Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Edi100 napisał(a):
Bardzo mnie to martwi:(

Widzisz jak to jest jak ktos sie martwi o jakiegos psa ,a info nie dostaje ,albo odpowiedz ze info nie da bo mu sie tak podoba:cool3:.
Na watku Guziczka jak bylo??Do tego szczeniaki z Ostrody jesli sie nie myle ,Aga Mazury tez wszystkim napisala zeby sie "wypchali" i ze info nie da :evil_lol:, popieralas wtedy ich stanowisko ,wiec czemu tu sie tak martwisz??
A moze ,ze Smutek nie pojechal do waszej wielbicielki??No coz ,musisz z tym zyc .

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
dobrze ze tu napisalas.a dziewczyny juz po raz wtory pod ostrzalem z tego powodu.

Dopiero Arka dala mi linka ,sorry :oops:.

Juz niedlugo ,prosze tylko o jeszcze odrobine cierpliwosci i napiszemy wszystko .A dla niecierpliwych i naturalnie osob zaufanych ,tych zapraszam na prywa.

Posted

Charly napisał(a):
to przeciez nie Twoja wina. Ja Was wszyskie podziwiam.

My nic nie robimy dla podziwu .Sama wiesz ze Krzyczki to nie same adopcje psow ,to przede wszystkim dzialania ku zamknieciu tego miejsca .Dlatego milczenie w tym przypadku jest zlotem .

Posted

Ty niufek oczywiście pisac nie musisz a inni muszą. Jak zwykle :) Czepiasz się wszystkich tylko nie siebie. A ja właśnie Tobie nie ufam bo tylko się awanturujesz i każesz sobie ufać.
Inni mają obowiązek pokazywac zdjęcia, pisać o psie ale przecież nie Ty bo Ty jedyna działasz dla dobra zwierząt inni "be".
Wydaje mi się, że w ogóle nie ma ustawowego obowiązku wklejania zdjęc na dogo? Czy się mylę?

Posted

[quote name='emir']Czyżby komecie mowę odebrało???
Może pies wylądował na ulicy lub w jakim innym schronie i tam należy go szukac. Nasza "wybawicielka psów" jest z tego znana: dużo szumu wokół siebie, kasa na psa, pies won... i bierzemy się za następnego.
Enigmatyczne studia, enigmatyczna pomoc i realne przekręty!!
Jeśli nie otrzymamy wiarygodnych powtarzam wiarygodnych ( sprawdzimy) informacji o losie psa- zlożymy zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z art 33 ust 1 ustawy o ochronie zwierząt.
A może zdenerwowoalo ją to, że nie dostała pieniędzy od sponsora, bo wpłacono je na konto lecznicy?
Chwasty należy wyrywać z korzeniami!!
EMIR

może, skoro tak bardzo Ci się nudzi, że wynajdujesz problemy tam gdzie ich nie ma, to wskażesz w końcu miejsce gdzie jest sprawozdanie dotyczące Twojej fundacji za 2006 rok (nie tylko rozliczenie 1% dla OPP), bo cos ucichłaś w tym, chyba niewygodnym dla Ciebie, temacie. Miało być jak bezzwłocznie. Emir nie dotrzymuje słowa? A może nie ma czasu, bo ciągle szuka sensacji i sposobów jak dokopać np. komecie?

Posted

niufek napisał(a):
My nic nie robimy dla podziwu .Sama wiesz ze Krzyczki to nie same adopcje psow ,to przede wszystkim dzialania ku zamknieciu tego miejsca .Dlatego milczenie w tym przypadku jest zlotem .

i o takich działaniach nic Emir nie wie? Przecież występowała w TV w tej sprawie i mówiła, że intensywnie tam działa... Ja wiem, że przed kamerą mówi się to co ludzie mają usłyszeć, ale nie podejrzewałam jej, że w sprawie Krzyczek też tak można ...

