Pusiakowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: To dobrze ja też zaawsze tak mam że jak już mnie katar złapie to ciężko mi się od niego uwolnić :cool3: A dobrze u mnie wróciłam przed chwilą ze spotkania na bierzmowanie :evil_lol:[/quote] hehe .. glupi katar :cool3: . aha :evil_lol: . A co porabiacie? :lol: (moze pózniej nagram jakis filmik , jesli chcecie?)
Bewarka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pewnie, że chcemy :) PS:Ja też mam katar i gardło mnie boli, ale muszę chodzić niestety do szkoły ;/
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Nera-']A bo wy jeszcze niewybierzmowane dzieciątka- Duch Świety was jeszcze was nienawidził :diabloti: Ja już nawiedzona :diabloti: Najlepsze jak zadali mi pytanie za co zaslynela moja patronka- Była wieczną dziewicą- chcesz nią być- nie- ale po ślubie prawda?- Niewiem :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] haha :diabloti::diabloti: . A ile masz latek? :diabloti: bo ja mam dopiero 12 :eviltong: . A bedziesz na zlocie? :lol: [QUOTE][B]Justysia[/B] Pewnie, że chcemy [IMG]http://1.1.1.3/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] PS:Ja też mam katar i gardło mnie boli, ale muszę chodzić niestety do szkoły ;/ [/QUOTE] ale to potem :diabloti: . ja tez chodze do szkoly ;/ . A ty bedziesz na zlocie? :lol: [B]Anitka - [/B]A ty bedziesz na zlocie? :lol:
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']haha :diabloti::diabloti: . A ile masz latek? :diabloti: bo ja mam dopiero 12 :eviltong: . A bedziesz na zlocie? :lol: ale to potem :diabloti: . ja tez chodze do szkoly ;/ . A ty bedziesz na zlocie? :lol: [B]Anitka - [/B]A ty bedziesz na zlocie? :lol:[/quote] 16- prawie 17 ;) Jeżeli nam sie uda i bedziemy w kraju to zapewne pojedziemy ;)
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Barti śpi ja gram :evil_lol: A wy co porabiacie ? Jasne ze chcemy :diabloti:[/quote] Puszek tez spi :evil_lol: a ja chodze po dogo i po necie i gadam sobie na gg :lol: . no , ale potem :diabloti:
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']hehe .. glupi katar :cool3: . aha :evil_lol: . A co porabiacie? :lol: (moze pózniej nagram jakis filmik , jesli chcecie?)[/quote] Barti śpi ja gram :evil_lol: A wy co porabiacie ? Jasne ze chcemy :diabloti:
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Nera-']16- prawie 17 ;) Jeżeli nam sie uda i bedziemy w kraju to zapewne pojedziemy ;)[/quote] aha ;) . fajnie :)
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Justys95']Hahah, co ma piernik do wiatraka :diabloti: Nie wiem czy będę, istnieje taka możliwość, ale to zależy od wieeelu czynników jak np. miejsce zlotu ;) No i mam jeszcze kilka innych planów...:evil_lol:[/quote] ze co? :diabloti: aha . Zlot planuja gdzies kolo Lodzi .. :razz: [B]Anita - [/B]Post mi przeskoczyl :roll:
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Justys95']Hahah, co ma piernik do wiatraka :diabloti: Nie wiem czy będę, istnieje taka możliwość, ale to zależy od wieeelu czynników jak np. miejsce zlotu ;) No i mam jeszcze kilka innych planów...:evil_lol:[/quote] Jeżeli koło Łodzi... niewiem czy bym mogła- spory kawałek :shake: a gdzie wy macie sie zamiar wybrać- może by ktoś ze mną sie do Wloch wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bewarka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Pusiakowa'] ja tez chodze do szkoly ;/ . A ty bedziesz na zlocie? :lol: [/quote] Hahah, co ma piernik do wiatraka :diabloti: Nie wiem czy będę, istnieje taka możliwość, ale to zależy od wieeelu czynników jak np. miejsce zlotu ;) No i mam jeszcze kilka innych planów...:evil_lol:
baffi2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pusszz też tak czasem mam z katarem:shake: Głuupii.! :D Jasne że chcemy filmik:razz: [quote name='Nera-']Jeżeli koło Łodzi... niewiem czy bym mogła- spory kawałek :shake: a gdzie wy macie sie zamiar wybrać- może by ktoś ze mną sie do Wloch wybrał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ee tam od razu daleko.. dasz rade:D ooo ja bym się chętnie do Włoch wybrała!. :loveu::eviltong:
