Dudek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 jakoś nie umiałam zrobić zdjęc Effective i Debecji z Ogrodu Fauny:shake:
Dudek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 klasa pośrednia suczki: nie wiem co to są za dwie panny:shake:
Dudek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 i to było by na tyle - niestety teraz doceniam aparaty z większym zoomem:-(
AiK Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 gratulacje dla wszystkich a przede wszystkim dla Aśki i Hazarda NPwR
Donio Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Trochę uzupełnię Dudek, która super się prezentowała przy ringu grzywek:lol: W klasie pośredniej psów Kochaś Gro-Bez 1dosk.CWC, NPwR, w klasie otwartej Kalim Sringara 1dosk. bez CWC, Donio w championach CWC. Dwie suczki w pośredniej to Calineczka Drużyna Marzeń i Cynia z Ogrodu Fauny. Sasquehanna Emilda - suczka niezwykle zgrabna i o świetnym charakterze nie tylko wygrała rasę, ale była druga na grupie.
Nesjanna Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ale super - cieszę się ogromnie !!!! i gratuluję zwycięzcom !!! :lol: Dudzia - dzięki za zdjęcia - może i nie najlepsze ale fajnie, że wogóle:)
AngelOfDeath Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Donio napisał(a):Trochę uzupełnię Dudek, która super się prezentowała przy ringu grzywek:lol: ale trzeba przyznac Donio nikt przy ringu , na ringu ... nie prezentuje sie tak jak Ty:cool3:
Solange Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM! :multi: [SIZE=2]P.S. Dziękuję wszystkim, którzy wstawiają zdjęcia! Uwielbiam oglądać fotki z wystaw. Inne też, ale z wystaw szczególnie.
Dudek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nesjanka napisał(a): Dudzia - dzięki za zdjęcia - może i nie najlepsze ale fajnie, że wogóle:) pisałam wcześniej, ze fatalne:shake: ten aparat w hali się iestety nie sprawdza... nie mówiąc o tym, ze zoom by się przydał:cool3:
Em-ka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Dudek']jakoś nie umiałam zrobić zdjęc Effective i Debecji z Ogrodu Fauny:shake: To jest Debecja z Ogrodu Fauny: Fotka zrobiona na wystawie w Przemyślu - 3 tygodnie temu :)
maga18 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 GRATULUJE WSZYSTKIM!! :laola: Emilda rzeczywiscie ładna :) A ona jest w PL rękach?
ulpu Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nie wiem, czy gdzieś była dokładna stawka, więc napiszę. Jeśli coś zdublowałam, wybaczcie :oops: Znam tylko część wyników, ale chyba dobre i to. Przepraszam za ewentualne błędy. Psy - klasa młodzieży KOLJA Poarott - nb Psy - klasa pośrednia KING z Jasne hvezdy Psy - klasa otwarta JASON z Jasne hvezdy - doskonała, lok I, CWC Psy - kl. champ. HAZARD z Gangu Łysych - dosk, lok I, NPwR Psy - kl. honorowa CALLIV Modry kvet Suki - kl. szczeniąt IDYLLIC ILUSSION Slezski sen ISKIERKA Z Gangu Łysych - WO, Best Puppy (nie jestem pewna) LOLITA Moroszka LUNA Moroszka Suki -kl. młodzieży BAMBO Motylek Biały EVELIN Nesjana IRINA Poarott - nb Suki - kl. pośrednia Janet z Jasne hvezdy - doskonała, lok I, CWC, NSwR, ZwR KASIOPEA z Jasne Hvezdy - doskonała, lok II NONŁANA Pokerowy Żywot Super Ciapki - ?, lok III Suki - klasa otwarta JUDITH z Jasne Hvezdy - doskonała, lok II KONCZITA Super Ciapki - doskonała, lok I, CWC Suki - klasa championów DĄBRÓWKA z Gangu Łysych Suki - Klasa honorowa BAILA Ja-Pa-MaOn GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! :multi:
Misa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co viem, to dopelniam.. Psy - klasa młodzieży KOLJA Poarott - nb Psy - klasa pośrednia KING z Jasne hvezdy - doskonala, lok I, CWC Psy - klasa otwarta JASON z Jasne hvezdy - doskonała, lok I, CWC Psy - kl. champ. HAZARD z Gangu Łysych - dosk, lok I, NPwR Psy - kl. honorowa CLLIV Modry kvet - doskonala, lok I Suki - kl. szczeniąt IDYLLIC ILUSSION Slezski sen - nb ISKIERKA Z Gangu Łysych - WO, Best Puppy (nie jestem pewna) LOLITA Moroszka LUNA Moroszka Suki -kl. młodzieży BAMBO Motylek Biały EVELIN Nesjana IRINA Poarott - nb Suki - kl. pośrednia Janet z Jasne hvezdy - doskonała, lok I, CWC, NSwR, ZwR KASIOPEA z Jasne Hvezdy - doskonała, lok II NONŁANA Pokerowy Żywot Super Ciapki - ?, lok III Suki - klasa otwarta JUDITH z Jasne Hvezdy - doskonała, lok II KONCZITA Super Ciapki - doskonała, lok I, CWC Suki - klasa championów DĄBRÓWKA z Gangu Łysych Suki - Klasa honorowa BAILA Ja-Pa-MaOn - doskonala, lok.I
Nesjanna Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a ja wiem jeszcze to: Suki -kl. młodzieży BAMBO Motylek Biały - nb EVELIN Nesjana - dosk. lok I Zw. Mł. IRINA Poarott - nb i sumując moje dzieci : Rybnik - Evelin Nesjana - dosk. lok I Zw. Mł. Legionowo: Effective Nesjana - dosk. lok I Zw. Mł. Elita Nesjana (pośrednia) - dosk. lok I CWC Edelkirch Nesjana młodzież - dosk. lok II
maga18 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No no Nesjanka... :) Gratuluje! I widze, ze chyba caly miot trafil w rece wystawcow?
Nesjanna Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 bardzo dziękuję za gratulacje :oops: nie nie cały jest wystawiany - ale mam nadzieję, że sukcesy rodzeństwa zachęcą pozostałych:multi:
Recommended Posts