Posted

next napisał(a):
Ty niufek oczywiście pisac nie musisz a inni muszą. Jak zwykle :) Czepiasz się wszystkich tylko nie siebie. A ja właśnie Tobie nie ufam bo tylko się awanturujesz i każesz sobie ufać.
Inni mają obowiązek pokazywac zdjęcia, pisać o psie ale przecież nie Ty bo Ty jedyna działasz dla dobra zwierząt inni "be".
Wydaje mi się, że w ogóle nie ma ustawowego obowiązku wklejania zdjęc na dogo? Czy się mylę?

Ty naprawde majaczysz .

Posted

[quote name='next']Ty niufek oczywiście pisac nie musisz a inni muszą. Jak zwykle :) Czepiasz się wszystkich tylko nie siebie. A ja właśnie Tobie nie ufam bo tylko się awanturujesz i każesz sobie ufać.

:evil_lol: To masz problem. Najwazniejsze, ze sobie moze ufasz?:roll:

Posted

Tweety napisał(a):
i o takich działaniach nic Emir nie wie? Przecież występowała w TV w tej sprawie i mówiła, że intensywnie tam działa... Ja wiem, że przed kamerą mówi się to co ludzie mają usłyszeć, ale nie podejrzewałam jej, że w sprawie Krzyczek też tak można ...

:roll: i znow zaczynasz jak zdarta plyta. Zdaje sie, ze przykladasz swoja miare do innych, nie?:roll:

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: i znow zaczynasz jak zdarta plyta.

bo nikt tu nie jest święta krową, której nic nie mozna zarzucić, bo z założenia jest nieomylna i robiąca wszystko naj. Więc skoro Emir może jeżdzić po komecie jak po łysej kobyle a Tobie po pajuni, to co innym juz nie wolno się odezwać? na czepianie się innych tez macie monopol? to jest forum ogólnodostępne a nie Wasze poletko gdzie możecie wszystkich ustawiać do pionu pod Wasze dyktando.

Dlaczego Emir nic nie wie o tamtych działaniach, o których wspomina niufek? przecież ponoć wie wszystko co dotyczy Krzyczek, tak jak Ty o Korabiewicach (oczywiście wiesz o tych umierających z głodu psach w tamtym schronie ... )

Posted

[quote name='Tweety']bo nikt tu nie jest święta krową, której nic nie mozna zarzucić, bo z założenia jest nieomylna i robiąca wszystko naj. Więc skoro Emir może jeżdzić po komecie jak po łysej kobyle a Tobie po pajuni, to co innym juz nie wolno się odezwać? na czepianie się innych tez macie monopol? to jest forum ogólnodostępne a nie Wasze poletko gdzie możecie wszystkich ustawiać do pionu pod Wasze dyktando.

Dlaczego Emir nic nie wie o tamtych działaniach, o których wspomina niufek? przecież ponoć wie wszystko co dotyczy Krzyczek, tak jak Ty o Korabiewicach (oczywiście wiesz o tych umierających z głodu psach w tamtym schronie ... )

Dlaczego cie to tak bardzo interesuje ?? Jak dotad nie interesowalo cie ,a teraz??

Posted

niufek napisał(a):
Dlaczego cie to tak bardzo interesuje ?? Jak dotad nie interesowalo cie ,a teraz??

a co cię interesuje czym ja się interesuję? a skąd wiesz, że się nie interesowałam wcześniej? poza tym muszę się kogoś pytać czym mogę się interesować? a jeżeli tak to kogo? ciebie? Emira? a może Arki? chyba wam się coś potentegowało

Posted

ARKA napisał(a):
:evil_lol: To masz problem. Najwazniejsze, ze sobie moze ufasz?:roll:

Tak samo Wy macie problem, że nie ufacie komecie :)

Może jeszcze Ty zdecydujesz kto komu ma ufać? Chyba Twoje ego zaczyna osiągać niewyobrażalne rozmiary.

Może Tobie mam ufać?
Pewnie za zagranie w Korabiewicach gdzie przepędziłąś z dumą karmiących wolontariuszy twierdząc, że tam psy mają super. Zauważyłaś, że umierają z głodu? Są wątki na dogomanii.
Może mam Ci ufac za Dąbrówkę koło Wejherowa? Gdzie pisałaś, że wspaniała osoba ją prowadzi?
Może mam Ci ufać za wieczne awantury wszędzie gdzie się pojawisz?

