Asia & Ginger Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mirabelka napisał(a):Przypominam psiaki z naszej fundacji proszą o domy i o wolatariuszy! ostatnio trafił do nas nowy psiak cocel spaniel wygladał fatalnie jego kołduny nie siersc z samych uszu wazyły 2,5 kilo a o reszcie nie wspomnie łańcuch który miał na szyji rozcinał weterynarz nożycami do blachy ma około 4 lat i całe swoje zycie spendził na łańcuchu teraz prosi o druga szanse na życie O matko! :placz: :angryy: Koniecznie wytnijcie/ogolcie mu te kołtuny na uszkach. Poproszę o fotki i info o psiaku, charakterze, stanie zdrowia, strosunku do ludzi i psów itp., zrobię mu Allegro. Quote
mirabelka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 pies juz ogolony i obcięty [zaraz na drugi dzien] jest wesoły uwielia biegac [wczesniej całe zycie spędził na łańcuchu ] jest łagodny do innych psów i do ludzi bardzo szuka kontaktu z człowiekiem .Niestety nie jest ułozony chyba nie umie chodzic na smyczy nie wie co to siad i lezec ale mysle ze to wszystko kwestja czasu Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 mirabelka napisał(a):pies juz ogolony i obcięty [zaraz na drugi dzien] jest wesoły uwielia biegac [wczesniej całe zycie spędził na łańcuchu ] jest łagodny do innych psów i do ludzi bardzo szuka kontaktu z człowiekiem .Niestety nie jest ułozony chyba nie umie chodzic na smyczy nie wie co to siad i lezec ale mysle ze to wszystko kwestja czasu To akurat nie jest największy problem. ;) Czy są szanse na fotki? Quote
mirabelka Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 tu fotki cocel spaniela jest słodki i bardzo towarzyski ma około 4 lata jest pogodny łagodny uwielbia kontak z ludzmi szuka domu z ogrodem Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Allegro spanielka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=477262535 Mirabelka sprawdź, czy dobrze wpisałam dane kontaktowe. ;) Quote
mirabelka Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 bardzo dzienkuje wszystko sie zgadza Quote
Asia & Ginger Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Psiak ma 1 obserwatora. Czy ktoś dzwonił może jego sprawie? Ludzie zazwyczaj dzwonią dopiero jak aukcja się kończy. :roll: Quote
mirabelka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 skopiowałam to ogłoszenie na rózne strony i 4 osoby są zainteresowane jutro bedziemy nadal negocjowac i wybierzemy najleprzego opiekuna musi sie udac Quote
Asia & Ginger Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='mirabelka']skopiowałam to ogłoszenie na rózne strony i 4 osoby są zainteresowane jutro bedziemy nadal negocjowac i wybierzemy najleprzego opiekuna musi sie udac[/quote] To super! :multi: Jakby potrzebna była wizyta przedadopcyjna to pisz, poszukam kogoś zaufanego. Może opisać tak króciutko te 4 domki, może coś pomogę? ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 I jak tam idzie szukanie domków? :cool3: Spanielek ma już 3 obserwatorów. ;) Quote
mirabelka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Mam dobre wiadomosci Spaniel laki znalazł super dom i dzis do niego pojechał bardzo dzienkuje za pomoc i przypominam ze w fundacji na pomoc i adopcje nadal czeka mnustwo psów Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 mirabelka napisał(a):Mam dobre wiadomosci Spaniel laki znalazł super dom i dzis do niego pojechał bardzo dzienkuje za pomoc i przypominam ze w fundacji na pomoc i adopcje nadal czeka mnustwo psów Super!!!!! :multi: :multi: :multi: Możesz napisać coś wiecej o tym domku? Dokąd pojechał? :cool3: Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, która szukała milusińskiego spanielka, skierowałam ją do Was? Może to ona? ;) Quote
mirabelka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 W naszej fundacji na adopcje czekają różne psiaki zapraszamy do ich obejrzenia i zakochania sie w nich Bardzo pilnie domu chociasz tymczasowego potrzebuje suczka okolo max 2 letnia Bianka zdrowa wysterylizowana lubi inne psy ,ale jest bardzo bojazliwa gdy sie do niej zblizamy kuli ogon i kładzie sie ze strachu [trafila do nas w kiepskim stanie skopana itp] ale juz za chwile merda ogonem i cieszy sie ze ktoś ja glaska Kolejny pies do adopcji to Niko mieszaniec przypominający jakas rase agresywna ale ztylko z wygladu pozatym jest super posłuszny chodzi na smyczy jak i bez ,wykonuje polecenia siad ,n MIEJSCE I WOGULE UWIELBIA SIE BAWIC BIEGAĆ MA OKOLO 3 LATA juz po kastracji i trzecia suczka Fiona mieszaniec bulteriera i amstafa ma około roku wysterylizowana ,bardzo cierpliwa i towarzyska bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem jest posłuszna chodzi na smyczy ,nie lubi byc sama toleruje inne psy i koty ,nie jest w zadnym stopniu agresywna ,znasi wszytsko np ciągnięcie za ogon i takie tam narazie tyle prosimy o domki chociasz tymczasowe Quote
mirabelka Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 śliczne pieski czekaja na domy Quote
mirabelka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Okazalo sie że suczka Fiona nie slyszy nie wiemy z jakich powodów straciła słuch czy nie słyszy od zawsze -to straszne pies jest śliczny mądry i kochany a spotkało go takie nieszczęscie ,ale moze mimo to znajdzie sie ktos kto da jej dom. Quote
mirabelka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Dlaczego nikogo nie interesuje los ślicznych psów Quote
Asia & Ginger Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Podrzucę chociaż biedactwa... :roll: Quote
mirabelka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 i nadal nic -psy szukają domów Quote
Asia & Ginger Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Psiaki z Opola pokażcie się na pierwszej! Quote
Patsi Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Śliczna ta Fiona :loveu: I w dodatku taka biedna :-( Mam nadzieję,że szybko znajdzie domek. Quote
Olcia&Astorek:* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :(:(:(:(:(:( tam jest mój biedny Astorek :(:(:(:(:(:( uciekł a tak szczrze to on często ucieka jak by koś znalazł prosze prosze o kontakt :(:(:( Quote
Recommended Posts