ada_1994 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Lola to malutka sunia. Ma 10 lat. Od zaledwie miesiąca przebywa w schronisku w Pabianicach. Jest bardzo grzeczna i spokojna. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, grzecznie przy nodze. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Jest typowo kanapowym psiakiem. Lola musiała zostać skrzywdzona przez człowieka, ponieważ jest trochę nieufna. Coraz chętniej wychodzi na spacery. Daję się pogłaskać, ale to za mało. Potrzebuje miłości i ciepłego posłania, tylko to może jej przywrócić wiarę w człowieka… tel. 793 046 770 Quote
malagos Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Taka sunia dla starszej pani na kanapę.:cool1: Quote
ada_1994 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 malagos napisał(a):Taka sunia dla starszej pani na kanapę.:cool1: Oj tak. Lola jest bardzo spokojna:p Quote
kasia14 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Lola szuka domu ;) wystawiłam jej allegro, innych ogłoszeń nie ma.... Quote
modliszka84 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Lola ma tez alegratke. a mi do niej pasuje imie Rózia ;) ale niech juz zostanie Lola...ostatnia Lola schroniskowa miała szczęście, znalazła super domek to może i jej się poszczęści... Quote
kasia14 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Nikt do malutkiej nie zagląda :(? a ona tak czeka na dom.... Quote
ada_1994 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 nikt nie zagląda do Loli...:-( podnoszę... Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 żal mi jej, ma chyba niewielkie sznase?... A moze sie mylę, takie małe pieski chyba szybciej znajdują dom niz wieksze?... Quote
modliszka84 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 malagos - faktycznie ma niewielkie szanse...bo ma 10 lat :shake: małe pieski moze i częściej znajdują domy niż duże, ale gdy są młode albo podobne do jakiejs rasy. Lola ani młoda, ani "rasowa"... Zresztą, jej współlokatorka Sonia (6kg) domu nie ma już od ponad pół roku a ma dopiero 5 lat... :roll: Quote
kasia14 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A ja wierzę, że dziewczyną się uda... nie mogą całe życie spędzić w schronie... Lola jest naprawdę fajnym psem dla starszej osoby, na kanapę.... Quote
malagos Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 ja mam slabosć do takich "paniusiek", ale nie mogę pomóc.... Czy te 2 sunie sa widoczne dla odwiedzajacych? Ktoś o nie pyta? a ta druga, macie zdjecie? Quote
ada_1994 Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 malagos napisał(a):ja mam slabosć do takich "paniusiek", ale nie mogę pomóc.... Czy te 2 sunie sa widoczne dla odwiedzajacych? Ktoś o nie pyta? a ta druga, macie zdjecie? Ta druga czyli Sonia ma wątek na dogo i jest w moim podpisie. Obie i Lola i Sonia są wspaniałe, takie kochane i nie rozumiem czemu nikt ich nie chce nawet Loli, która ma 10 lat...:-( Quote
Recommended Posts