Guest Reyes Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ok - zakładam temat naszej klubówki. Czy ustalono już sędziego na wystawę klubową? Ktoś mi mówił że wyznaczono Pana Oparę? Pozdr Quote
Guest Reyes Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ok, Iwona mi potwierdziła. Pani Prezesie do organizacji :oops: Zróbcie nam pudelkowe JH, bo przecież Pan Opara ma uprawnienia :multi: Quote
Joanna G Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jeśli mi na to czas i wiek :) :) :) :) pozwoli i nie bedzie żadnych trzęsień ziemi czy innych kataklizmów (ojjjj ,pewnie sie usmaże juz na dobre ) to tez sie pojawimy.Ekipa pudlowa jeszcze nie znana ,ale cosik tam pudlowatego przyciągniemy . Może Negrusie , może Jennusie a może puppisia :) Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 My się też szykujemy, może całą paczką? Zobaczymy bliżej terminu wystawy. Najwyżej pojadę na 3 dni, żeby Ala nie zamęczyła się w samochodzie. Quote
Oleniek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No i ja męża wyciągnę:evil_lol:, bo Belka to będzie na pewno, a ja muszę go "zarazić" dużymi pudlami. Pomoc mile widziana:evil_lol: Najlepiej jak byście powiedziały że pudel jest "lepszy" niż ONek:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
martyna. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ja też się wybieram :multi: Myśle, że pojade :cool3: Oleniek ja też musze zarazić mame dużym pudlem :loveu: Quote
Oleniek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A tak w ogóle to oprócz "numerków startowych" przypiętych do klapy, powinnyśmy mież chyba nasze "nicki" przyklejone do czoła:grins: Bo ja chyba znów połowy osób nie rozpoznam:D Quote
martyna. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A powiedzcie mi to jest wystawa krajowa czy klubowa? Bo tutaj Reyes napisała, że Klubówka a na stronie ZK, że krajowa:lol: Quote
Gośka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To wystawa o randze krajowej, tylko my się przyzwyczailiśmy i mówimy klubowa;) Quote
Śnieżynka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 a dlaczego nie jest ona klubową pudli :) o randze międzynarodowej ? Quote
Gośka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 No wiesz to nie od nas zależy, znaczy klubu, ale "walczymy";) Quote
Guest Reyes Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 I tak dużo - jedno takie nasze własne święto pudli! Wystawa tylko dla pomponów. :multi::multi::multi::multi: Ot- Dzień Polskiego Pudla Quote
Duffi Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witm wszystkich serdecznie;) Od 4 miesięcy w moim domku mieszka z nami pięciomiesięczni czarny pudelek królewski - Maurycy Mermaid :loveu:. Miałam już pudelka i wystawiałam go, ale na klubowej w polsce nigdy nie byłam. Bardzo proszę opowiedzcie jak mam zgłosić mojego maluszka na wystawę klubową, jak stać członkiem klubu, ile wynoszą składki członkowskie i oczywiście kiegy dokładnie odbędzie się ta wystawa. Z góry dziękuję za pomoc i posdrawiam Wszystkich bardzo ciepło Quote
Gośka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witam Wejdź na strony klubu www.klubpudla.republika.pl tam jest wszystko napisane;) Składka wynosi 20zł rocznie. No i wystawa tak jak już pisałyśmy nie jest klubowa tylko krajowa pudli. Quote
Alfa1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a dlaczego nie jest ona klubową pudli o randze międzynarodowej ? O randze wystawy międzynarodowej jest Klubowa IX gr,a klubowe pudla nigdzie nie maja rangi wystawy CACIBowej. :) Czy klub mozna wspierać nie mając pieska? Wydaje mi się ,że tak o ile jesteś członkiem PZK,a sponsorem chyba może być każdy. Quote
Gośka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Alfa ma rację, członkiem Klubu Pudla może zostać każdy, bez względu na to czy ma pudla czy nie, ba nawet jeśli nie ma wcale psa to też może zapisać się do klubu. Ale właśnie tak jak napisała też Alfa musisz być członkiem Polskiego Związku Kynologicznego. Quote
IraKa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Na wystawie planujemy wedle życzenia oprócz standardowej oceny i konkurencji hodowlanych: - konkurs Młodego Prezentera - konkurs na najładniejszą fryzurę federacyjną - więc zapraszam wszystkich z pudlami które mają również krótkie fryzury. - może uda nam się zorganizować biegi agilitowe - w trakcie ustaleń. Prosiłabym wszystkich pudlarzy aby tą wystawę potraktowali jako pudlowe święto, okazję do miłego spotkania, pogadania o pudlach, podpatrzenia tych bardziej doświadczonych itp, itd Może dla niektórych będzie to okazja do postawienia pierwszych kroków wystawowych? Mam nadzieję, że już rezerwujecie termin!!! Proszę o liczne przybycie:mad: - grzecznie;) Proszę również o ewentualną listę życzeń i zażaleń dotyczących tej wystawy. IK Quote
Oleniek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 My będziemy;) co do życzeń, to poproszę załatwić ładną pogodę, niekoniecznie gorąco ale bez deszczy i wiatru:evil_lol: a i agility też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może po pokazach pokazałabym Belce przeszkody:oops: Quote
Gośka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wymyślam zażalenia, ale jakoś na nic nie potrafię wpaść przed wystawą:lol::evil_lol: Ja BARDZO chcę przyjechać mam nadzieję że nam się uda. Quote
martyna. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Super, będzie MP :loveu: Gosia ja też bardzo chcę przyjechać,oby żadnych przeciwności losu nie było :) Quote
.ania Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 My pewnie też będziemy i na agility chęatnie się piszemy ;) ale pewnie pod MP to mnie się już nie podciągnie... ale może by Senior Handling zorganizować :diabloti::evil_lol: ktoś chętny?:cool3: Quote
Recommended Posts