Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sue jest w domu u Ulv i u mnie.
To bardzo rozpieszczona, ale jednocześnie przekochana sunia.
Do tego żarłoczna, co zresztą widać po kompletnym braku talii :diabloti:
Pierwsze co zrobila po wejsciu do domu to obburczala wszystkie napotkane psy.Nie wiem, czy ze strachu, czy po prostu byl to rodzaj komunikacji ktory mial na celu przekazac - "spierdzielajcie" :diabloti: , zeby przydko nie mowic.Panoszy sie wstrętny stwór.Teraz wyjatkowo poszedl na lozko i odsypia wrazenia.

Prosze o wzmozona pomoc w szukaniu domu.Gdzie Sue ma ogloszenia oprocz allegro? ja ja gdzies wstawialam, ale do konca nie pamietam gdzie.. :oops:czy ktos tez robil ogloszenia??

Posted

Sue niestety kuleje na jedną nóżkę..
To mogą być problemy ze stawami, zwłaszcza przy jej tuszy.. jutro jedziemy do weta..

Na poczatku z wiatrami warczala i troche sie panoszyla, teraz przypomina zwykla, stara babulne dla ktorej najwiekszym wyrazem szczescia jest spanko.Spi niemal od kiedy do nas przyjechala.Chyba odsypia schroniskowe ciepienie..

i charczy.. przeziebienia poczatki jak nic.. standard..

Posted

Sue ma wypadnieta rzepke w tylniej nodze, jednak wet odradza operacje z racji na wiek i tusze. Zostawimy, ryzyko jest zbyt duze.To zaniedbana sprawa z mlodszych lat.Sunia ewidentnie rodzila.Jest grzeczna, zupelnie nieklopotliwa.Swoje potrzeby fizjologiczne zalatwia tylko i wylacznie na dworze, przez wieksza czesc dnia spi, jest mila i przytulasna.Zupelnie nieklopotliwa.Czego chciec wiecej ?? ;)