Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam dzisiaj i spotkałam skoti z państwem na spacerku. Byli u weterynarza (ten sam, który zajmuje się wszystkim zwierzakami z jakimi mam do czynienia). Wet zachwycił sie Skoti, że ma super charakter i w ogóle... ale powiedział, że panienka powinna nieco schudnąć:cool3:

Następny filmik z wizytY:

http://pl.youtube.com/watch?v=c2cqKaubhK0

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ona szczesliwa.... :loveu::loveu: Hehe schudnie napewno.... :diabloti:
zawsze i wszedzie powinny byc takie domki jak ten p.Czarka.... :razz::razz::razz:
No Scoti cudowna istota ma cudownych wlascicieli.... :loveu::loveu:

Posted

Potem wkleje foteczki ze spacerku i jeszcze filmik jak mi sie uda.;PP

No więc,fotki już wklejam,ale filmiku nei moge odtworzyć w ogóle i tu mam taka maluteńką prośbe do cioteczki Iwonki:Czy mogłabyś podać mi swojego maila abym ja przekazala go Panu Czarkowi,a ten wysłałby Ci filmik ze Scotie.?

Piękna moja.:loveu:

Posted

Łaaa.!Myślałam,że wszytskie te zdjecia zmniejszylam.!Ehh..skleroza nie boli.:roll: Teraz nawet nie moge tego edytowac bo nie mam tego paska przewijania w boki.;|

Posted

Dostałam filmik ale za diabla nie mogę go wstawić. You toube mnie wkurza:angryy: Może jutro mi się uda / filmik jest super... Skoti nad wodą :p

Posted

Scoti ze swoja ukochana pancia.. To naprawde wspanialy widok...
Nawet gdybym miala calkiem zepsuty humor to Scotunia ta swoja morda zawsze mi go poprawi.. .x)

Posted

Ciotki ja jak widziałam Skoti na żywo to nie sprawiała wrażenia psa, który kiedyś został porzucony! Teraz ma dom na który zawsze czekała - jest ukochanym członkiem rodziny a nie tylko psem:p

Posted

Jaka ona jest szczęśliwa.!
Iwonko-dziekuje,że wkleilas ten filmik,ja nie moglam bo na komputerze otwieral mi sie jako dokument tekstowy,a ja sie niestety na tym nie znam..:roll::oops:

Piękna moja.:loveu: