resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No swietnie Wam poszlo!!!!!!Oby tak nadal!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka']haloo a o jakim szaleństwie mowa??? :niewiem:[/quote] Waszka!!!Tak to jest jak sie nie przestrzega zakazow zwiazanych z wizyta papieska.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ......Nie jest sie na bierzaco.....:evil_lol: [COLOR=red]Savannah dzis ukonczyla interka!!!!!!!!!!!!!!:multi: [/COLOR]
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='resuruss'][COLOR=red]Savannah dzis ukonczyla interka!!!!!!!!!!!!!!:multi: [/COLOR][/quote] aaa no to gratulacje :klacz:
Savannah Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='malawaszka']aaa no to gratulacje :klacz:[/quote] malawaszka dziekujemy za gratulacje !;)
Em-ka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i gartulacje - przekazałam je oczywiście Katrince (bo w dużej mierze to jej zasługa) ;) A ja dzisiaj trzymam kciuki za wystawców z Leszna!!! :thumbs: [B][COLOR=indigo]Jolka[/COLOR][/B] za mojego Kosmusia szczególnie :loveu: Powodzenia!
AnkaW Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Jejku :placz: :placz: :placz: jeśli w Lesznie jest dziś taka pogoda jak u mnie to bardzo współczuję wystawiającym. Choć nie jest zimno ale leje od rana. POWODZENIA
resuruss Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Trzymam kciuki za dogomaniackich grzywaczowcow!!!!!Pewnie juz walczycie na ringu!!!!!Powodzenia!!!!!! A no i zeby na ocene grzywaczy pieknie zaswiecilo slonko!!!!!!!!!!!
sh_maniak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kesi i Jason Zw. mł. Leszno 2006 Cacib - Gremlin Res Cacib Morel Cacib + Bob - Esperanca Res Cacib - Kristel Velar Tofcio lokata 2 :placz:
resuruss Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Iwona!!!!!!!!Ilona!!!!!!!Didi!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Suuuuuuper!!!!!!!No to moje slowa sie coraz bardziej sprawdzaja,prawda????????:razz:
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :klacz: gratulacje dla zwycięzców - i dla tych na 2 lok. też ;)
Em-ka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gratuluję [B][COLOR=indigo]Iwonka, Didi, Ilonka , Angel i Jolka[/COLOR][/B]!!! Brawo! mój Kosmuś na drugiej lokacie :loveu:
sh_maniak Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Leszno 2006 Psy klasa mlodziezy 1.Advocat Black Dragon 2.Arad Sasquehanna 3.Artush od Tearebi - [COLOR=red]2[/COLOR] 4.Cezarion Petroniusz Maximus Galus 5.Hazard z Gangu Łysych - [COLOR=red]3[/COLOR] 6.Jason z Jasne Hvezdy - [COLOR=red]lok. 1 zw. mł [/COLOR] 7.Winicjusz Sub Divo Klasa posrednia 1.Morel Maff-Staff - [COLOR=red]1, CWC, Res. CACIB[/COLOR] 2.Veni Otello Sub Divo - [COLOR=red]2[/COLOR] Klasa otwarta 1.Carlo Chrustowianki 2.Gremlin Gucio Cassidy - [COLOR=red]1, CWC, CACIB, NPwR[/COLOR] [COLOR=#ff0000][COLOR=black]3.Sphinx Sub Divo[/COLOR] - 2[/COLOR] Klasa championow 1.Nobel Sub Divo - [COLOR=red]1[/COLOR] Suki klasa mlodziezy 1.Bijoux Sub Divo 2.Chattanooga's Who Loves Me 3.Efective Nesjana 4.Finezja z Jastrzebiej Gory 5.Kasiopea z Jasne Hvezdy - [COLOR=#ff0000]lok. 1 zw. mł [/COLOR] 6.Unessa Favonius 7.Happy Amitycja - [COLOR=red]2[/COLOR] Klasa posrednia: 1.Almeja Ciccero 2.Fraszka z Gangu Łysych - [COLOR=red]3[/COLOR] 3.Tessalina Favonius 4.Veronica Rossa Thea 5.White Angel Sub Divo klasa otwarta 1.Grzywacz Corvette 2.Vellar Pijus Kristel - [COLOR=red]1, CWC, Res. CACIB[/COLOR] 3.Nemezis Zikkurat klasa championow 1.E -Sexi pastoral - [COLOR=red]2[/COLOR] 2.Ekspozycja Sasquenanna 3.Esperanca Sasquehanna - [COLOR=red]1, CWC, CACIB, NSwR, BOB[/COLOR] 4.Khiara Modry Kvet
vanessa Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Chcę poinformowac wszystkich o osiągnięciach na wystawie w San Marino [SIZE=3][COLOR=red][B]HURICANE Poarott[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]JUNIOR MEDITERRANEAN WINNER 2006[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#00ff00][COLOR=red]IRINA Poarott[/COLOR] [COLOR=blue]JUNIOR MEDITERRANEAN WINNER[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff]2006 [COLOR=red]BOB[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkslategray][COLOR=magenta]Wielkie gratulacje dla hodowców Poarott[/COLOR] za tak wspaniale osiagniecia na tej wystawie.[/COLOR] [COLOR=#2f4f4f]Gratulacje dla Małgosi za Titka[/COLOR] [SIZE=4][COLOR=#00ff00]:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: [/COLOR][/SIZE]
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 nooo fiu fiu sporo było grzywek w Lesznie :klacz: tym bardziej gratuluję zwycięzcom :laola: a jak poszło Veronice Dudkowej??? :loveu: Gratuluję też wygranych w San Marino - czy możemy liczyć na jakieś fotki z tak egzotycznej wystawy??? :cool1:
kate_m. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Normalnie nie nadążam z wypisywaniem gratulacji! Bardzo pracowty weekend dla psiaków, sporo tytułów nazgarniały. Gratulacje dla tych "skończonych" interów, championów, młodzieżowoych championów i tych w drodze do championatu ;) Brawo!
resuruss Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Uffffff,widze ,ze Angelowi przyjeli jednak psy,bo w przedwystawowym ich nie bylo,a wiem ,ze zgloszone mial!!!
Em-ka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Agama - sędzina z Niemiec..... nie pamietam nazwiska :oops: Mam - Marta Heine...
Agama Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 caluski i gratulacje dla WSZYSTKICH:lol: :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :laola:
Dudek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [B]Em-Ka[/B] - gratulacje dla Tita i Katki - powalczyła pięknie:multi: [B]Didi[/B], [B]Iwona[/B] wielkie gratulacje!!!:multi: :multi: [B]VERONICY Rosa Thea[/B] - w Lesznie nie było, bo jej handlerka (czyli ja:cool3: )walczy z zapaleniem zatok:shake: ;) W pośredniej wygrała [B]Tessalina Favonius[/B] - piękna suczka:loveu: skonczyła chyba championat PL:multi:
Em-ka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [COLOR=indigo][B]Dudek: :buzi: :calus:[/B] zdrowia życzę!!!![/COLOR]
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 buu Dudku zdrowiej :drinking: Agama chwal się maluszkami :loveu:
Recommended Posts