jak to szlo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']nio jasne!!!!! czyli Helsinki Cie tak bola tak????? Bo Wanio tam wystawial nie swoja suke i dostal CAC, CACiB i BEST OF BREED!!!i to z wieloma zwyc. swiata czy europy!!!!!![/quote] [COLOR=dimgray]Przykro mi nie wiedziałam...Ale jesli wygrał to znaczy że należą mu się GRATULACJE ![/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR]. [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote] degre co??????????????????????? czy moglabys jasniej poprosimy
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']a moze ja Ci na priw wysle numer do Wania, bo widze, ze Ci sie on normalnie podoba!tylko nie wiem jak bedzie w druga strone, bo co jak co , ale Wanio ma dobry gust i podobaja mu sie PIEKNE kobiety czy jak to szlo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Im dalej w las tym bardziej upewniasz mnie że trafiłam w 10![/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Przykro mi nie wiedziałam...Ale jesli wygrał to znaczy że należą mu się GRATULACJE ![/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] nio naleza!!! wlasnie za przygotowanie i hendling:loveu: :loveu: :loveu:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']nio naleza!!! wlasnie za przygotowanie i hendling:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=dimgray]Jak widzisz nie jestem zapamietała w nienawiści po prostu jak ktoś coś wygrywa to chylę czoła![/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Jak widzisz nie jestem zapamietała w nienawiści po prostu jak ktoś coś wygrywa to chylę czoła![/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] ja tak samo!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']ja tak samo!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]No to w końcu dogadałysmy się ![/COLOR] [COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]No to w końcu dogadałysmy się ![/COLOR] [COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR][/quote] ale na krotko:))))) bo ja dalej czekam na imie tego psa:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR]. [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote] no i ciagle prosze o rozszyfrowanie tego psychodolicznego slowa: DEGRENGOLADA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']ale na krotko:))))) bo ja dalej czekam na imie tego psa:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]jednak nie...szkoda[/COLOR] [COLOR=dimgray]A te poetyckie linjki zmienione ostatanio w Twoich postach to dotyczą kogo...[/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']no i ciagle prosze o rozszyfrowanie tego psychodolicznego slowa: DEGRENGOLADA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Fajne , Prawda ?[/COLOR] [COLOR=dimgray][/COLOR] [COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]A te poetyckie linjki zmienione ostatanio w Twoich postach to dotyczą kogo...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] to Edward Stachura, wiesz takie sobie wierszyki pisal:)))))a to akurat spiewa moja milosc:))))))i do tej milosci sie przyznaje i owszem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko, ze ma uczulenie na psy, wiec lipa:)))))))wole psy:))))))))))))))))
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Fajne , Prawda ?[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR][/quote] bardzo. Sama wymyslilas?
Recommended Posts