zdrojka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Chciałam pojechać na Paluch, ale zrezygnowałam w połowie drogi... Nie mogę, nie dla mnie takie przeżycia... :oops: Quote
madziamn Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Zdrojka rozumiem a może jest ktoś jeszcze kto może się coś o suni dowiedziec, któraś z osób, które i tak tam jeżdżą. Wiecie dlaczego o tym piszę bo może już się na Paluch zgłosił właściciel a my nic nie wiemy. Quote
zdrojka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Postaram się jutro zadzwonić... Aż się boję, ale zadzwonię. Quote
Edi100 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 zdrojka napisał(a):Postaram się jutro zadzwonić... Aż się boję, ale zadzwonię. Zadzwoń, zadzwoń. Powodzenia! Quote
madziamn Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Zdrojka Trzymam Kciuki Za Ciebie AbyŚ DaŁa RadĘ Tam Zadzwonic. I Jak Dasz RadĘ To Daj Znac Co Z SuniĄ. Trzymaj SiĘ Quote
zdrojka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Są w końcu nowe zdjęcia na stronie Palucha, ale suńki tam nie ma... Quote
Edi100 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 zdrojka napisał(a):Są w końcu nowe zdjęcia na stronie Palucha, ale suńki tam nie ma... Czyli nie ma wieści:( Quote
zdrojka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Widziałam, że został zerwany plakat, który powiesiłam w miejscu znalezienia, może to właściciel? Bo obok wizi drugi, o zaginionej suni, tego nikt nie zerwał... Quote
zdrojka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Słuchajcie, wróciła do domu!!! :multi: Właściciel ją odebrał już 10 marca! Już raz u nich była i została zaczipowana, dlatego odnaleźli właściciela. Ale dobrze to to o nim nie świadczy :mad: Dopiero dziś zadzwoniłam na Paluch, aż mi głupio, ale jestem chora i dopiero teraz mam chwilę, żeby pozałatwiać różne sprawy. Więc wątek można zamknąć. Quote
hankag Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zdrojka ...kurcze ale dobra wiadomość :multi:... ja tez caly czas o niej myslalam ...to jednak mialas racje z tym Paluchem ...w Falenicy moze nikt by nie wiedział ze ma jej szukac ....a na Paluch własciciele poszukujący trafiają ....dobrze ze tak sie skończyło ...bo miala takie smutne oczy i taka zrezygnowana wsiadala do samochodu SM :placz: a te zdjecia suni zaginionej wisza i po mojej stronie .....kurcze nastepna bida... Quote
zdrojka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Niby tak, też się cieszę, że wróciła do domu, ale z drugiej strony co to za dom, który przynajmniej drugi raz ją zgubił... Quote
Aga76 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przynajmniej jedna dobra wiadomość wśród tylu smutków. Oby domek w końcu się poprawił i już więcej nie gubił szorstkowłosej damy. Quote
Recommended Posts