resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Maga!Za wczesnie na takie spekulacje - toz to jeszcze dzieci :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 pomyslec nie grzech ;) ale za to moja Milka to hl 8) :wink: 8) 8)
tunio Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 A ja mysle,ze Maniek to sie chciala po prostu Soska pozbyc.....Ale,aby od razu tak drastyczne kroki jak rzucanie wilczarzowi do pozarcia ? No nie spodziewalam sie po prostu takiego okrucienstwa z jej strony..... :o :lol: :lol: A tak w ogole to ja od zawsze wiedzialam,ze Malenstwo ma pociag do ladnych pan...... 8) :lol: [img]http://img410.imageshack.us/img410/1424/obraz0732cq.jpg[/img]
AngelOfDeath Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='carragan'] [img]http://img410.imageshack.us/img410/1424/obraz0732cq.jpg[/img][/quote] łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakie ladne zdjecie 8) 8) 8) 8) ress jaki fryzzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='maga18']pomyslec nie grzech ;) ale za to moja Milka to hl 8) :wink: 8) 8)[/quote] hmmm.....ciekawe co sam Lisek na to by powiedział 8) :wink:
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='góral'] hmmm.....ciekawe co sam Lisek na to by powiedział 8) :wink:[/quote] mysle ze w odpowiednim czasie nie mialby nic przeciwko :lol: :wink:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Już z niego zrobił się romantyk, ma w domu dwie dziewczyny, w których jest do szaleństwa zakochany, tylko nie może się zdecydować, którą z nich bardziej kocha :lol:
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 masz na mysli pudliczki?? moj Toffi kocha wszystkie czarne pudle (bez wzgledu na płeć) :lol: i jak nazlosc dotychczac na wystawach czarne pudle sa blisko nas... i Toffika rozpraszaja :wink:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Tak, mam na myśli pudle, obie czarne tylko dla niego są "trochę" za duże :wink:
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 a najbardziej to kocha ich papiloty... :evilbat: :wink: z czego BARDZO niezadowolony jest jego właściciel
maga18 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 no w koncu trzeba wygryźć konkurencje na BOG`a ;)
góral Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='maga18']no w koncu trzeba wygryźć konkurencje na BOG`a ;)[/quote] jasne :lol: :lol:
resuruss Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='carragan']A ja mysle,ze Maniek to sie chciala po prostu Soska pozbyc.....Ale,aby od razu tak drastyczne kroki jak rzucanie wilczarzowi do pozarcia ? No nie spodziewalam sie po prostu takiego okrucienstwa z jej strony..... :o :lol: :lol: A tak w ogole to ja od zawsze wiedzialam,ze Malenstwo ma pociag do ladnych pan...... 8) :lol: [img]http://img410.imageshack.us/img410/1424/obraz0732cq.jpg[/img][/quote] Kocham Malenstwo miloscia kolosalna -odpowiadajaca jego rozmiarowi.....Jego charakter mnie powalil.....NORMALNIE CUDO!!!!!!
tunio Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 [quote name='resuruss'][quote name='carragan']A ja mysle,ze Maniek to sie chciala po prostu Soska pozbyc.....Ale,aby od razu tak drastyczne kroki jak rzucanie wilczarzowi do pozarcia ? No nie spodziewalam sie po prostu takiego okrucienstwa z jej strony..... :o :lol: :lol: A tak w ogole to ja od zawsze wiedzialam,ze Malenstwo ma pociag do ladnych pan...... 8) :lol: [img]http://img410.imageshack.us/img410/1424/obraz0732cq.jpg[/img][/quote] Kocham Malenstwo miloscia kolosalna -odpowiadajaca jego rozmiarowi.....Jego charakter mnie powalil.....NORMALNIE CUDO!!!!!![/quote] Bo on kocha ludzi,a przez to ze widac po pycholku wszystkie jego odczucia,ludzie kochaja go :wink: :lol: A skoro sie fotka podoba to wrzucam jeszcze jedna (mam jeszcze bodajze cztery inne,reszta poszla do kasacji bo rozmazana byla.Trzeba bedzie cos lepszego na katowickiej wystawie zrobic :wink: :D :D ) 8) [img]http://img52.imageshack.us/img52/6284/obraz0763lu.jpg[/img] Reszte wrzuce po obrobce calosci,co mi jednak troche czasu zajmie :lol:
Nesjanna Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 słuchajcie, a ja chciałabym jeszcze uściślić wyniki z Zabrza - bardzo proszę o pomoc... szcz. psy ADVOCAAT Black Dragon - WO II szcz. psy MOREL Maff-Staff - WO I i II BIS Puppy młodz. psy VASCO Rosa Thea - dosk. otw. psy DON JUAN z Lubuskiej wsi - I bdb otw. psy HARLEY D Sub Divo - II bdb szcz. suki KASIOPEA z Jasne hvezdy - obiec. młodz. suki Grzywacz CORVETTE - ??? młodz. suki FINEZJA - ??? pośr. suki AGUNA Boska Kate - dosk. I CWC, NSwR, NPwR pośr. suki VERONICA Rosa Thea - dosk. II otw. suki LAWENDA Maff-Staff - ???? otw. suki SASQEHANNA FASCYNACJA Zikkurat - ???? bardzo proszę o pomoc, jednocześnie przepraszam za ewentualne pomyłki oraz proszę o sprostowanie. Czy zdjęcie AGUNY Boska Kate (ewentuanie inne z wystawy) mogę przenieść na [url]www.grzywacze.pl[/url] ? Chciałabym również umieścić zdjęcie psa .... - kto może mi przesłać lub podać kontakt do właściciela ??
Iwona Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Nesjanko- Finezja-bdb II, Fascynacja nieobecna.
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 LAWENDA Maff-Staff - dosk I - ale bez CWC natomiast Fscynacja Zikkurat byla nieobecna a kto wzial BOB`a??? :hmmmm:
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 [quote name='Nesjanka'] Chciałabym również umieścić zdjęcie psa .... - kto może mi przesłać lub podać kontakt do właściciela ??[/quote] którego psa ??? juz widze BOB`a :lol: AGUNKA :klacz:
Nesjanna Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Iwonko, Maga - dzięki !!! - to chyba komplet już !! jednak w dalszym ciągu nie wiem czy mogę umieścić zdjęcia najlepszej suki i psa w rasie - na portalu o grzywaczach :cry: Nie jestem tu tak bardzo oblatana i nie znam wszystkich po ksywkach .... czy ktoś z was może pomóc i podać kontakt e-mail (najchętniej) do tych osób ???? :modla: :user: bardzo proszę ...
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 a kto wzial Naj Psa w Rasie ??? ja niestety nie znam meili :oops:
maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 [quote name='sh_maniak']Madzia czegos nie wie :sweetCyb:[/quote] :evilbat:
Recommended Posts