Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Piszę tak jasno jak tylko można...by zachowac więcej dobrego wychowania niz Wy tu pokazujecie...[/COLOR]

[COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote]
oj taplasz się z nami w jednym bagienku więc jak to mówią sąsiedzi feel free i rzucaj błotkiem do woli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i mów KONKRETNIE. Co brak Ci odwagi cywilnej żeby nazwać psa po imieniu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']oj taplasz się z nami w jednym bagienku więc jak to mówią sąsiedzi feel free i rzucaj błotkiem do woli:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i mów KONKRETNIE. Co brak Ci odwagi cywilnej żeby nazwać psa po imieniu????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

[COLOR=dimgray]Zagrywki dzieci w przedszkolu...Zaczynam tracic do Ciebie szacunek...Szkoda.[/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]
[COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Radziłabym byś zajął się swoimi psami i ich przygotowaniem, wyjdziesz na tym lepiej.[/COLOR]
[/quote]
nio jasne!!!!!
czyli Helsinki Cie tak bola tak?????
Bo Wanio tam wystawial nie swoja suke i dostal CAC, CACiB i BEST OF BREED!!!i to z wieloma zwyc. swiata czy europy!!!!!!

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Zagrywki dzieci w przedszkolu...Zaczynam tracic do Ciebie szacunek...Szkoda.[/COLOR]

szacunek????
nie oszukujmy sie:)))
jaki znowu szacunek?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Radziłabym byś zajął się swoimi psami i ich[B] przygotowaniem[/B], wyjdziesz na tym lepiej.[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Przed chwilą wspominałam o dobry wychowaniu Wydaje mi się że rodzice w Twoim wypadku o tym zapomnieli.[/COLOR]
[COLOR=#696969]Chyba że Ty tez skrycie ....[/COLOR]

[COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote]

ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??[/quote]

ICH SUKCESY!!!!!!!
bo one WYGRYWAJA!!!!
wracaja z Helsinek ze Zwyciestwem Europy i RASY naprzyklad, a to juz boli niektorych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ja nie rozumiem co ci sie nie podoba w przygotowaniu tych psow ??[/quote]

[COLOR=dimgray]Nie podoba mi się kiedy ma się cudnego psa i nie potrafi z niego wyciągnąc piekna... To wszystko.[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=#696969]Stan sierści tego psa był przerażający.[/COLOR]

ot fachowiec z Ciebie no!!!!!
tylko skoro tak duzo z tym psiakiem wygral to jakos dziwne ze zaden sedzia tego nie zauwazyl!!!!no szok poprostu!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ICH SUKCESY!!!!!!!
bo one WYGRYWAJA!!!!
wracaja z Helsinek ze Zwyciestwem Europy i RASY naprzyklad, a to juz boli niektorych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]Tak myślisz?[/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Poszukam w wolnej chwili zdjęcie psa rasy którą wystawiasz i sam zobaczysz jak powinien wyglądac kiedy wygrywa wystawy....[/COLOR]
[COLOR=dimgray]Te same psy mają moji serdeczni znajomi w Autralii i w Szwecji...[/COLOR]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

aaahahahahahahahahha no czekamy czekamy.
jesli mowisz ze sznaucery ktore pokazuje sa brzydko zrobione to czekam niecierpliwie na zdjecia tych idealow.ciekawe, na 10 ostatnich kart ocen chyba w przypadku 8 z nich nam podkreslone doskonale przygotowanie psa.
dawaj szybko te zdjecia bo umre z ciekawowsci

Posted

[quote name='orsini']ot fachowiec z Ciebie no!!!!!
tylko skoro tak duzo z tym psiakiem wygral to jakos dziwne ze zaden sedzia tego nie zauwazyl!!!!no szok poprostu!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR].

[COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]

Posted

a moze ja Ci na priw wysle numer do Wania, bo widze, ze Ci sie on normalnie podoba!tylko nie wiem jak bedzie w druga strone, bo co jak co , ale Wanio ma dobry gust i podobaja mu sie PIEKNE kobiety czy jak to szlo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']nio jasne!!!!!
czyli Helsinki Cie tak bola tak?????
Bo Wanio tam wystawial nie swoja suke i dostal CAC, CACiB i BEST OF BREED!!!i to z wieloma zwyc. swiata czy europy!!!!!![/quote]

[COLOR=dimgray]Przykro mi nie wiedziałam...Ale jesli wygrał to znaczy że należą mu się GRATULACJE ![/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR].

degre co???????????????????????
czy moglabys jasniej poprosimy

Posted

[quote name='orsini']a moze ja Ci na priw wysle numer do Wania, bo widze, ze Ci sie on normalnie podoba!tylko nie wiem jak bedzie w druga strone, bo co jak co , ale Wanio ma dobry gust i podobaja mu sie PIEKNE kobiety czy jak to szlo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]Im dalej w las tym bardziej upewniasz mnie że trafiłam w 10![/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Przykro mi nie wiedziałam...Ale jesli wygrał to znaczy że należą mu się GRATULACJE ![/COLOR]
nio naleza!!!
wlasnie za przygotowanie i hendling:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='orsini']nio naleza!!!
wlasnie za przygotowanie i hendling:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[COLOR=dimgray]Jak widzisz nie jestem zapamietała w nienawiści po prostu jak ktoś coś wygrywa to chylę czoła![/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Jak widzisz nie jestem zapamietała w nienawiści po prostu jak ktoś coś wygrywa to chylę czoła![/COLOR]

ja tak samo!!!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ja tak samo!!!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]No to w końcu dogadałysmy się ![/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]No to w końcu dogadałysmy się ![/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR][/quote]
ale na krotko:)))))
bo ja dalej czekam na imie tego psa:mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Bo w Polsce czasem jest taka degrengolada...szczególnie w tej rasie[/COLOR].

no i ciagle prosze o rozszyfrowanie tego psychodolicznego slowa: DEGRENGOLADA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']ale na krotko:)))))
bo ja dalej czekam na imie tego psa:mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]jednak nie...szkoda[/COLOR]
[COLOR=dimgray]A te poetyckie linjki zmienione ostatanio w Twoich postach to dotyczą kogo...[/COLOR]
[COLOR=#696969][/COLOR]

Posted

[quote name='orsini']no i ciagle prosze o rozszyfrowanie tego psychodolicznego slowa: DEGRENGOLADA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=dimgray]Fajne , Prawda ?[/COLOR]
[COLOR=dimgray][/COLOR]
[COLOR=dimgray]Grazyna[/COLOR]

Posted

[quote name='gmk'][COLOR=dimgray]A te poetyckie linjki zmienione ostatanio w Twoich postach to dotyczą kogo...[/COLOR]

to Edward Stachura, wiesz takie sobie wierszyki pisal:)))))a to akurat spiewa moja milosc:))))))i do tej milosci sie przyznaje i owszem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tylko, ze ma uczulenie na psy, wiec lipa:)))))))wole psy:))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...