Jump to content
Dogomania

Klubówka Pudli 2008 Ostrów Wielkopolski

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Ok - zakładam temat naszej klubówki.

Czy ustalono już sędziego na wystawę klubową? Ktoś mi mówił że wyznaczono Pana Oparę?
Pozdr

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Ok, Iwona mi potwierdziła.
Pani Prezesie do organizacji :oops: Zróbcie nam pudelkowe JH, bo przecież Pan Opara ma uprawnienia :multi:

Posted

Jeśli mi na to czas i wiek :) :) :) :) pozwoli i nie bedzie żadnych trzęsień ziemi czy innych kataklizmów (ojjjj ,pewnie sie usmaże juz na dobre ) to tez sie pojawimy.Ekipa pudlowa jeszcze nie znana ,ale cosik tam pudlowatego przyciągniemy . Może Negrusie , może Jennusie a może puppisia :)

Posted

My się też szykujemy, może całą paczką? Zobaczymy bliżej terminu wystawy. Najwyżej pojadę na 3 dni, żeby Ala nie zamęczyła się w samochodzie.

Posted

No i ja męża wyciągnę:evil_lol:, bo Belka to będzie na pewno, a ja muszę go "zarazić" dużymi pudlami. Pomoc mile widziana:evil_lol: Najlepiej jak byście powiedziały że pudel jest "lepszy" niż ONek:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

A tak w ogóle to oprócz "numerków startowych" przypiętych do klapy, powinnyśmy mież chyba nasze "nicki" przyklejone do czoła:grins:

Bo ja chyba znów połowy osób nie rozpoznam:D

Guest Reyes
Posted

I tak dużo - jedno takie nasze własne święto pudli!
Wystawa tylko dla pomponów. :multi::multi::multi::multi:
Ot- Dzień Polskiego Pudla

Posted

Witm wszystkich serdecznie;)
Od 4 miesięcy w moim domku mieszka z nami pięciomiesięczni czarny pudelek królewski - Maurycy Mermaid :loveu:. Miałam już pudelka i wystawiałam go, ale na klubowej w polsce nigdy nie byłam. Bardzo proszę opowiedzcie jak mam zgłosić mojego maluszka na wystawę klubową, jak stać członkiem klubu, ile wynoszą składki członkowskie i oczywiście kiegy dokładnie odbędzie się ta wystawa.

Z góry dziękuję za pomoc i posdrawiam Wszystkich bardzo ciepło

Posted

a dlaczego nie jest ona klubową pudli o randze międzynarodowej ?

O randze wystawy międzynarodowej jest Klubowa IX gr,a klubowe pudla nigdzie nie maja rangi wystawy CACIBowej. :)

Czy klub mozna wspierać nie mając pieska?

Wydaje mi się ,że tak o ile jesteś członkiem PZK,a sponsorem chyba może być każdy.

Posted

Alfa ma rację, członkiem Klubu Pudla może zostać każdy, bez względu na to czy ma pudla czy nie, ba nawet jeśli nie ma wcale psa to też może zapisać się do klubu. Ale właśnie tak jak napisała też Alfa musisz być członkiem Polskiego Związku Kynologicznego.

Posted

Na wystawie planujemy wedle życzenia oprócz standardowej oceny i konkurencji hodowlanych:
- konkurs Młodego Prezentera
- konkurs na najładniejszą fryzurę federacyjną - więc zapraszam wszystkich z pudlami które mają również krótkie fryzury.
- może uda nam się zorganizować biegi agilitowe - w trakcie ustaleń.

Prosiłabym wszystkich pudlarzy aby tą wystawę potraktowali jako pudlowe święto, okazję do miłego spotkania, pogadania o pudlach, podpatrzenia tych bardziej doświadczonych itp, itd
Może dla niektórych będzie to okazja do postawienia pierwszych kroków wystawowych?

Mam nadzieję, że już rezerwujecie termin!!!
Proszę o liczne przybycie:mad: - grzecznie;)

Proszę również o ewentualną listę życzeń i zażaleń dotyczących tej wystawy.

IK

Posted

My będziemy;)
co do życzeń, to poproszę załatwić ładną pogodę, niekoniecznie gorąco ale bez deszczy i wiatru:evil_lol:

a i agility też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może po pokazach pokazałabym Belce przeszkody:oops:

Posted

My pewnie też będziemy i na agility chęatnie się piszemy ;) ale pewnie pod MP to mnie się już nie podciągnie... ale może by Senior Handling zorganizować :diabloti::evil_lol: ktoś chętny?:cool3: