kate_m. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja tak na europejskiej w Poznaniu nie mogłam wzroku oderwać od białych pudli, zwłaszcza w takich konkurencjach jak najlepsza hodowla, czy para hodowlana. Super się prezentowały w ruchu.
orsini Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pentu Ty zyjesz????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dudek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Gratuluję wszystkim zwyciązcom!!!! Anna 1 - SUPERRRRRRRR:multi: :multi: :multi: :multi:
flashka-g Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 resuruss napisał(a):Ten bialas w ruchu mnie wlasnie rozkochal w sobie.Siedzac w Bytomiu przy ringu jednym okiem zerkalam na ocene i jak go zobaczylam zaczelam piac z zachwytu.Wygral wtedy mlodziez ,rase i grupe w pieknym stylu.Mimo tego ,ze ma jeszcze mlodziezowe zachowania.Tu podskoczy,tam skubnie reke handlerki.......Ogolnie cudnie sie zapowiada.....jak dla mnie....a ja sie nie znam na pudlach.;) mam nadzieje ze jego zachowanie sie zmieni..bo w Lesznie to wogole spierniczal z ringu.
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pan Marek przesłał mi kilka foteczek z Ustronia z pozdrowieniami dla Wszystkich :loveu:
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Imprezka z Gangu Łysych imprezuje u kochanego pancia na rekach:
Nesjanna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 wyniki Augustów: http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=108
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zdjecie zostaje zmienione na WYRAZNE ZYCZENIE AUTORA.
resuruss Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zdjecie BoB Ustron 2006 usuniete na zyczenie włascicielki psa.
Recommended Posts