Wybacz mam inne wyobrażenia co do osób, którym się ufa.

Chyba mam prawo?

Posted

Tweety napisał(a):
może, skoro tak bardzo Ci się nudzi, że wynajdujesz problemy tam gdzie ich nie ma, to wskażesz w końcu miejsce gdzie jest sprawozdanie dotyczące Twojej fundacji za 2006 rok (nie tylko rozliczenie 1% dla OPP), bo cos ucichłaś w tym, chyba niewygodnym dla Ciebie, temacie. Miało być jak bezzwłocznie. Emir nie dotrzymuje słowa? A może nie ma czasu, bo ciągle szuka sensacji i sposobów jak dokopać np. komecie?

a mnie gówno obchodzi sprawozdanie emir ( zpowazaniem dla P. Krystyny -podziwiam Panią za to co pani robi ) mnie i nas tu obchodzi co z psem...to forum psie anie sparwozdawczosc ksiegowa do jasnej cholery :mad::mad::mad:

Posted

ANETTTA napisał(a):
a mnie gówno obchodzi sprawozdanie emir ( zpowazaniem dla P. Krystyny -podziwiam Panią za to co pani robi ) mnie i nas tu obchodzi co z psem...to forum psie anie sparwozdawczosc ksiegowa do jasnej cholery :mad::mad::mad:

jeżeli masz zainteresowania odchodami to twoja sprawa, mnie nic do tego, każdy ma prawo interesować się tym czym chce.
Mnie interesuje sprawozdanie merytoryczne, bo nie ma obowiązku ufać Emirowi na słowo tak jak ty to robisz, no i poza tym moje zainteresowania różnią się od twoich znacznie;).Jeżeli fundacja ma obowiązek takie udostępniać to dlaczego mam się nim nie interesować? Ciebie tez mam się pytać o pozwolenie?

Posted

a ja chciałabym tylko wiedziec co z psem ..................ale nikt nie raczy tu nic napisac bo co macie napisac ....:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:.........................załosni jestescie ta wasza pomoc .....................................gdybyscie mialy sie czym chwalic to byscie to zrobilia tak uciekacie po podtematów tylko tyle mozecie zrobić ....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:.............. szkoda mni psa ...bo to tu o te walke chodzi ........:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='next']Tak samo Wy macie problem, że nie ufacie komecie :)

Może jeszcze Ty zdecydujesz kto komu ma ufać? Chyba Twoje ego zaczyna osiągać niewyobrażalne rozmiary.

Może Tobie mam ufać?
Pewnie za zagranie w Korabiewicach gdzie przepędziłąś z dumą karmiących wolontariuszy twierdząc, że tam psy mają super. Zauważyłaś, że umierają z głodu? Są wątki na dogomanii.
Może mam Ci ufac za Dąbrówkę koło Wejherowa? Gdzie pisałaś, że wspaniała osoba ją prowadzi?
Może mam Ci ufać za wieczne awantury wszędzie gdzie się pojawisz?

Wybacz mam inne wyobrażenia co do osób, którym się ufa.

Chyba mam prawo?

Co do Dabrowki ,to ze wspaniala osoba ja prowadzi ,to byly slowa KarenF. Ona tam regularnie jezdzila i tak wtedy twierdzila ,a jesli masz watpliwosci ,to jej zapytaj ,bo masz prawo .

Posted

niufek napisał(a):
Byla planowana operacja Smutka w Polsce ,ale wspolnie doszlismy do wniosku ,ze te pieniadze bardziej sie przydadza innemu psu .Tak tez Smutek zostal zabrany .Nie ma tu przekretow :shake:.

Dziewczyny przeczytajcie to raz jeszcze.
Niufek prosiła takze o troche cierpliwosci. Stara sie, organizuje.
Smutek ma sie dobrze. Ale Smutek nie jest jedymym psem, ktoremu trzeba pomoc. Niufek prosila o troche cierpliwosci. Widocznie ma powody. Przeciez to mozna zrozumiec i postawic na dobro psiakow i odczekac troche jeszcze.