ptasia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jeszcze jedno, o której godzinie się ta impreza zaczyna? Quote
pati1033 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ptasia napisał(a):Jeszcze jedno, o której godzinie się ta impreza zaczyna? sedziowanie psow w ringach- standardowo o 10 :) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ponieważ nasza poczta polska nadal strajkuje, a dodatkowo dzisiaj jest już sobota i listonosze nie roznosza listów - to proponuję, aby ten, kto nie dostał potwierdzenia, odpowiednio wcześniej przyjechał do Gorzowa i załatwił wszelkie formalności. Unikniemy w ten sposób niepotrzebnych nerwów. Pzdr. Quote
pati1033 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ze wzgledu na strajk poczty Oddzial Gorzow umiescil na stronie spis wystawcow : http://www.kynologia.gorzow.pl/tymczasowe/swkatalog.txt Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki! Prosimy!!! Pzdr. Quote
Czarne Gwiazdy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jak już ktoś wróci to mogę prosić o stawkę sznaucerów? Może być samymi numerami ;-) Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 My wróciliśmy już 1.doskonała złoto czyli całkiem fajnie jak na mojego tchórzliwego psa do Panów sędziów :multi::multi: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 zakla napisał(a):Czyli drugie ZwMl?:loveu: No tytułu nie dostaliśmy, a szkoda;) Quote
zakla Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 No szkoda, ale tak, jak napisalam na ozikowym- super, ze czarnuch zaczyna nabierac pewnosci siebie, i oby tak dalej :D Jak moj lysy i maly potfooooor ma juz dwa wnioski, to i Wy bedziecie mieli, bez obaw:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 zakla napisał(a):No szkoda, ale tak, jak napisalam na ozikowym- super, ze czarnuch zaczyna nabierac pewnosci siebie, i oby tak dalej :D Jak moj lysy i maly potfooooor ma juz dwa wnioski, to i Wy bedziecie mieli, bez obaw:evil_lol: Teraz to już gorzej bo mało czasu i nie mam z kim się zabrać na wystawy:roll: Quote
asiol Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratulacje KaRa :) My mamy obiecującą Było strasznie gorąco, małe przejścia między ringami i co chwilkę ktoś mnie deptał :P Quote
KaRa_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 asiol napisał(a):Gratulacje KaRa :) My mamy obiecującą Było strasznie gorąco, małe przejścia między ringami i co chwilkę ktoś mnie deptał :P Ja też miałam obiecującą jak po raz pierwszy psa wystawiałam;)był wtedy wystraszony bo wystawa była u nas w Poznaniu w halach. A co do wystawy fakt było ciepło, przejścia minimalne aż przez to mam całe buty brudne bo każdy deptał mnie, i psa bo ludzi dużo a miejsca malutko:shake::angryy: Quote
asiol Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tzn to już nasza 3 wystawa :) Hani był zmęczony, zssapany, ale jakoś biegał, pokazał ząbki. Sędzia napisał, że jest jeszcze za długi i nie ma buldożej masy :P Quote
ewaf Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://img55.imageshack.us/img55/4624/isdscf1973afc1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4394/isdscf1976aza4.jpg http://img206.imageshack.us/img206/3816/isdscf1977ais1.jpg http://img206.imageshack.us/img206/5686/isdscf1989ape2.jpg http://img55.imageshack.us/img55/1968/isdscf1995ato6.jpg Quote
PARSONRK Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratuluję wszystkim ! I prosze o staweczke PRT ( parson russell terrierków)- były całe 3 suki:) Quote
d_orka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 I ja też gratuluję! A czy mogłabym prosić o staweczkę cavalierów? / nie było ich dużo:p/ Quote
haker11 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='PARSONRK']Gratuluję wszystkim ! I prosze o staweczke PRT ( parson russell terrierków)- były całe 3 suki:) Suki: Kl.Młodzieży: Silwer Shadow Półdiable Kl.Pośrednia: Izzy vom Haus Tchorz Kl.Otwarta: Abi Czartopłoch Quote
haker11 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='d_orka']I ja też gratuluję! A czy mogłabym prosić o staweczkę cavalierów? / nie było ich dużo:p/ Psy: Kl.Młodzieży: Bravo Beniamin Bravo Gerda Leelyn Buddy Holly Othello Górska Fantazja Kl.Pośrednia: Life Korona Północy Kl.Otwarta: Api-Angelina Begret Leelyn Flash Harry Suki: Kl.Młodzieży: Figa-Paxsi Cieszyński Dwór Leelyn Lollipop Tequila Górska Fantazja Tobiola v.h. Lamslag Kl.Pośrednia: Blanche Ad Cordem Savanna Rose du Chateau Nobless Kl.Otwarta: Enima z Miślówki Harla Uczniowski Kaprys Quote
Czarne Gwiazdy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):Jak już ktoś wróci to mogę prosić o stawkę sznaucerów? Może być samymi numerami ;-) nieaktualne Quote
BLACKDRAGON Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wyniki BIS 1.sh Ch.Pl, Mł.Ch.Pl Queen of Night Arktogera 2.wilczarz irl. Ch.Pl Goliath Celtic Alanda 3 amstaff CH PL SUCH Woodforest AN EZ PERFECT TEN :multi: BIS Weteran 1.alaskan Int Ch Simba Chakeba 2 bearded Collie Int Ch ORSAY de Chester 3 sh RUFUS Z Andrzejowego Ogrodu :multi: była to pierwsza wystawa Rufusa haha lepiej poźno zacząć niż wcale :cool3: fotki z finałów wstawię jutro Quote
renia13 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 GRATULUJE zwyciezcom . Asiol - nie martw sie , jedne psiaki szynciej drugie pozniej dorastaja , przyjdzie czas i na Haniego , a ma ktos foty shickow ? Gratuluje BELMONDO Merlot - mam nadzieje ze fotki beda :multi: dajcie cos !!! Quote
d_orka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Haker11 - serdeczne dzięki za staweczkę cavalierów:multi::Rose: Quote
Joanna G Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 I my wróciliśmy z wystawy bardzo zadowoleni :) MISS NEGRY od Lalanki CWC , Najlepsza Dorosła suka w Rasie i po porównaniu z interchampionem Zwyciężca Rasy OLIVIA Gorzowska Panorama - Zwyciężca Młodziezy NATALIE WOOD Gandamak CWC IFIGENIA Varius Avis CWC - zakończyliśmy w tym momencie championat :multi: Tylko ITAKA Rysi Wykrot wróciła z lokata 3 i brązowym medalem :) Szkoda tylko ,że przez bardzo przedłużającą się ocene chartów ,nie zdążyłam na wybór w grupie IX :placz: Gratuluje wszystkim pozostałym zwyciężcom . Quote
Recommended Posts