Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Misa']Witam wszystkich hodowcow grzywaczy!

Serdecznie pozdrawiam z Czech, hodowla z Jasné hvězdy.
[URL="http://www.zjasnehvezdy.unas.cz"]http://www.zjasnehvezdy.unas.cz[/URL][/quote]

Dzień dobry [B][COLOR=navy]Misa[/COLOR][/B] - witaj na forum :)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no ja tez serdecznie dziekuje za gratulacje!
Innym , ktorym nie gratulowalam SERDECZNIE GRATULUJE!!!!!
moze sie napijmy z tej okazji:))
:knajpa: :popcorn: :knajpa: :drinka: :drinka:

Posted

a ja nie będę wymieniać wszystkich osobno :cool1:

za to wszystkim zwycięzcom (i nie tylko)

[B][SIZE=5][COLOR=RoyalBlue]PRZEOGROMNE GRATULACJE !!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Misa']Witam wszystkich hodowcow grzywaczy!
Chcialam zlozyc wielkie gartulacje dla [COLOR=red][B]Kessi i Iwonki i Jasona i Darii[/B][/COLOR]! Ciesze sie, ze te szczenieta dotarly do takich wspanialych rek.
Wasze forum czytam juz dlugo i bardzo mnie sie podobaja wasze mile wpisy, jak jestescie przyjaciele i w konkurecii.
Gratuluje takze wszyskim ostatnim k wspanialym wynikam na wystawach i k ladnym grzywkam.
Przepraszam za moj jazyk polski, pisze, jak mysle i slysze...
Serdecznie pozdrawiam z Czech, hodowla z Jasné hvězdy.
[URL="http://www.zjasnehvezdy.unas.cz"]http://www.zjasnehvezdy.unas.cz[/URL][/QUOTE]

[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Jak bardzo mi miło powitać na naszym grzywaczowym forum Miszę[/B][/SIZE][/COLOR]- bardzo się cieszę ,że zawitałaś do nas:Cool!: :Rose: . Dziękujemy za gratulacje i cieszę się ,że dajemy powód do dumy. Dziękuję za tą iskierkę radości , baaardzo kochaną przez wszystkich domowników Kesi:iloveyou:
Pięknie piszesz po polsku:crazyeye: - wielkie brawa i wyrazy uznania:lol:[B][/B][B][/B]

Posted

[quote name='Em-ka'][B][COLOR=navy]Iwonka[/COLOR][/B]........ Tito jest mój....... a ja to co?????????!!!!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie pogłasiasz mnie??????????[/QUOTE]
:oops: :oops: :oops: :oops: mam [SIZE="6"]cichutką[/SIZE] :cool3: nadzieję, że
jednak wybaczysz mi i nie zwisnę :grab: na pobliskim drzewie- oczywiście dla mamusi Titusia :Rose: :Rose: :Rose: w ramach przeprosin i i powinszowań:lol:

Posted

[quote name='orsini']
moze sie napijmy z tej okazji:))
:knajpa: :popcorn: :knajpa: :drinka: :drinka:[/QUOTE]
Oczywiście , Orsini- - klinik się przyda:lol: :cool3: a i okazji do :drinking: jest sporo:lol: - no to zdrówko - za nasze psiaki i nas:drinka:

Posted

No a teraz - po wzmocnieniu :drinka: :morning: przystępuję do selekcji i wyboru fotek z ponad 500 zdjęć:lol: - ojjj, ciężka i żmudna praca mnie czeka:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona']No a teraz - po wzmocnieniu :drinka: :morning: przystępuję do selekcji i wyboru fotek z ponad 500 zdjęć:lol: - ojjj, ciężka i żmudna praca mnie czeka:evil_lol:[/quote]
to wrzucaj wszystkie!!!nie obrazimy sie!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']
ale najwieksza radosc mi sprawil synek Wiktora-[B]Follow Your Heart Orsini[/B] pokazywany w klasie baby!!!Zwlaszcza , ze za chwilke wylatuje do USA:-( :-( :-( Najpierw w porownaniu z bejbikiem wystawianym przez pania z Boruzelle zostal Najlepszym Bejbikiem Klubu Litwy:
[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1418/bejbik8yc.jpg[/IMG]
a potem na finalach wybiegal [B]BEST IN SHOW BABY[/B]!!!
[IMG]http://img126.imageshack.us/img126/350/bejbik12uv.jpg[/IMG]
jak ludzie klaskali to on oczywiscie na nich szczekal:)))bo przeciez jest TAKI DUZY i taki GROZNY!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem bardzo szczesliwa, bo to moj ukochany jedynaczek!!![/quote]

Krysiu czemu sie nie chawaliłas, że masz sceniorki :mad:
Sliczny jedynak :loveu: , gdzie ty to biedne dziecko posyłasz :shake:

Gratuluje sukcesów :multi:

Ja sie szykuje do miotu F w mojej hodowli, wiec jak masz jakies fajne niewykorzystane imiona ... dwaj :eviltong: , juz kilka szkiców imionek jest :evil_lol:

A może ktos ma jakis pomysł na orginalne imie na F :loveu:

Posted

Serdeczne gratulacje dla Waszych grzywek w Lesznie:)

Orsini ale osiągnięcia i to na jednej tylko wystawie - gratuluję sznaucerkom i Uzi. Ten maluch sznaucerek słodki i ... trochę przypomina Matrixa ... z imienia oczywiście ... :)

Posted

Wstepnie z Ress wymysliłysmy ( ty wyjsc miałas chyba nie :evil_lol: sio :eviltong: ), forma gramatyczna jeszcze kulejąca :diabloti:

- Fever inside of me
- Friday's Special Edition
- Fantastic, nobody knows me
- Fits like a glov
- Face of sexual revolution
- Fever of saturday night
- Fire walk whit me
- For natural bauty
- False human nature
- Frozen eyes of the word
- Full of energy
- Fabien, just kiss me
- Force of naturals :cool3:
- Feal master of the wind
- First day of my live
- Follow me guy's
- Forever fast
- From me to you
- Fly in to the sky
- Fly whit me
- Fly whit snow
- Fire and wather
- Full rock invasion
- French Kiss
- Far from home
- Far away
- For young edition

Wszystkie prawa zastrzezone itd itd :evil_lol:

Posted

[quote name='Nesjanka']ja już przerobiłam "F" (nie wiem czy są oryginalne.... ale)
może :
FINEZJA,
FRASCATTI,
FASCYNACJA,
FERRERO,
FRODO,[/QUOTE]

Imiona super, ale dla Sh_maniak za krótkie :evil_lol: Ona musi mieć imie na dwie linijki w katalogu :evil_lol: Zreszta powyżej juz dala swoje propozycje i chyba ma zamiar pobic rekord w ilości szczeniaków w jednym miocie sh ;)

Posted

Martus jakie szczeniaki:)))szczenIAK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matrix a jak sie Matrix nazywa????:))))poza Matrixem?:)))
ja to glownie nazywam od koni:)))ale tu akurat sluchalam radia i mowili o Ich Troje i Eurowizji, ale Follow MY Heart????bez sensu, Follow Your Heart czyli podążaj za serecem (swoim, a nie moim) mi sie wymyslilo:)))))

Posted

Madzia to tylko szkice, chetnie skorzystam z propozycji forumowiczów.

Trzeba miec zawsze wiecej imoin aby móc dopasowac kazdemu szczeniasowi cos fajnego :razz:

Posted

[quote name='orsini']ale Follow MY Heart????bez sensu, Follow Your Heart czyli podążaj za serecem (swoim, a nie moim) mi sie wymyslilo:)))))[/QUOTE]

podazaj za moim sercem - tak narcystycznie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='orsini']Martus jakie szczeniaki:)))szczenIAK:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matrix a jak sie Matrix nazywa????:))))poza Matrixem?:)))
ja to glownie nazywam od koni:)))ale tu akurat sluchalam radia i mowili o Ich Troje i Eurowizji, ale Follow MY Heart????bez sensu, Follow Your Heart czyli podążaj za serecem (swoim, a nie moim) mi sie wymyslilo:)))))[/quote]

Matrix jest podazajacy za białym królikiem :evil_lol: :evil_lol:

Ale zwsze cos dla małych sh mozesz wymyslec na F :evil_lol:

Posted

[quote name='maga18']podazaj za moim sercem - tak narcystycznie :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
no dla mnei bezsensu. Podążaj za mną to ok, ale za moim sercem???i dokąd zajdziesz?:)))))a Podązaj za sercem to juz ma sens, bo ja tez sie w zyciu sercem kieruje a nie glowa niestety

Posted

[quote name='resuruss']A moze to mialo byc "Podazam za swoim sercem"?[/quote]
moze, ale gdzie zjadlo [B]I[/B]????
bo tak to jest forma rozkazujaca:)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...