Bewarka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Pusiakowa']ze co? :diabloti: aha . Zlot planuja gdzies kolo Lodzi .. :razz:[/quote]Planują... :eviltong: Jakby było w Łódzkim albo Świętokrzyskim [a w małopolskim to już na pewno -ale na mur beton tu nie będzie ;)] to tak. Jak nie znajdą w tych dwóch to pewnie koło Poznania - sorry, ale w takim wypadku na 95% nie ;) Nie no, te posty już przeginają...:razz:
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nera- mnie możesz zabrać do Włoch, mnie! :loveu:
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='gordonowa']Nera- mnie możesz zabrać do Włoch, mnie! :loveu:[/quote] Ja mam juz dosc- 3-4 razy do roku jezdze, nad samo Włoskie morze- MAM DOŚĆ :diabloti: Co prawda jest ciepło, psy sie maja gdzie wybiegać, jest psia plaża ale ile można- a chyba sie w tym roku jeszcze do Zakopca wybiore :razz:
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 oj,i tak zazdroszcze, ja nigdy nie byłam dalej niż w Niemczech... :(:(
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='gordonowa']oj,i tak zazdroszcze, ja nigdy nie byłam dalej niż w Niemczech... :(:([/quote] Ja akurat wszedzie tylko nie w Niemczech- Włochy, Francja, Austria, przez Niemcy tylko przejezdzalam i w drugą strone- Słowacja, Czechy, Ukraina, Litwa, Węgry...planuję Chorwacje jednak teraz niewiem jak beda te wyjazdy wyglądaly z psem- co prawda orientuje sie jakie ceny za bilet a nieraz nawet za darmo tylko czy- przyjmują tam takie szkraby jak Nera :roll:
Dozia_13 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hejka...:multi::multi: A moje wypady za granice to 2xSlowacja... nic ciekawgo nie zobaczylam...
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Dozia_13']Hejka...:multi::multi: A moje wypady za granice to 2xSlowacja... nic ciekawgo nie zobaczylam...[/quote] To gdzieś to byla- ja glownie po drugiej stronie gór polskich- czyli po części slowackiej i powiem ci ze- podobalo mi sie o wiele bardziej ;)
Pusiakowa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Hej :lol:. Jestem teraz w szkole . zrobiłam wszystko i mam czas wolny :cool3: . Ale mi tu offujecie :shake: . A filmika .. szczerze jeszcze nie nagrałam :cool3: . ale nagram jak wrócę :p . Chyba , że poczekacie do jutra to nagram filmik na dworzu bo teraz na dworzu to za ciemno :eviltong: Nera- mnie zabierz do Włoch :loveu: . Ja .. to nigdzie za granicą nie byłam :oops::-( Ale dziwnie się pisze na tym kompie :evil_lol: ale przynajmniej działają polskie znaki :lol:
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja też nigdzie nie byłam za granicą :cool1: Nie ma to jak opinie typu "Cudze chwalisz, swego nie znasz. Jedziemy nad jezioro i koniec kropka, bo to to samo, ale taniej"- i tyle wyszło ze Słowacji :mad: Ale w najbliższe wakacje być może się wybierzemy, bo pogoda wyszła jaka wyszła i się wkurzył braciszek :diabloti: No i mnie zapraszają różne osoby [z rodziny, ale i nie tylko...hehe, tak mnie kochają, bo ja grzeczne dziecko :lol: A tata też by chcia ze mną, ale on nie jest grzeczny :diabloti:]. Ale baaardzo chciałabym być na zlocie. Pożyjemy, zobaczymy :D
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja mam o tyle problem ze miejmy nadzieje ze mi sie ze soba niepokryje zlot i obóz taneczny na ktory musze jechac zeby walczyc o klase taneczna :razz: Bo wlochy to kiedy bede chciala to pojade ;) a w zeszlym roku w jakich datach byl zlot-lipiec czy sierpień?
Coffee&Nera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='gordonowa']sierpien 4-10 sierpnia :):)[/quote] Tylko tydzien :crazyeye::crazyeye::crazyeye: E to ja sie o nic niemusze martwic- myslalam ze 2 tygodnie :diabloti: Moje wakacyjne plany :cool3::cool3::cool3:: - Włochy (obowiązkowo trzeba Nerze morze pokazac :evil_lol:) - Obóz taneczny (niewiem gdzie w tym roku zrobią ;)) - Zlot (ohh oby w sierpniu :lol:) - Działkowanie (ekhm czyli wyjazd z chlopakiem gdzies w jakies miejsce- sam na sam ;))
Recommended Posts