Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='SengaSengana']piszesz do mnie czy koło mnie?
to może na priva napisz bo Cię zaraz Dzidka pogoni a ja nie rozumiem o czym Ty piszesz....
a z upadku nadal sie wielce cieszę !!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:[/quote]
ja do ciebie na priv :lol::lol::lol::lol: oszlalas !!!!!!!!!! az tak ci goraco do glowy juz w tym wieku:evil_lol: uderzylo:eviltong: ????????????????????????????????????????????????????????????

wiec oswiadczam tobie ze nie mam zamiaru korespondowac z toba na priv !!

zreszta juz nie raz ci o tym napisalem a nie lubie sie powtarzac :roll:

i pisze DO CIEBIE!!!!!!!!!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath']ja do ciebie na priv :lol::lol::lol::lol: oszlalas !!!!!!!!!! az tak ci goraco do glowy juz w tym wieku:evil_lol: uderzylo:eviltong: ????????????????????????????????????????????????????????????

wiec oswiadczam tobie ze nie mam zamiaru korespondowac z toba na priv !!

zreszta juz nie raz ci o tym napisalem a nie lubie sie powtarzac :roll:

i pisze DO CIEBIE!!!!!!!!![/quote]
to przeliteruj to Dzidce, ona powinna Ci już zwrócic uwagę, że to forum publiczne i tak dalej.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiła :crazyeye:

Posted

[quote name='SengaSengana']to przeliteruj to Dzidce, ona powinna Ci już zwrócic uwagę, że to forum publiczne i tak dalej.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwię się, że jeszcze tego nie zrobiła :crazyeye:[/quote]
moze Dzi[B]dt[/B]ka lubi czytac moje posty w przeciwienstwie to twoich :diabloti:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']moze Dzi[B]dt[/B]ka lubi czytac moje posty w przeciwienstwie to twoich :diabloti:[/quote]
Angel to wszystko ???????????? słabiutko !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :crazyeye:

Posted

[quote name='SengaSengana']Angel to wszystko ???????????? słabiutko !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :crazyeye:[/quote]

raczej to tobie brakuje juz argumentow nie mi :lol::evil_lol::lol: o czym najlepiej mowi ten zacytowany przeze mnie twoj ostatni post:eviltong:

jestes cienka jak przecinek :p:diabloti:

Posted

[quote name='macsow1']Oboje zniżacie się do swojego poziomu. :angryy:
ps. Mądrzejszy powinien chyba ustąpić..:eviltong:[/quote]
Angel ustąp w takim razie:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']wlasnie juz z tym czyms skonczylem :lol: poprzez " przecinek ":diabloti:[/quote]
[B]niestety to rozumu nie dodaje !!!!!!!!!!!!!! nie oszukujmy się !!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='macsow1']Czy tu tak zawsze?
jestem tu od niedawna a tyyyle sie dzieje...
(tak sobie jada wszyscy):evil_lol:[/quote]

norma , ale w zyciu nie mozna sie nudzic !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dzidtka']chyba sobie kupie grzywacza... to sie zacznie :d :diabloti: :evil_lol:[/quote]

hahahahahhaha
a ja BASENJI:)))))))))))

Posted

[quote name='Dzidtka']chyba sobie kupie grzywacza... to sie zacznie :d :diabloti: :evil_lol:[/quote]
hahaha ja mojego grzywka jeszcze musze spłacić do końca :eviltong:

Posted

[quote name='miniaga']Jeżeli dobrze wszystko zrozumiałam:

Anna 1 usuneła zdięcie na którym pies z jej hodowli wisiał na ringówce. Agama stwierdziła, że dosyć to brutalne, bo ona stosuje inne metody. Zostala uznana za nienormalną i za zazdrosnice. Góral jak zwykle na wystawie stosował słynne juz zagrywki z tupaniem, syczeniem itp. Gosia i Kropki przekonywała wszystkich, ze sa zadrosni o "klase" psów Germaniki i że my Biedaki nigdy takiego sukcesu nie osiegniemy.
Ja w standardzie robię zadyme. Angel dogaduje Sendze i śmietance - inni Angelowi.

No przeciez mówię ze nic szczególnego:shake:

Wystarcczjaco nie zawoalowane Ress?[/quote]

w celu uscislenia- nie ja zdjeclam zdjecie bo nie ja bylam jego autorem i bardzo dzikkuje M.chmilewskiej za ogromna zyczliwosc; AGAMA nie zostala uznana za nienormalna i za zazdroscnice- idiotycznie wysnute- tylko po co takie komentarz z jej strony skoro moje psy sa nauczone takiego handlingu i nie jest to metoda silowa- jedne sa uczone tak inne inaczej a kazdy pies ma inne predyspozycje do innego wystawiania; nikt przynajmniej z moich znajomych nie jest zazdrosny o klase psow germaniki bo tak sie sklada ze ja mam to samo, te same papiery , lisek jest po moim psie i suce germaniki wiec o co ten szum??? a te psy to nie sa jedyne ladne grzywki i swiat nie konczy sie na germanice. mioch psach(bardzo niewielkiej hodowli) czy sasquehannie( z ktorej sie wszystcy z Gingerysow wywodzimy jak by na to nie patrzec), co widac na wystawach, tylko nbie wiem czemu inni tego nie zauwazaja i nadal robiz zadyme;
moj komentarz nie dotyczyl Gorala bo on umie zachowac sie w ringu i jeszzce do konca sie nie zesnobowal czego mu z calego serca zycze aby pozostal nadal soba;
i jeszcze raz dziekuje Waniowi za super handling bo ja niestety nie moglam uczestniczyc w szczecinskiej wystawie;

Posted

Anna 1

Napisałam o ile dobrze zrozumiałam.... Sformułowanie to miało na celu pokazanie, że moje wnioski mogą byc błędne. I chetnie się dowiem o kim pisałas - po co te aluzje - postaw kropke nad i i powiedz o kogo chodzi - inaczej siejesz ylko zamęt .

Wiesz moja Tasmina ma w dużej części zbiezny rodowód z psami z Germaniki, ale nie powiedziałabym aby to było to samo. Co do snobizmu... zwykle jest tak Anno, że nie zauważamy własnego.

Posted

[quote name='miniaga']Anna 1

Napisałam o ile dobrze zrozumiałam.... Sformułowanie to miało na celu pokazanie, że moje wnioski mogą byc błędne. I chetnie się dowiem o kim pisałas - po co te aluzje - postaw kropke nad i i powiedz o kogo chodzi - inaczej siejesz ylko zamęt .

Wiesz moja Tasmina ma w dużej części zbiezny rodowód z psami z Germaniki, ale nie powiedziałabym aby to było to samo. Co do snobizmu... zwykle jest tak Anno, że nie zauważamy własnego.[/quote]

no jeslio znasz mnie osobiscie to mozesz cos na ten temat powiedziec; ja tu nie rzycam nazwiskami bo po co; ta osoba doskonale wie o co chodzi;
jesli uwazasz ze jestem snobka to no problem- jakos nie mam problemu z nawiazywaniem kontaktow na wystawach z innymi wystawcami; mylse ze jeszzce snobizm mi do glowy nie uderzyyl mimo wszystko:))
a ty myslisz ze wszystkie zwierzeta w tych hodowlach sa wystawowe?? nie ma takich hodowli:) nie ja zaczelam siac zamet jesli tego nie zauwazylas:) zparaszam do rozmowy na nastepnej wystawie , bardzo chetnie cie poznam i sama ocenisz ile we mnie snobizmu:)

Posted

Bartek Mi wolno się uwielbiac. Człowiek tak cudowny jak ja ma wręcz taki obowiązek:evil_lol:

A snobiz pojmuje jednak troche inaczej niz narcyzm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...