Jump to content
Dogomania

Jestem plastrem na ranę gdy wszyscy zawiedli .... LUSIA- Orzechowce! W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś z Luśkiem u weta. Pytałam o to USG, stwierdził, że nie ma raczej sensu tego robić, bo jest mała szansa, że pokaże, czy była sterylizowana. Ale mówi, że nie widać żadnej, nawet najmniejszej, maleńkiej blizny, a oglądał ją bardzo dokładnie, więc pewnie nie była sterylizowana. Mówi, że najlepiej będzie poczekać do cieczki, odczekać chwilę i wysterylizować Foczka.
Myślę, że to jest dorbe wyjście, prawda ?

...Lusia spodobała się bardzo, a jeszcze bardziej spodobało się Panu jej imię :) Została też wyżałowana za wszystkie czasy, że tak długo musiała czekać w schronisku na domek :roll: , co bardzo się jej spodobało. Ogólnie mówiąc, chciałaby być tak żałowana ciągle ;)
No ale to w sumie nic nowego. Lusiak się podoba każdemu :loveu:

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Origami-7']:loveu::loveu::loveu:Lusia tak się ciesze:loveu::loveu::loveu:[/quote]

pls potwierdzicie, ze to prawda - Lusinka ma DS?

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dlatego warto brać tymczasy (choć Luś tymczasem nie była) i pokazywać się z nimi zawsze i wszędzie. A nóż ktoś się zakocha:roll: W schronisku ciężko wypatrzyć tego jednego jedynego psiaka...:shake:

Posted

[quote name='Neczka']no to pokazuj mu codziennie po kilka razy nasza stronkę :D napewno coś w końcu wybierze :D:diabloti:[/quote]

Ta nasza stronka nadal strasznie wybrakowana, musimy się sprężyć i powstawiać nowe psiaki - przecież tyle ich czeka. Ja mam jeszcze trochę zdjęc , opracuję dzisiaj i niech zielony wkleja...:eviltong:

Posted

Więc tak...
Ma 2 domy. Obecnie jest w Rymanowie Zdroju. Drugi dom jest w Nosówce (wiem, głupia nazwa:eviltong:) pod Rzeszowem. Oba domki są z ogrodami. No i zawsze można przyjechać i odwiedzić Lusiaczka :)

Aha, w Nosówce mają starszą suczkę, minimalny mix ONka. Ale ona jest raczej ugodowa, spokojna, więc nie sądzę, żeby był jakikolwiek problem. W razie czego, Uganda (ONka) nie będzie miała z Luśkiem kontaktu :) ale wątpię w to "w razie czego" ;)

Posted

[quote name='Neczka']No i muszę dodać, że tak na 99% Lusia najpóźniej w piątek będzie już w domku ;)[/quote]

No to sie nie wyrywam, po prostu chciałam żeby Luska jak najszybciej znalazla to swoje miejsce na ziemi i myślałam o podwiezieniu . Ale skoro w piątek ma być w domku to strasznie sie cieszę.......:loveu::loveu::loveu:

Posted

Beciu, podwozić nie trzeba. Karola jest tak zakochana, że jakby nie było czym jej przywieźć, to by na nogach pobiegła :D
Ale transport jest na szczęście ;)