ciapuś Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Do wszystkich którzy zalegają z wpłatami były wysyłane prośby o wpłaty lub wyjaśnienie czy się wycofali .Część osób wpłaciła ale kilka nie odpowiedziało i z tego co sprawdziłam nie pojawia się na dogo. Stefan był już 2 razy w gratce papierowej i w gazecie w Krakowie też już ze 2 razy i niestety nic. Ma robione ogłoszenia przez ewatonieja i szajbus oraz przeze mnie.Niestety cisza. W tej chwili jesteśmy w trakcie załatwiania tańszego hotelu. Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jezeli nie bedziecie mialy nic na przeciw to namowie Anawa i zrobimy nowe ogloszenia. Ile razy zrobilysmy to pies sie wyadoptowal :):) nie bylo tego wiele, ale warto sprobowac :):) a nuz zadziala. Zajrze tez do fiony bo wiem, ze tam uzywali inna gazete i to dobrze szlo. Nie wiem czy ona jest tam gdzie jest pies, ale trzeba sprawdzic. Quote
ciapuś Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wiem że Wasze ogłoszenia działają cuda bo z Kodinką się udało .Więc jeśli możesz to bardzo proszę o pomoc Quote
ewatonieja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 im więcej ogłoszeń tym lepiej...wiem że jeszcze Pies Wolny wypatruje domu dla Stefana Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='ciapuś']Wiem że Wasze ogłoszenia działają cuda bo z Kodinką się udało .Więc jeśli możesz to bardzo proszę o pomoc[/QUOTE] To od poniedzialku zaczne tworzyc tekst, a potem bedziemy sie obie z Anawa koncentrowac :):) Musze poczytac jaki jest Stefan :):) zeby go dobrze opisac. Pewnie jest na pierwszej stronie i w ogloszeniach. Quote
ewatonieja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 tekst mamy taki Stefan ma ok. 6 -7 , jest dosyć sporym psiakiem w typie teriera. Zaskarbił sobie miłość wolontariuszek, które rozpieszczają go, jednak Stefi chciałby mieć swojego człowieka na co dzień, który przytuliłby i pobawił się z nim. Pomimo długiego pobytu w schronisku, pozostał radosnym, kochanym [URL="http://www.nasipupile.pl/"]psem[/URL], który ma dość dużo energii jak na swój wiek. Stefan cieszy się już na sam widok człowieka, z daleka szykuje się do przewrotu na plecy- pokazuje brzuszek, wyciąga łapki i cichutko pomrukuje. Z wdzięczności tak wycałuje, że twarz, włosy i ręce są mokre. Jak mu odmówić pieszczot? Jak można nie kochać Stefana? Psa, który tak desperacko chce swojego człowieka, że gdy się odchodzi od niego, trzyma się kurczowo łapkami, żeby z nim jeszcze zostać. Stefan przebywa od 3 miesięcy w hotelu dla zwierząt. Polecany jest do domu bez innych zwierząt i małych dzieci, których się boi. Dni płyną leniwie, a on ciągle ma nadzieję, że ktoś pochyli się nad jego psią niedolą. Nie omijajcie go, proszę. Stefanek czeka już 4,5 roku, a jego oczy stają się coraz bardziej smutne. [URL="http://www.nasipupile.pl/"]Psiak[/URL] jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, ma książeczkę zdrowia i chip. Kontakt w sprawie adopcji psa tel 792-061-133 Agnieszka Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To ja wezme ten tekst i pomysle, moze go troche przerobie :):) Macie jakies piekne zdjecia Stefana ?? Quote
ciapuś Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nie wiem czy zmieniać w tekście ale Stefan ma bardziej 7-8 a najbardziej 8-9 lat :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='ciapuś']Nie wiem czy zmieniać w tekście ale Stefan ma bardziej 7-8 a najbardziej 8-9 lat :evil_lol:[/QUOTE] A jestes pewna ?? jaki on jest duzy ??no i sexy zdjecia bardzo sie przydaja :):) Quote
ciapuś Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No raczej jestem pewna bo w karcie jak go wyciągałam miał napisane ok 4-5 lata był w schronisku też ok 5lat więc to daje 9-10 lat ,ale zęby ma całkiem niezłe więc piszę ok 8 Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wg mnie to on ma 7 :):) Na ktorej stronie sa jakies dobre zdjecia ?? Quote
ciapuś Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='Szarotka']Wg mnie to on ma 7 :):) Na ktorej stronie sa jakies dobre zdjecia ??[/QUOTE] Oj nie ,nie piszmy że ma 7 bo nie ma co ludzi nabijać w butelkę .Według pierwszego postu to on ma sporo ponad 8lat chip: 985.120023830700 imię: Stefan płeć: pies wiek: ok. 6 lat ( orientacyjny wiek przy przyjęciu do schroniska) wielkość: duza rasa: mieszaniec data przyjęcia do schroniska: 2004-09-24 Quote
ewatonieja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 a ja mam takie pytanie czy można liczyć na fotki Kodinki z nowego domu? zdjecia Szarotko prześle Ci na mejla JAK MI GO PODASZ :)) co do wieku to trzeba by chociaz poprosic weta o wgląd w paszcze , wiadomo co wymyślają w schronisku Labkowi dali 7 lat a miał około roku Dajmonowi dali 6 a Bunia stwierdziła ze ma max 3 ja nie wierze w ich ocene Quote
ciapuś Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nawet jak miał ok 2 lat(bo mniej nie miał) jak go przyjmowali do schroniska to jak nie liczyć ma teraz ok 8 Quote
ewatonieja Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 w przyszły weekend odwiedzę Stefanka i porobię zdjęcia na tle lepszych wiosennych krajobrazów wiosna czas porządków więc pewnie i szczota pójdzie w ruch:diabloti: Quote
Szarotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Podaje emial do zdjec: [email][email protected][/email] W kazdym razie jest mlody duchem :):) Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzieki za zdjecia Stefana :):) Dzisiaj albo jutro bede tworzyc :):) Quote
ewatonieja Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 mam nadzieje ze wspolnymi siłami wypchniemy go do dobrego domu Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='ewatonieja']mam nadzieje ze wspolnymi siłami wypchniemy go do dobrego domu[/QUOTE] Napewno :):) Quote
Recommended Posts