Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lola to malutka sunia. Ma 10 lat. Od zaledwie miesiąca przebywa w schronisku w Pabianicach. Jest bardzo grzeczna i spokojna. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, grzecznie przy nodze. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Jest typowo kanapowym psiakiem.

Lola musiała zostać skrzywdzona przez człowieka, ponieważ jest trochę nieufna. Coraz chętniej wychodzi na spacery. Daję się pogłaskać, ale to za mało. Potrzebuje miłości i ciepłego posłania, tylko to może jej przywrócić wiarę w człowieka…

tel. 793 046 770

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos - faktycznie ma niewielkie szanse...bo ma 10 lat :shake:
małe pieski moze i częściej znajdują domy niż duże, ale gdy są młode albo podobne do jakiejs rasy. Lola ani młoda, ani "rasowa"...
Zresztą, jej współlokatorka Sonia (6kg) domu nie ma już od ponad pół roku a ma dopiero 5 lat...

:roll:

Posted

ja mam slabosć do takich "paniusiek", ale nie mogę pomóc.... Czy te 2 sunie sa widoczne dla odwiedzajacych? Ktoś o nie pyta? a ta druga, macie zdjecie?

Posted

malagos napisał(a):
ja mam slabosć do takich "paniusiek", ale nie mogę pomóc.... Czy te 2 sunie sa widoczne dla odwiedzajacych? Ktoś o nie pyta? a ta druga, macie zdjecie?

Ta druga czyli Sonia ma wątek na dogo i jest w moim podpisie. Obie i Lola i Sonia są wspaniałe, takie kochane i nie rozumiem czemu nikt ich nie chce nawet Loli, która ma 10 lat...:-(