iwop Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wróciłam dzisiaj i spotkałam skoti z państwem na spacerku. Byli u weterynarza (ten sam, który zajmuje się wszystkim zwierzakami z jakimi mam do czynienia). Wet zachwycił sie Skoti, że ma super charakter i w ogóle... ale powiedział, że panienka powinna nieco schudnąć:cool3: Następny filmik z wizytY: http://pl.youtube.com/watch?v=c2cqKaubhK0 Quote
polciuaa Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Wspanialy filmik.!:loveu: Tak sie ciesze,że Scotie jest z takim super domku.!!!:multi: Quote
masienka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 serce sie raduje podczas czytania takich wiesci:loveu: Quote
Dinka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jaka ona szczesliwa.... :loveu::loveu: Hehe schudnie napewno.... :diabloti: zawsze i wszedzie powinny byc takie domki jak ten p.Czarka.... :razz::razz::razz: No Scoti cudowna istota ma cudownych wlascicieli.... :loveu::loveu: Quote
Dinka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dlaczego tak cicho u Scotki?:razz: Scotenko malenka...Jak tam u Cb? :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Potem wkleje foteczki ze spacerku i jeszcze filmik jak mi sie uda.;PP No więc,fotki już wklejam,ale filmiku nei moge odtworzyć w ogóle i tu mam taka maluteńką prośbe do cioteczki Iwonki:Czy mogłabyś podać mi swojego maila abym ja przekazala go Panu Czarkowi,a ten wysłałby Ci filmik ze Scotie.? Piękna moja.:loveu: Quote
polciuaa Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Łaaa.!Myślałam,że wszytskie te zdjecia zmniejszylam.!Ehh..skleroza nie boli.:roll: Teraz nawet nie moge tego edytowac bo nie mam tego paska przewijania w boki.;| Quote
masienka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :razz::razz::razz: mozesz za to wrzucic jeszcze raz:eviltong: tym razem mniejsze:cool3: Quote
iwop Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dostałam filmik ale za diabla nie mogę go wstawić. You toube mnie wkurza:angryy: Może jutro mi się uda / filmik jest super... Skoti nad wodą :p Quote
[email protected] Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witajcie kochani ciesze sie że wreszcie mogłem wam znow pokazac nasza Scotunie.Wielkie dzieki dla Dogomanki za pomoc we wklejeniu zdjec.Iwonka wierze w Ciebie ze i Tobie uda sie wkleic filmik i cioteczki obejżą . Quote
masienka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Scotie wyglada wspaniale:loveu: a ta mordeczka usmiechnieta:loveu: oby wiecej takich domkow sie znajdowalo Quote
Dinka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Scoti ze swoja ukochana pancia.. To naprawde wspanialy widok... Nawet gdybym miala calkiem zepsuty humor to Scotunia ta swoja morda zawsze mi go poprawi.. .x) Quote
iwop Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Filmik, który otrzymałam: http://www.wrzuta.pl/film/drexDFCv4a/bez_nazwy Quote
Dinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie pozanalam Scoti.. Tak sie zastanaiwam co to za pies:hmmmm: :p Sliczna i taka szczesliwa... :loveu::loveu: Quote
[email protected] Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dziękuje Ci Iwonko że mimo problemów wkleiłaś filmik .Od razu widac że nie tylko my się cieszymy z naszej kochanej Scotuni .Jak widać na filmiku . Quote
iwop Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ciotki ja jak widziałam Skoti na żywo to nie sprawiała wrażenia psa, który kiedyś został porzucony! Teraz ma dom na który zawsze czekała - jest ukochanym członkiem rodziny a nie tylko psem:p Quote
polciuaa Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Jaka ona jest szczęśliwa.! Iwonko-dziekuje,że wkleilas ten filmik,ja nie moglam bo na komputerze otwieral mi sie jako dokument tekstowy,a ja sie niestety na tym nie znam..:roll::oops: Piękna moja.:loveu: Quote
Dinka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Moja tez.. :loveu::loveu:Nasz ukochana Scotunia..x) Az sie humor poprawia jak sie patrzy.. :):loveu: Quote
[email protected] Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Witajcie Cioteczki ,dzis znów wyslalem do Iwonki filmik z nasza kochana Scotunia.Jak wklei to obejzycie .Pozdrawiam serdecznie Czarek. Quote
iwop Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Skoti jest cudna:loveu: http://pl.youtube.com/watch?v=HcjjDOb0lPo Quote
Recommended Posts