Maupa4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A ja się zastanawiam czy tak ciężko i trudno jest napisac: Z Mańkiem wszystko w porządku, dnia takiego i takiego miał operację (albo będzie miał) ... wkleic parę zdjęc. No ale właściwie to po co - jak można zacząc kolejną "jazdę" z wzajemnym obrzucaniem się błotem i wyciąganiem tematów absolutnie nie związanych z wątkiem. edit Spóźniłam się trochę - za wolno pisałam ;) Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='next'] Może Tobie mam ufać? Pewnie za zagranie w Korabiewicach gdzie przepędziłąś z dumą karmiących wolontariuszy twierdząc, że tam psy mają super. Zauważyłaś, że umierają z głodu? Są wątki na dogomanii. BYLAS tam, WIDZIALAS, po co pyszczysz?? Może mam Ci ufac za Dąbrówkę koło Wejherowa? Gdzie pisałaś, że wspaniała osoba ją prowadzi? To da sie chyba leczyc, idz sie leczyc..ja i Dąbrowka?:crazyeye: Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a): tak jak Ty o Korabiewicach (oczywiście wiesz o tych umierających z głodu psach w tamtym schronie ... ) A Ty co wiesz o KORABIEWICACH?!! :razz: Ktore psy umieraja??!!! POKAZ mi te psy!! Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety'] Więc skoro Emir może jeżdzić po komecie jak po łysej kobyle a Tobie po pajuni, to co innym juz nie wolno się odezwać? :razz: no z pajunia "te same lody krecicie'wiec? Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ARKA napisał(a):A Ty co wiesz o KORABIEWICACH?!! :razz: Ktore psy umieraja??!!! POKAZ mi te psy!! a to nie wiesz co się dzieje tam gdzie robisz porządki? ja ma ci pokazywać? może sprawdź osobiście, bo widać po niektórych wątkach, że bardzo ci się nudzi Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ARKA napisał(a)::razz: no z pajunia "te same lody krecicie'wiec? kręcicie? a cóż ty mówisz do mnie per "wy"? z pajunia łączy mnie jedynie pogląd na temat sterylizacji ciężarnych i usypiania maluchów ale ona nie jest z tymi poglądami jedyna ani na dogo ani na miau. Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']BYLAS tam, WIDZIALAS, po co pyszczysz?? To da sie chyba leczyc, idz sie leczyc..ja i Dąbrowka?:crazyeye: To ja Ci przypomnę. Proszę bardzo wątek i Twoja wypowiedź, że Pani Ania to osoba o wielkim seeeeeeeercu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28533 zapomniałaś? "...Sami widzicie jak jest. Jedna kobieta z wieeelkim sercem i...150 psow!!!:-(:-(... " to twoje słowa Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']a to nie wiesz co się dzieje tam gdzie robisz porządki? ja ma ci pokazywać? może sprawdź osobiście, bo widać po niektórych wątkach, że bardzo ci się nudzi Napisał Tweety tak jak Ty o Korabiewicach (oczywiście wiesz o tych umierających z głodu psach w tamtym schronie ... ) Masz zarzuty KONKRETNE przeciwko Korabiewicom, zlozylas do prokuratury doniesienie, jesli nie masz, to pzestan bzdury plesc. Moze ruszysz swoje 4 -litery i przyjedziesz i zobaczysz a potem bedziesz krakała w tym chorze żałosnych wron?:razz: Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):kręcicie? a cóż ty mówisz do mnie per "wy"? z pajunia łączy mnie jedynie pogląd na temat sterylizacji ciężarnych i usypiania maluchów ale ona nie jest z tymi poglądami jedyna ani na dogo ani na miau. Poglądy to Ty masz miec narzucone a nie swoje bo inaczej donosy na Ciebie zrobią...takie jak na mnie. Nie daj Boże sprzeciw się. niufek a Ty sobie daruj wycieczki do mojej osoby bo skoro Ty żądasz nie pytania o psa to czemu ode mnie wymagasz informacji na temat innego? Ja nie przyzwyczajona jestem to kłotni i pokrzykiwań i na takie moja rekacja jest zerowa. Jeżeli Ciebie taki klimat kręci bo w takim się obracasz to Twoja sprawa. Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']To ja Ci przypomnę. Proszę bardzo wątek i Twoja wypowiedź, że Pani Ania to osoba o wielkim seeeeeeeercu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28533 zapomniałaś? "...Sami widzicie jak jest. Jedna kobieta z wieeelkim sercem i...150 psow!!!:-(:-(... " to twoje słowa No faktycznie-przyznaje racje. To tak wlasnie jest jak apele krazą po sieci i zdjecia zakatowanych psow!!! Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']To ja Ci przypomnę. Proszę bardzo wątek i Twoja wypowiedź, że Pani Ania to osoba o wielkim seeeeeeeercu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28533 zapomniałaś? "...Sami widzicie jak jest. Jedna kobieta z wieeelkim sercem i...150 psow!!!:-(:-(... " to twoje słowa może by tak bilobil? cytat z ulotki:"Wskazaniami do stosowania preparatu Bilobil są: osłabienie pamięci i sprawności umysłowej związanej z wiekiem". Arka, zanim kogoś wyślesz na leczenie, zajmij się swoim zdrowiem Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']Napisał Tweety tak jak Ty o Korabiewicach (oczywiście wiesz o tych umierających z głodu psach w tamtym schronie ... ) Masz zarzuty KONKRETNE przeciwko Korabiewicom, zlozylas do prokuratury doniesienie, jesli nie masz, to pzestan bzdury plesc. Moze ruszysz swoje 4 -litery i przyjedziesz i zobaczysz a potem bedziesz krakała w tym chorze żałosnych wron?:razz: najbardziej żałosna to na razie ty jesteś a ja do twojego chórku za nic się nie przyłaczę Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']może by tak bilobil? cytat z ulotki:"Wskazaniami do stosowania preparatu Bilobil są: osłabienie pamięci i sprawności umysłowej związanej z wiekiem". Arka, zanim kogoś wyślesz na leczenie, zajmij się swoim zdrowiem Sama powiedz ile masz lat i od..czep..sie od mojego wieku. Zdrowiem to ty sie sama zajmij swoim, przede wszystkim. Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']No faktycznie-przyznaje racje. To tak wlasnie jest jak apele krazą po sieci i zdjecia zakatowanych psow!!! Zatem jak widzisz bardzo łatwo ocenić kogoś po informacji "krążącej w sieci". Działa to w dwie strony. Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']No faktycznie-przyznaje racje. a to miłe, że jednak potrafisz przyznać rację. Bałam się, że przyłączyłaś się do tych, którzy są nieomylni i nie ma takiej opcji aby przyznali się do błędu Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']a to miłe, że jednak potrafisz przyznać rację. Bałam się, że przyłączyłaś się do tych, którzy są nieomylni i nie ma takiej opcji aby przyznali się do błędu Teraz kolej na ciebie. Czekam na relacje z Korabiewic!!!! Własne relacje a nie z sieci! Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ARKA napisał(a):Sama powiedz ile masz lat i od..czep..sie od mojego wieku. Zdrowiem to ty sie sama zajmij swoim, przede wszystkim. ja się nie czepiam Twojego wieku, tez może kiedyś w nim będę, zacytowałam tylko ulotkę. Mam 38 lat i nie wiem co to zmienia, że posiadłaś już te wiedzę. Zdrowiem się zajęłam, dziękuję, że się troszczysz:loveu: Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']Teraz kolej na ciebie. Czekam na relacje z Korabiewic!!!! a to musisz chwilkę poczekać gdyż nie mam tego wątku w subskrypcjach Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):a to musisz chwilkę poczekać gdyż nie mam tego wątku w subskrypcjach Mnie wątek nie interesuje, tylko twoje relacje z pobytu w KORABIEWICACH! Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']Teraz kolej na ciebie. Czekam na relacje z Korabiewic!!!! Własne relacje a nie z sieci! a dlaczego własne, jeżeli Ty swoje opierasz na wieściach z sieci? znowu ktos jest równiejszy? Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):a dlaczego własne, jeżeli Ty swoje opierasz na wieściach z sieci? znowu ktos jest równiejszy? Ja i nie tylko ja bylam w Korabiewicach. Korabiewice sa otware dla kazdego! Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Poglądy to Ty masz miec narzucone a nie swoje bo inaczej donosy na Ciebie zrobią...takie jak na mnie. Nie daj Boże sprzeciw się. no to daj Bóg będę się sprzeciwiać przeciwko narzucaniu mi swoich poglądów. Mam własne i się z nimi zgadzam;) Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']Teraz kolej na ciebie. Czekam na relacje z Korabiewic!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109812 Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):a dlaczego własne, jeżeli Ty swoje opierasz na wieściach z sieci? znowu ktos jest równiejszy? Udajesz glupią czy co? Info o Dąbrowce bylo z 2006 roku, wtedy-jak tam jest napisane-dopiero sie organizowala Dąbrowka. Nikt nie jest duchem swietym aby przewidziec, co bedzie dalej.:shake::shake::shake: Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109812 No i? Znam ten wątek.. Quote
Recommended Posts