Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do wszystkich którzy zalegają z wpłatami były wysyłane prośby o wpłaty lub wyjaśnienie czy się wycofali .Część osób wpłaciła ale kilka nie odpowiedziało i z tego co sprawdziłam nie pojawia się na dogo.
Stefan był już 2 razy w gratce papierowej i w gazecie w Krakowie też już ze 2 razy i niestety nic.
Ma robione ogłoszenia przez ewatonieja i szajbus oraz przeze mnie.Niestety cisza.
W tej chwili jesteśmy w trakcie załatwiania tańszego hotelu.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli nie bedziecie mialy nic na przeciw to namowie Anawa i zrobimy nowe ogloszenia. Ile razy zrobilysmy to pies sie wyadoptowal :):) nie bylo tego wiele, ale warto sprobowac :):) a nuz zadziala. Zajrze tez do fiony bo wiem, ze tam uzywali inna gazete i to dobrze szlo. Nie wiem czy ona jest tam gdzie jest pies, ale trzeba sprawdzic.

Posted

[quote name='ciapuś']Wiem że Wasze ogłoszenia działają cuda bo z Kodinką się udało .Więc jeśli możesz to bardzo proszę o pomoc[/QUOTE]

To od poniedzialku zaczne tworzyc tekst, a potem bedziemy sie obie z Anawa koncentrowac :):)
Musze poczytac jaki jest Stefan :):) zeby go dobrze opisac. Pewnie jest na pierwszej stronie i w ogloszeniach.

Posted

tekst mamy taki
Stefan ma ok. 6 -7 , jest dosyć sporym psiakiem w typie teriera. Zaskarbił sobie miłość wolontariuszek, które rozpieszczają go, jednak Stefi chciałby mieć swojego człowieka na co dzień, który przytuliłby i pobawił się z nim. Pomimo długiego pobytu w schronisku, pozostał radosnym, kochanym [URL="http://www.nasipupile.pl/"]psem[/URL], który ma dość dużo energii jak na swój wiek.
Stefan cieszy się już na sam widok człowieka, z daleka szykuje się do przewrotu na plecy- pokazuje brzuszek, wyciąga łapki i cichutko pomrukuje. Z wdzięczności tak wycałuje, że twarz, włosy i ręce są mokre. Jak mu odmówić pieszczot? Jak można nie kochać Stefana? Psa, który tak desperacko chce swojego człowieka, że gdy się odchodzi od niego, trzyma się kurczowo łapkami, żeby z nim jeszcze zostać. Stefan przebywa od 3 miesięcy w hotelu dla zwierząt. Polecany jest do domu bez innych zwierząt i małych dzieci, których się boi.
Dni płyną leniwie, a on ciągle ma nadzieję, że ktoś pochyli się nad jego psią niedolą. Nie omijajcie go, proszę. Stefanek czeka już 4,5 roku, a jego oczy stają się coraz bardziej smutne.
[URL="http://www.nasipupile.pl/"]Psiak[/URL] jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, ma książeczkę zdrowia i chip.
Kontakt w sprawie adopcji psa tel 792-061-133 Agnieszka

Posted

[quote name='ciapuś']Nie wiem czy zmieniać w tekście ale Stefan ma bardziej 7-8 a najbardziej 8-9 lat :evil_lol:[/QUOTE]

A jestes pewna ?? jaki on jest duzy ??no i sexy zdjecia bardzo sie przydaja :):)

Posted

No raczej jestem pewna bo w karcie jak go wyciągałam miał napisane ok 4-5 lata był w schronisku też ok 5lat więc to daje 9-10 lat ,ale zęby ma całkiem niezłe więc piszę ok 8

Posted

[quote name='Szarotka']Wg mnie to on ma 7 :):)
Na ktorej stronie sa jakies dobre zdjecia ??[/QUOTE]
Oj nie ,nie piszmy że ma 7 bo nie ma co ludzi nabijać w butelkę .Według pierwszego postu to on ma sporo ponad 8lat
chip: 985.120023830700
imię: Stefan
wiek: ok. 6 lat ( orientacyjny wiek przy przyjęciu do schroniska)
wielkość: duza
rasa: mieszaniec
data przyjęcia do schroniska: 2004-09-24

Posted

a ja mam takie pytanie czy można liczyć na fotki Kodinki z nowego domu?

zdjecia Szarotko prześle Ci na mejla JAK MI GO PODASZ :))

co do wieku to trzeba by chociaz poprosic weta o wgląd w paszcze , wiadomo co wymyślają w schronisku
Labkowi dali 7 lat a miał około roku Dajmonowi dali 6 a Bunia stwierdziła ze ma max 3 ja nie wierze w ich ocene