Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W NIEDZIELE BYŁAM W FUNDACJI-Astor jest juz w nowym domu:lol:
ale reszta nadal czeka,w piątek bede wiedziała czy młody cezar bedzie miał dom ,dziewczyna z mojego sąsiedztwa sie zastanawia.

Posted

no niech ktos kto szuka przyjaciela i towarzysza na długie lata tu zajrzy i zaadoptuje jakas psine one prosza o dom

MŁODZIUDKA SUCZKA BARDZO PRZUYJAZNA I TOWARZYSKA AKCEPTUJE PSY I KOTY JEST POSŁUSZNA

A TU PEŁEN UROKU I ENERGI 6 MIESIECZNY CEZAR

A TU DIANA -MA DEPRESJE I BARDZO PILNIE POTRZEBUJE DOMU

TU NIEWIDOMY NERO -MIMO SWEGO KALECTWA DOSKONALE SOBIE RADZI TOWARZYSKI MIŁY TOLERUJE INNE ZWIERZĘTA

I INNE KTÓRE BARDZO POTRZEBUJA DOMU I SWOJEGO CZŁOWIEKA

Posted

mam propozycje domku dla diany ,bardzo młoda i sympatyczna dziewczyna Karolina z ziębic [małe miasteczko niedaleko otmuchowa i nysy] studentka mieszka wraz z rodzicami obecnie bedzie miała duzo czasu dla suni poniewaz siedzi w domu i zbiera sie do pisania pracy magisterskiej .Chce pomuc dianie i wziasc ja do siebie reszta rodziny równiez nie ma nic przeciwko .Wczesniej mieli juz psa długo ale niestety bardzo cieżko zaczeła chorowac i po pewnym czsie wiecie!!!
Karolina wie ze to ciezki przypadek ze moze miec znia na poczatku problemy mimo to jest gotowa ja wziąsc.Jestesmy umówione w fundacji w czwartek o 16 30 jesli wszystko bedzie ok zabierze Diane do siebie do nowego leprzego życia .[oczywiscie podpisze umowe adopcyjna i mozemy odwiedzic pieska kiedy bedziemy chcieli]:megagrin::megagrin::megagrin::thumbs:
aby tylko nic sie nie zmieniło ,choc zapewniała mnie ze napewno sie nie wycofa

LUDZIE JESZCZE TYLE PSÓW POTRZEBUJE DOMÓW POMUSZCIE

Posted

witaj szczeże nie bardzo wiem o która chodzi poniewarz okreslenia sunia uzywałam dla dwuch suczek jednej bez imienia
tej

i ona nadal jest w fundacji
i jeszcze
mówiłam biedna sunia dla o dianie z depresja która jak dobrze pujdzie to w czwartek pojedzie do domu
i to ta

Posted

NERO JEST DUŻYM CZARNYM PSEM W JEDNEJ Z OPOLSKICH PRZYTULISK,GDY WCHODZI SIE DO POMIESZCZENIA W KTÓRYM PRZEBYWA ODRAZU NASŁU****E Z KTÓREJ STRONY MA BIEC SIE PRZYWITAĆ,NA PIERWSZ ŻUT OKA NIE WIDAĆ ZE NERO JEST NIEWIDOMY DOPIERO PO CHWILI WIDAC JAK OBRACA GŁOWE DOOKOŁA PRUBÓJĄC ZORIENTOWAC Z KTÓREJ STRONY JEST CZŁOWIEK .MIMO SWOJEJ ŚLEPOTY NERO RADZI SOBIE DOŚ DOBRZE ,JEST TOWAŻYSKI ,WESOŁY KONTAKTOWY UWIELBIA LUDZI I DOTYK LUCKICH RĄK,I SPACERY.LUBI SIE BAWIC JEST PEŁEN ENERGI ,BARDZO TĘSKNI ZA CZŁOWIEKIEM ,CZY TO ŻE JEST NIEWIDOMY ODBIERA MU SZNSE NA GODNE LEPRZE ŻYCIE ???? TO OKOŁO 6 LETNI PIES KTÓRY SPOWODU SWOJEJ ŚLEPOTY ZOSTAŁ
WYŻUCONY JAK ZURZYTY MEBEL A PRZECIEŻ ZASŁUGUJE NA DOM NA
OPIEKE NA SWOJEGO CZŁOWIEKA KTÓRY GO POGŁASKA I KTÓRY W POTRZEBIE WSKARZE MU WŁAŚCIWĄ DROGE NA CIEPŁY KONT I SWOJE MIEJŚCE Z KTÓREGO NIKT GO NIE PRZEGONI -ZASŁUGUJE NA GODNE ŻYCIE NA RESZTE SWOICH DNI W PRZYTULISKU NIE POWINIEN ZOSTAC PONIEWAZ JEST PRZEGANIANY PRZEZ INNE PSY ,POPTRZEBUJE DOMU CHOCIASZ TYMCZASOWEGO JEST ŁAGODNY W STOSUNKU DO LUDZI JAK I INNYCH ZWIERZĄT NIE JEST AGRESYWNY ANI NERWOWY więcej informacji i zdjęcia na meila [email protected] ,