Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Onka[/B] - chyba rzeczywiście chodzi o panią Ewe Prychałę , ale nic o niej nie wiem :roll: a myślałam coby jechać do Krakowa.[/QUOTE]

ocenia tez szpice w ubiegłym roku zrobiła rozszerzenie na charty - ogólnie dość znana sędzina ...

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świsulska sędziowała Gizmaka w Rzeszowie w sierpniu, fajna babka cierpliwa, ale jej asystentka /nie wiem jak się nazywa/ dawała czadu - dentystka :diabloti: i wszystko musiała dwa razy sprawdzać i chyba miała wpływ na decyzję sędziego.:roll:

Posted

[quote name='SengaSengana']Ania nic z tych rzeczy! jestem bardzo skromną osobą !:oops: :lol: :lol: :lol:
i ja na Ciebie nie wchodziłam, bynajmniej !!![/quote]

ja na ciebie rowniez nie wchodzilam tylko twoje niemile zachowanie mi sie nie podobalo i to wszystko;
a ze uwazasz ze tworzymy towj fun club i tylko na twoje posty czekamy nietety przeczy twojemu poczuciu skromnosci; znasz mnie osobiscie i juz powinnas wiedziec ze jesli ktos jest w stosunku do mnie fair to ja rowniez, a jesli nie to potrafie byc rownie zlosliwa:)))ale duzo trzeba zeby mnie z rownowagi wyprowadzic;

a teraz powiem hej bawmy sie :evil_lol: :evil_lol:
witam wszystkich w TLUSTY CZWARTEK!!!! bez wyjatkow- ciebie rowniez senga:lol:

Posted

a ja witam wąskiego:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ania wez odpal gg.Andi jest w robocie? bo nie wiem ile mam mu cashu dac:-( :-(

Posted

[quote name='anna1'][B][COLOR=magenta]wszystkiego dobrego w tlusty czwartek- pączkowego obżarstwa!!!![/COLOR][/B][/quote]

a ja nie chce tlustego czwartku , bo jeszcze troche i nie bedzie jamprez :placz::placz::placz::placz::-(:shake:

Posted

a ja jestem wqwriona, bo panna jedna sobie zrobila wizytoweczke m.in. z moim zdjeciem!!!!wziela te fote z trzepaka co siedza 3-Kasa,Dafne i Gruby!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
co mozna babsku zrobic????
dotego reklamuje sznaucery tez ukradziona fota, a jorki tym francuzkim championem z Bakaratu!!!wiec wybrala sobie same topowe pieski!!!!

Posted

[quote name='orsini']a ja jestem wqwriona, bo panna jedna sobie zrobila wizytoweczke m.in. z moim zdjeciem!!!!wziela te fote z trzepaka co siedza 3-Kasa,Dafne i Gruby!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
dotego reklamuje sznaucery tez ukradziona fota, a jorki tym francuzkim championem z Bakaratu!!!wiec wybrala sobie same topowe pieski!!!![/quote]

no to zdolne dziecko z nej nie ma co , a i hoduje to co teraz najlepiej idzie :-(:shake::placz:

Posted

[quote name='orsini']a ja jestem wqwriona, bo panna jedna sobie zrobila wizytoweczke m.in. z moim zdjeciem!!!!wziela te fote z trzepaka co siedza 3-Kasa,Dafne i Gruby!!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
dotego reklamuje sznaucery tez ukradziona fota, a jorki tym francuzkim championem z Bakaratu!!!wiec wybrala sobie same topowe pieski!!!![/quote]

A kto to??:mad: :shake: Podaj nazwę hodowli:diabloti:

Posted

[quote name='Dudek']A kto to??:mad: :shake: Podaj nazwę hodowli:diabloti:[/quote]

ta hodowla miescie sie 10 km ode mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

w sumie prosze bardzo oto dowod:
rozdawala te wizytowki na show!!!!2 pierwsze zdjecia sa na bank kradzione!Jork to tez chyba Bakaratowy z tego co kojarze.
[IMG]http://img55.imageshack.us/img55/4507/wizytowka0vl.jpg[/IMG]
a te narysowane lebki sznaucerze to zadziwiajaco przypominaja te z logo czeskiej hodowli Drofa:
[URL="http://www.drofa.cz/schnauzer/"]http://www.drofa.cz/schnauzer/[/URL]

a najciekawsze ze ta pani sie tytuluje mgr!!!!!
czyli z wyzszym wyksztalceniem i takie numery odwala????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

miniaga hahahaha no wlasnie hahahaha autorem chinczylowego zdjecia jestem JA, a wiec to moje prawa autorskie zlamala hahahahaha
chyba nie bardzo wiedziala co robi i z kim zadziera hahahaha
ale tak serio noo to chamstwo!!!bo pal szesc, ze to cudze foty!ale sobie wybiera topowe psy majac w domu....sami zobaczcie:)))i ludziom kity potem wciska pewnie

Posted

A główka yorka jest z hodowli polskiej - Dandanilo
[URL="http://www.dandanilo.pl/"]http://www.dandanilo.pl/[/URL]
ale nie wiem skad ta hodowla ma ww. glowke - może też zciągnięta od kogoś??

Posted

Główka Dandanilo została wypeodukowana na potrzeby logo hodowli Dandanilo, więc jej nie podejrzewajcie o kradzieże:nono: Natomiast niebawem Dandanilo będzie miało nowiusie logo , tym razem mojego autorstwa. Jak ktoś ukradnie, to się wkurzę.

Posted

[quote name='Ania i Psy']Główka Dandanilo została wypeodukowana na potrzeby logo hodowli Dandanilo, więc jej nie podejrzewajcie o kradzieże:nono: Natomiast niebawem Dandanilo będzie miało nowiusie logo , tym razem mojego autorstwa. Jak ktoś ukradnie, to się wkurzę.[/quote]
Ania i Psy:)))doczytaj:)))))to w druga strone idzie:)))to babsko ukradlo wlasciwie wszystko bo i fory i rysunki z 2 hodowli:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...