Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Byłam dziś z Luśkiem u weta. Pytałam o to USG, stwierdził, że nie ma raczej sensu tego robić, bo jest mała szansa, że pokaże, czy była sterylizowana. Ale mówi, że nie widać żadnej, nawet najmniejszej, maleńkiej blizny, a oglądał ją bardzo dokładnie, więc pewnie nie była sterylizowana. Mówi, że najlepiej będzie poczekać do cieczki, odczekać chwilę i wysterylizować Foczka. Myślę, że to jest dorbe wyjście, prawda ? ...Lusia spodobała się bardzo, a jeszcze bardziej spodobało się Panu jej imię :) Została też wyżałowana za wszystkie czasy, że tak długo musiała czekać w schronisku na domek :roll: , co bardzo się jej spodobało. Ogólnie mówiąc, chciałaby być tak żałowana ciągle ;) No ale to w sumie nic nowego. Lusiak się podoba każdemu :loveu: Quote
Origami-7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:Lusia tak się ciesze:loveu::loveu::loveu: Quote
Angie :) Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Origami-7']:loveu::loveu::loveu:Lusia tak się ciesze:loveu::loveu::loveu:[/quote] pls potwierdzicie, ze to prawda - Lusinka ma DS? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 MA :) A gdyby nie wzięła jej Karolina, to zostałaby na DS u mnie, bo do obcych bym jej nie oddała ;) Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 To Ci Luś... w schronie nikt jej nie chciał a tu normalnie wyrywaja sobie jej focze futerko z łapek :D Quote
Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Dlatego warto brać tymczasy (choć Luś tymczasem nie była) i pokazywać się z nimi zawsze i wszędzie. A nóż ktoś się zakocha:roll: W schronisku ciężko wypatrzyć tego jednego jedynego psiaka...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ja liczyłam ze charciaka bede miała blisko ale wyszło inaczej:placz:.... rodzinka TZta wyjezdza pod koniec sierpnia moze by mu cos wpakowac :diabloti::evil_lol: Quote
Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dobry poomysł :D jeśli można już obstawiać - głosuję na Bellę ;):diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 OJ z nim to nie łatwo pies musi byc wybrany przez niego + moje jojczenie i wreszcie sie podda :D Quote
Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no to pokazuj mu codziennie po kilka razy nasza stronkę :D napewno coś w końcu wybierze :D:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Przed chartem 2 miesiace był katowany :D Quote
SZPiLKA23 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ojjjjjjjjjjj warto a teraz bedzie łatwiej go przekonac na innego psa bo zobaczył ze to nic strasznego :) i ze zawsze mu pomagam Quote
Becia66 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Neczka']no to pokazuj mu codziennie po kilka razy nasza stronkę :D napewno coś w końcu wybierze :D:diabloti:[/quote] Ta nasza stronka nadal strasznie wybrakowana, musimy się sprężyć i powstawiać nowe psiaki - przecież tyle ich czeka. Ja mam jeszcze trochę zdjęc , opracuję dzisiaj i niech zielony wkleja...:eviltong: Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Więc tak... Ma 2 domy. Obecnie jest w Rymanowie Zdroju. Drugi dom jest w Nosówce (wiem, głupia nazwa:eviltong:) pod Rzeszowem. Oba domki są z ogrodami. No i zawsze można przyjechać i odwiedzić Lusiaczka :) Aha, w Nosówce mają starszą suczkę, minimalny mix ONka. Ale ona jest raczej ugodowa, spokojna, więc nie sądzę, żeby był jakikolwiek problem. W razie czego, Uganda (ONka) nie będzie miała z Luśkiem kontaktu :) ale wątpię w to "w razie czego" ;) Quote
Becia66 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Neczuś ale mnie chodzi o to gdzie Lusiaka trzeba zawieżć....:lol: Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :splat: Do Rymanowa :eviltong: A dlaczego pytasz ? Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No i muszę dodać, że tak na 99% Lusia najpóźniej w piątek będzie już w domku ;) Quote
albiemu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Lusiek jak to jest .... tyyyle lat w schronisku, tyle ludzkiej obojętności .... dzisiaj jak wyszłaś z Orzechowców bija sie o Ciebie .... ehhhh Quote
Becia66 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Neczka']No i muszę dodać, że tak na 99% Lusia najpóźniej w piątek będzie już w domku ;)[/quote] No to sie nie wyrywam, po prostu chciałam żeby Luska jak najszybciej znalazla to swoje miejsce na ziemi i myślałam o podwiezieniu . Ale skoro w piątek ma być w domku to strasznie sie cieszę.......:loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Zasłużyła bisusia po takiej poniewierce:) Quote
Neczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Beciu, podwozić nie trzeba. Karola jest tak zakochana, że jakby nie było czym jej przywieźć, to by na nogach pobiegła :D Ale transport jest na szczęście ;) Quote
Neczka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/5336/aldih1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts